Glimma säger sitt om kvalserien!

http://www.nsk.se/article/20120228/SPORT/702289991/1127/-/glimma-borjar-kvala-i-hoor-mot-frosta

Grupperna till kvalet!

Precis som vi misstänkte delar vi grupp med Lund,Glimma och Trelleborg. Vinnaren i gruppen är klar för division 2 kommande säsong. Vi inleder kvalserien hemma mot Glimma på torsdag, mer om detta vid ett senare tillfälle!

Preliminär spelordning kvalserien:
Torsdag 1/3 19.00
Trelleborgs IF - Lund Giants HC
Frosta HC - Glimma Hockey
Söndag 2012-03-04 16.00
Glimma Hockey - Trelleborgs IF
Lund Giants HC - Frosta HC
Tisdag 2012-03-06 19.00
Trelleborgs IF - Frosta HC
Glimma Hockey - Lund Giants HC
Torsdag 2012-03-08 19.00
Frosta HC - Trelleborgs IF
Lund Giants HC - Glimma Hockey
Söndag 2012-03-11 16.00
Trelleborgs IF - Glimma Hockey
Frosta HC - Lund Giants HC
Onsdag 2012-03-14 19.00
Lund Giants HC - Trelleborgs IF
Glimma - Frosta HC



Kvalserien närmar sig!

Nu är det bara ett fåtal dagar kvar till kvalserien drar igång. Grupperna lär släppas idag och vi misstänker att vi kommer att dela grupp med Lund,Trellborg och Glimma. Det enda vi vet med 100% säkerhet är att vi inte kommer dela grupp med Kallinge/Rongedal då de missar kval.

Vi på redaktionen skänker även en tanke till vår vilda vän, #11 Johannes Dolkgren, som fick storstryk i helgens fisketävling mot en av frostabloggens direktörer; Emil Morin.


Frostas, #5 Linus Lundell, rear ut några av sina vargtröjor, sugna? Kontakta honom på:
[email protected]

Så är det...

Nu när frustrationen lagt sig valde jag att ta bort gårdagens inlägg trots credit från några stycken om att det var bra innehåll, men jag tycker att bloggen kan hålla bättre kvalitet än så. Det blev som det blev med trötthet blandat med hat och ren frustration..

Ingen frustration över förlusten, en sådan är bara att blicka förbi och ta nya tag. Precis som Frosta gjort dem andra 4 förlusterna, av deras 16 spelande matcher (!!). Och nya tag är vad Frosta kommer ta inför kvalet. Ska bli kul att se dem möta annat motstånd nu! Även om det lär vara tufft och hårt, så har dem iallafall tagit platsen som så många andra lag velat ha men inte lyckats spela sig till. Visserligen tack vare att Kallinge inte får kvala, men där hade kunnat vara ett annat lag på andra plats, men den knep ingen annan än Frosta. Så än en gång, bra jobbat!

Vi hann få en kommentar på gårdagens inlägg:
"Fan vad dåliga ni måste vara om ni får stryk av apor!"

Då vill jag bara tillägga (trots att vi inte skulle lägga energi på det) och säga att jag trodde Rongedal var smartare än så, för deras spel på isen har inte att göra med hur dem BETER sig. Allt handlade om deras beteende i båset, deras beteende under matchstopp, bland annat då när halva laget fullständigt fick blackout.

"Ge er inte på berg när det finns småsten" var en annan kommentar. Som min käre kollega sa; Därför det krävdes fyra Kallingespelare för att få ner en av våra??
Hehe, luktar det inte lite dubbelmoral... Eller?!

Nu skiter vi i detta helt och hållet och ser med glädje fram emot kvalmatcherna!
Jag, som mina kollegor, önskar resterande lag från Div. 3 lycka till i fortsättningen och tackar för denna säsongen.

/Trixie

Andralaget fixade kvalplatsen!

Andralaget såg till att hålla målskillnaden nere i kvällens match mot Kallinge/Rongedal och således säkra kvalplatsen. Nu plockar vi in våra fräscha spelare och ger allt i kvalet.

Vi önskar Kallinge lycka till i divison 3 nästa säsong.


Kommentarer från lag i division 3 som ej kvalar lägger vi ingen energi på.

