Redaktionen välkomnar en ny arbetsvecka!

Säsongssammanfattning och All-star team tas ut ikväll! Håll utkik på bloggen imorgon!

Förlust i säsongens sista match

Det blev en 6-3 förlust mot Glimma som avrundar säsongen 11/12!

Vi anlände till Trollarinken (