Matchen med stort M

Idag är det den sista matchen i fortsättningsserien och det är ikväll vi kan säkra vår kvalplats. Då vi har 20+ i mål ner till Landskrona känns detta dock väldigt säkert, peppar peppar. Det hade dock varit fantastiskt roligt om vi förlorar med 18-0 och Landskrona slår Tågaborg med 2-1, men självklart finns inte en förlust på pappret ikväll!

Vi på redaktionen tycker att matcherna mot Kallinge är de roligaste, då dessa matcher oftast innehåller allt: Koppartak, psykbryt, filmningar och nöjda hån. Detta är något vi delar med Kallinge/Rongedals legend och frontfigur; Robin "Böla" Dahlstedt.


I förra matchen var "Böla" inte inblandad i ett enda av deras 8 mål och det känns som om det absolut kan gå sämre för honom ikväll då det bara går utför för denna man.

Vi fick precis reda på att matchen kommer gå av stapeln klockan 19:00. Då Kallinge försökt flytta matchen till 04:00 eftersom de skulle ner till Italien och hämta hem Miletti så även han skulle kunna delta, och nej: Miletti är inte Italienare, vad han gjorde i Italien hittar ni bland våra hederliga odds!


Kallinges tifo från senaste hemmamatchen.


Odds:

Miletti missar matchen då han spelar in Gudfadern 4:
0.3335 gånger pengarna

Sebastian "Koppartaket" Svensson missar matchen då han är fast i denna gruva - http://koppargruvan.se/:
0.21

Simon "Sajjmenn" Andersén duschar efter matchen:
20'000

Simon "Sajjmenn" Andersén duschar och använder schampo:
997'234

Morin tacklar Miletti och vaknar upp med ett hästhuvud i sängen dagen efter:
0.67

Biffen skriker på domaren och slår ut med armarna:
0.96

Vår DJ Benny missar matchen då han har fullt upp med att dricka upp sin kopp kanna kaffe!
0.34

Landgren skriker direkt, efter Biffen, på domaren och blir utskälld av Biffen för att han skriker på domaren:
0.54

Trixie får ledigt från Big Brother och kommer ner och ser matchen:
1.01


Vi avslutar med en hälsning till Kallinges Miletti (Nej, han är fortfarande inte Italienare!!)
http://www.youtube.com/watch?v=YxSa8BlHSWo

Missa inte detta toppmöte ikväll! 19:00 i Färs & Frosta ishall!




Träning på egen risk ikväll...


Efter gårdagens träning är det många i laget som är mycket tveksamma till kvällens träning, en del överväger till och med att sluta. Grunden till detta är #18 Pontus "Hannibal" Hellbergs psykbryt igår då han brutalt högg ner #4 Oscar "svärdet" Hjärtquist. När Svärdet låg som mest hjälplös fortsatte Pontus att hugga, skjuta några puckar på honom innan han skrek och gick av isen.


Nu har det gått så pass långt att till och med kommunen varnar folk från att ens gå i närheten av ishallen under kvällens träning då det är oklart om Pontus har lugnat sig eller ej. Ett elstängsel är också på väg att sättas upp och berkänas att vara klart under slutet av veckan.



En bestämd Pontus pekar ut sitt offer!


Vi på redaktionen hälsade givetvis på Svärdet på intensiven. Det var inte svårt att hitta fram till hans rum då där satt ett flertal yxor i dörren, vilket bevisar att Pontus inte släppt incidenten från gårdagen. Gällande Svärdets hälsa så beskrivs den som livshotande och enligt läkaren ska Oscar vara glad om han någonsin kan gå igen!


Mer Trixie åt svenska folket!

Det är med mycket stor glädje vi på redaktionen (-Trixie som antagligen slutat) kan meddela att hela svenska folket nu kan ta del av Trixie Milton även på TV! Hurvida hennes kändisskap har med bloggen och göra vet vi ingenting om, men allt annat vore en skräll.
Vi talar givetvis om Hanna Widerstedt i Big Brother! Big Brother har verkligen grävt fram en brud med samma attityd och personlighet som vår kära (f.d?) kollega och det värmer i kroppen att alla som äger en TV med TV11 kan ta del av detta!


En stund i rampljuset!

Delar med oss av Skånskans tidningsartikell gällande Frosta och kvalet: http://www.skanskan.se/article/20120221/SPORT/702219758/-/frosta-har-kval--i-sikte

Sommarträning på bästa sätt!

Serien lider mot sitt slut och sommarträningen är bara några månader bort. Sommarträning innebär ofta jobbiga intervallövningar, diverse styrkepass mm. Något som inte är överdrivet populärt bland spelarna. Därför har vi på redaktionen nu tagit fram en övning som är både rolig och nyttig!

Vi pratar givetvis om det berömda Gathloppet!

Sannarps Oscar Winge gör en mindre stark insats i årets övning; Gathloppet.

Reglerna är lätta, ni ska ta er förbi Lejonets Micke Gath på en sträcka om ca 50 meter. Lyckas ni med detta kommer ni troligtvis med i Guinness Rekordbok och belönas med ett fint plakath!

Vi avslutar med att önska alla lag lycka till på sommarträningen och hoppas att någon lyckas bemästra denna olidligt hårda övning!

GRATTIS WINGE!

Idag fyller seriens hunk år och det är ingen mindre än Sannarps #7 Oscar Winge. Enligt ryktet har han dock inte tid att fira detta då han tvingas vara barnvakt åt sin lagkamrat Sebastian Kleveros.
Vi önskar ändå Winge en trevlig födelsedag och hoppas att intervjun är besvarad inom kort!
Ur Cafés Oktobernummer 2011.

Vinst mot Kryppan

Något oväntat blev det seger mot Malmö Kryptonics. Det var nog ingen i truppen som på allvar trodde på seger när vi begav oss ner mot Malmö. Då alla vet att Kryppan har världens bästa back, #56 Charlie Wernberg som utan problem kan kliva fram och avgöra matcher med en 15-20 mål och ofta ligger runt en 50-55 minuters speltid per match (blir det övertid spelar han självklart hela denna och tar alla straffar om det nu skulle gå så långt).
Väl nere  i Malmö möts vi av nyheten att Challe skadat knät. Challe som ska provträna med Edmonton Oilers nästa dag vill inte ta några risker och står därför över matchen.

Givetvis ser vi vår chans att vinna matchen och lyckas tillslut avgjöra med ett sent 4-12 mål. Inte nog med att Challe var skadad!!!!! Malmö Kryptonics #21 Robin Mårtensson visade klart och tydligt att han har hjärtat i Frosta då han snyggt spelade fram Jesper Lundell så att han enkelt kunde lägga in 6-1.
Längre matchrapport kan ni som vanligt läsa på Frostas hemsida: http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/5560-nyhetsarkiv-item-2099382.html

Isbjörnarna i denna match fördelas enligt följande:
10 000- #21 Robin Mårtensson som gjorde allt för att Frosta skulle vinna denna match (även assist)
5000- #21 Puligt Nilsson som fortsätter ösa in poäng.

Mot kval!

Medan Oscar Winge sitter på ett plan på väg till Saint Tropez, sitter vi på bussen mot malmö!
Idag kan vi så gott som sätta punkt för fortsättningsseriens toppstrid! En seger mot Kryppan idag med god målskillnad skulle innebära att vi blir 2a i serien även vid förlust mot Kallinge/Rongedal i sista matchen då vi har 12+ i målskillnad gentemot Landskrona, som har Tågaborg i sista omgången. Ingenting hindrar dock Landskrona från att slå Tågaborg med 15-0, allt hänger dock på om Gath bestämt sig för att ta i eller inte.

Vi kör på med de hederliga oddsen inför matchen:


Winges plan till Saint Tropez blir inställt och han beger sig istället till isstadion i malmö för att avnjuta matchen med en välblandad paraplydrink:
1.02 gånger pengarna

Kryptonics #21 Robin Mårtensson slår sönder en lagkamrats klubba efter att vi har gjort 14-0 i tom kasse:
0.03

Kryppan vinner med 12-1 sedan #56 Charlie Wernberg gjort fyra hat-trick.
0.0000000000000000004

Bossy tvingas att byta nummer då Charlie Wernberg ej tillåter att någon annan än han bär nummer 56:
0.0007

Samevik får öppet mål, men väljer att droppa pucken istället:
0.98



TT - Tvåsiffrig Torsdag!

Vill ni veta hur det känns att först jobba en hel dag, sedan sätta sig i en buss och åka ca 1,5h, spela en hockeymatch och förlora med 12-0 en torsdag? Svaret hittar ni på http://www7.idrottonline.se/DioGoIFHK-Ishockey/ inom kort!

Det var inget drömspel idag, men tillräckligt bra för att ta hem matchen med 12-0. Vi var dock illa ute ett tag i tredje perioden, därför kändes det riktigt skönt när #21 Puligt Nilsson avgör matchen med 12-0 målet 19:59 i tredje perioden.

Isbjörnarna i denna match fördelas enligt följande:
5000 - #35 Johan Malmgren som håller nollan och gör sin andra assist för säsongen!
5000 - #23 Hampus "Frälsaren" (K)Wahlgren som gör comeback och verkligen visar var skåpet ska stå!
3000 - #21 Puligt Nilsson En duracellkanin med livslängd på batterierna!
2000 - #17 Patrik Karlsson som jublar innan han ens gjort mål!

Vi vill även tacka Åstorp för visat intresse den här säsongen, då det är omöjligt för dem att nå en kvalplats nu, i och med vår seger.

Vi önskar även att alla i Sannarp, som spelat på att Winge satt på läktarn och avnjöt en Cosmopolitan, skickar sina kontonummer så vi kan föra över pengar till er. Ni kan även be Winge svara på den exklusiva intervjun som har skickats! Vi kan snart inte hantera pressen längre.

Och till sist; tack till "Dala" i Kallinge/Rongedal för att du drog igång vågen efter matchen.


Kryppan borta på söndag 17:00!

Inför DIÖ

Jakten på en kvalplats fortsätter ikväll. En vinst ikväll innebär att Åstorp är uträknade från toppstriden och det hade varit riktigt gött. Vinner vi resterande matcherna; DIÖ, Kryppan och Rongedal är vi garanterade en kvalplats. Även vid en förlust har vi chansen, men då kommer allt avgöras på målskillnad, förutsatt att Lejonet vinner sina matcher.
I vilket fall som helst så tar vi en match i taget. Idag har vi samlat ihop en del saftiga odds, spela försiktigt och smart!


Odds:

Landgren missar matchen då han ska på psykoanalys:
0.87 gånger pengarna

Johansson gör comeback, men avviker precis innan nedsläpp pga känning i känningen:
1.02

Johansson gör comeback, men avviker då han måste göra en reklamkampanj med proviva:
0.04

Hampus "Frälsaren" Wahlgren avgör matchen med 12 mål:
0.0000000000007

Winge sitter med en nyblandad cosmopolitan på läktarn och avnjuter matchen:
0.03


Fest i helgen? Gör som Johansson och införskaffa er ett 6-pack shots från proviva för att undvika magknip. Fungerar utmärkt som virke till bl a Fernet.


(Vi väntar fortfarande på att Winge skall besvara frågorna till intervjun. Sluta maila oss, vi lovar att den kommer!)

Intervju med Malmö Kryptonics frontfigur!

Mötena mellan Frosta hockey och Malmö Kryptonics har blivit något extra sedan den legendariska backen Charlie Wernberg lämnade oss för att spela för just denna klubb. Utöver detta är mötena extra laddade för min del (#8) då min bästa vän och chef spelar i detta lag. Då jag vet att Robin älskar att stå i rampljuset tog vi på redaktionen tillfället i akt och gjorde en intervju med Malmö Kryptonics stora poänggörare!

Hej Robin! Skulle du kunna ge våra läsare en kort sväng av dig själv?
- HE, jag är en hypervass forward spelandes i Malmö Kryptonics, bor just nu i Trelleborg med min flickvän Lovisa som av många anses vara den farligaste kvinnan i södra Sverige och med den minst lika karismatiske katten Sune!

Malmö Kryptonics har harvat i botten av tabellen de senaste säsongerna, likaså denna säsongen. Hur ser du på det?
-
Att ligga i botten av tabellen är självklart ngt man inte ens önskar sin värsta fiende men det har varit många tuffa år med en hel del felbeslut inom föreningen, förhoppningsvis är det på väg att vända!

Finns det någon match denna säsongen ni tappat poäng i som du stör dig lite extra på?
- Ja en hel del, Diö hemma när vi tappar in avgörande pucken med 20 SEK kvar, även kallinge/Ronneby hemma där vi leder två gånger om med två mål men tappar likt förbannat i sista minuterna, Det stör en!


Robin ifärd med att lägga en passning till #56 Charlie Wernberg som sedan trampar igenom hela motståndarlaget och sätter pucken i krysset. Vi har svårt att tänka oss något annat.

Du har svarat för 27 poäng hittils, vilket inte är så illa vid tanke på er tabellplacering. Beror detta på att ditt sammarbete med junioren Sebastian Anderberg funkar så bra på isen? (Vi på redaktionen utgår från att Sebastian är junior då han spelar med galler)
-
Nja visst har vi spelet bra jag och sebbe men det har gått bra även utan honom, jag tror den största anledningen är att jag gjort fler mål denna säsongen än vad jag brukar men helt klart är sebbe en orsak till det! Angående gallret uttalar Anderberg sig alltid ; "jag har ett fint ansikte att skydda". Väljer att inte lämna ngn kommentar på det! (Och för stämningens skull så väljer även redaktionen att ta avstånd från detta ämne).

Vem är bäst i Kryptonics? Och du får givetvis inte svara #56 Charlie Wernberg på denna frågan då det skulle vara alldeles för lätt.
-
Haha challe, denna evigt jagade man! Nej bäst i Malmö just nu är nog Max Lindgren, målvakt, Sebbe Anderberg och jag själv då förstås, vore dum om jag satt och ljög! (Hurvida detta påverkar Challes och Robins vänskap låter vi framtiden utvisa).

Vilket lag är roligast respektive tråkigast att möta, motivera!
- Roligast tror jag nog är Frosta och Trelleborg, Trelleborg på grund av att alla gamla vänner och bekanta finns i den föreningen och frosta på grund av att det för varje match glider närmre och närmre en viss efterlängtad vinst som jag vet om kommer att kännas som ett VM guld! Hämnden kommer vara ljuv! 
   Tråkigast måste nog vara kallinge och TSK, spelar tråkig hockey och agerar som fjortonåringar varje gång dom vinner, respekt grabbar respekt...

Finns det någon spelare i serien som du tycker är något alldeles extra?
- Jag gillar kallinges nummer 91, han har härligt glid och ett bra skott. Utöver han är är det nog, även om det tar emot, Malmgren i Frosta kassen som jag tycker tillsammans med Max i vårt mål är div 3's solklart bästa målvakter!
(Det är på gränsen till att vi inte vill publicera denna intervjun när vi ser att Robin hyllar Kallinges filmstjärna Robin "Dala" Dahlstedt...Herregud!)

Och för att svara på din bortglömda fråga "vad önskar du dig mest just nu" så svarar jag: en vinst på onsdag mot KSF och likadant på Söndag mot Frosta! Efter det är en förhoppning om ett artistkontrskt med någon kvalklar klubb ett mål!

Vi vill även passa på att länka till Kryptonics hemsida som Robin faktiskt ligger bakom: www.kryptonics.org

Fem snabba:

Lidström eller Challe
-
Lidström

Challe eller Sundin
-
Sundin

Gretzky eller Challe
- Gretzky

Challe eller Foppa
-
Foppa

Visir eller Anderberg
- Anderberg


Tung förlust i Åstorp!

Efter 60 spelade minuter stod det 5-1 på tavlan. Om det var rättvist / hur matchbilden såg ut har jag dessvärre ingen koll på. Ni får klicka er in på Frostas hemsida under dagen och läsa matchreferatet.
Med denna segern är Åstorp med och slåss om andraplatsen tillsammans med oss och Landskrona, vilket innebär att en seger mot DIÖ på torsdag är ett måste för att vi ska hänga med.


På väg till Åstorp!

För tre poäng! Vilket kommer innebära mycket slit då Åstorp spottat upp sig rejält nu på slutet och besegrade Landskrona (Med Micke Gath) på bortaplan med 3-4 i senaste matchen. En seger ikväll skulle innebära att vi till 99% är garanterade en andraplats i serien. Landskrona har fortfarande chansen att gå om oss, men det känns tryggt att vi har avgörandet i egna händer. Givetvis hade det smakat mumma (eller Fernet) att vinna serien, men att Kallinge förlorar mot Köpenhamn är tyvärr inget att räkna med. Det skulle isåfall vara om deras legend Robin "Dala" Dahlstedt inte spelar.

Nu är det full fokus inför matchen mot Team: Galler. Pucken släpps 16:00 i Åstorps GALLERia. Oddsen finns att utläsa nedan:

Åstorps kapten tar pucken bakom eget mål och åker med vindens hastighet hela vägen in i vår zon, men upptäcker då att han glömt pucken bakom eget mål:
0.38 gånger pengarna
Landgren leder poängligan efter matchen då han har ett hemligt sammarbete med vår Webmaster:
0.97
Landgren slåss med Åstorps #22:
0.0002
Kallinge/Rongedals Miletti (EJ ITALIENARE!!) och Andersén är på läktarn för att stödja Frosta:
1.01






Ytterliggare en lätt seger mot Sannarp!

En bekväm 0-7 seger togs i Sannarpshallen ikväll. Då jag (#8) ej var med, pga jobb och delvis pga min skada kommer referatet efter att jag har samverkat med min kära kollega, #27 Morin.
I skrivandets stund slog det mig hur jävla skönt det är att slå Sannarp. Inte för att det är någon utmaning, men allting grundar sig i ett gästboksinlägg som en av Sannarpsspelarna skrev för ungefär ett år sedan i vår gästbok.
Detta var efter vår 8-3 seger i seriens sista match förra säsongen. Det roliga är att sedan detta inlägg har vi aldrig förlorat mot Sannarp och har en målskillnad mot dem på ca 100-7.

"SÅ JÄVLA LÄTT!"

Frostas kapten ute på krogäventyr!?

Enligt säkra källor så har Frostas kapten #17 Patrik Karlsson varit ute och firat segern mot Lejonet ordentligt! Karlsson var inte svår att känna igen då han som vanligt var ute i matchtröja och även sin nyvunna hjälm.
Först var vi ytterst tveksamma till om vår källa tala sanning men när bilderna börja trilla in på mailen var det inget snack om att Karlsson var ute och fira.


Vi får hoppas att inte Karlsson glömde hjälmen!

Hoppas att #17 hade en trevlig kväll och att han inte kommer allt för bakfull till träningen på måndag.

//#8 #27

Rapport från matchen mot Lejonet

Även om förstaplatsen känns långt borta, då det krävs att Kallinge ska förlora två matcher för att vi ska vinna serien, var segern igår oerhört skön! Inte ens Lejonkungen själv, Herr Gath, kunde stoppa oss.

Första perioden manglar vi på rejält och har en bekväm 3-0 ledning efter ca 12 minuter, innan Lejonet kan reducera efter lite miss i kommunikationen, och nej det var inte Gath som gjorde detta målet.
Vårt 3-0 mål tillhör faktiskt ett av de snyggaste som gjorts denna säsongen och det är ingen skräll att det är lagets gulligaste spelare, #21 Puligt Nilsson, som står för detta. Ett stenhårt handledsskott avfyrades från blålinjen mellan benen på backen rätt upp i krysset. Deras 16-åriga målvakt hade verkligen inte en chans. Vi på redaktionen tycker det är oerhört viktigt att nämna att Lejonets målvakt enbart är 16 år då det var mycket tugg om det förra matchen från hans sida. "Alltså hallå, jag är bara 16 år"...Herregud!

 Andra perioden utökar vi till 4-1 innan Lejonkungen himself reducerar till 4-2 i boxplay sedan han satt ett friläge, där pucken lite turligt gled in bakom en storspelande Johan Malmgren.



Tredje perioden smackar vi in ytterliggare fyra mål och i denna period var #18 Pontus Hellberg sjövild. Efter att ha satt sitt tredje mål lutade han sig mycket belåtet tillbaka på bänken och bara log. Allt som fattades då var en fet cigarr eller eventuellt en pipa.
Tredje perioden innehöll även lite gruff då #56 Bossy och #21 Puligt fick Gath efter sig. Gath såg väldigt ilsken ut, vilket fick en annan i båset att överväga att lira med blöja i nästa möte med Landskrona, medan vårt hårda radarpar på isen tog det hela med ro.

Vår kära kapten och allvetare, #17 Patrik Karlsson, fick överta grovjobbarhjälmen av #35 Malmgren som haft den sedan matchen mot köpenhamn där han gjorde bäst ifrån sig genom att rädda 5/5 skott! Karlsson gjorde en mycket bra match, men det blir inga isbjörnar denna vecka för Karlsson och vi hoppas att han klarar sig utan detta då han redan har självförtroende så det räcker och blir över. Isbjörnarna fördelas istället enligt följande:

5000 - Johan Malmgren
2000 - Pontus Hellberg
5000 - Puligt Nilsson
2000 - Jesper Henriksson - Vaktade båsdörren och bidrog med kommentarer av världsklass!
1000 - Linus Lundell - Satte ett viktigt och stilgt mål efter grovt förarbete. Avslutade det hela genom att hålla en föreläsning om "Lundellivet" efter matchen! Mycket uppskattat!

Vi ska försöka att gå in mer på djupet gällande Lundellivet som i grund och botten innebär att man stoppar allt man kan i munnen och bara tränar armar på gymmet.


#5 Linus Lundell tillsammans med sin kedjekamrat #18 Pontus Hellberg. Sammarbetar på isen, motarbetar utanför isen.

Nu väntar en spelledig helg där det börjar viskas om lagfest. Enligt planerna ser det ut som om vi kommer hålla till på torget i Höör och dela på en flaska stroh80 / Fernet. Fast om Kallinges frontfigur, Dala, bjuder in så sätter vi oss på tåget till Kallinge och firar som bara topplag kan fira!

Nästa match är på torsdag borta mot Sannarp! Vi har försökt nå Sannarps #7, Oscar Winge, för en intervju inför matchen, men han har inte haft tid då han har blivit utsedd till division 3's snyggaste spelare och har varit på fotografering för Café, Slitz samt Kamratposten.


Härligt tugg av Sannarp och vi vet att Winge älskar uppmärksamheten.
(Beklagar den dåliga upplösningen på bilden - Hänvisar er till denna länk för mer tydlighet - http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=580820564&sk=wall)


/ #8 /#27


Punktering på Gaths Passath (Ja det är en automath)

Det blev en härlig seger mot Lejonet denna afton. 8-2 skrevs slutsiffrorna till och ja...Gath gjorde mål och inte nog med det han gjorde NÄSTAN en målgest också, han höjde armarna och såg sådär gullig ut som bara vår Gath kan göra!
Mer om matchen kommer imorgon då vi har ett jobb att sköta också. Eller bloggen är vårt jobb, men vi måste ha ett extraknäck så vi får in lite slantar också.
Micke Gath förklädd till pirath!

Vi vill även tacka för uppmärksamheten från Sannarp som tydligen också följer bloggen! Frågan är om ni kan bli lika trogna läsare som våra bästa vänner i Kallinge/Rongedal?

Inför Lejonet!

Då var det dags för en riktigt viktig match! Om vi skall lyckas vinna serien är det ett måste att slå IF Lejonet med Micke Gath i spetsen, samtidigt som Kallinge drar på sig en förlust inför sista omgången då vi möter dem och kan ha avgörandet i egna händer. Även om detta skulle gå vägen ligger vi ca 20 mål efter Kallinge så några måls marginal i en segermatch mot Lejonet sitter inte helt fel. Vi får verkligen hoppas att Gath inte är på spelhumör då detta lätt kan resultera i en 0-17 förlust.


Gath steker på Pepes Bodega i Båstad.

Odds:

Micke Gath missar matchen för att han är för lath
1.01 gånger pengarna
Micke Gath får en tia för för mycket gnath
0.98
Micke Gath missar matchen för han ska mata sin undulath
0.67
Micke Gath har ont i magen för att han har ätit för mycket math
0.34
Micke Gath spelar med guldhalsband i 18-karath
0.86
Micke Gath slår ner speakern då han blir trött på allt prath
0.21


19:00 Imorgon, väl mött!


http://mobil.hd.se/sport/2010/12/05/gaths-nya-liv-pa-hockeyns-bakgard/

RSS 2.0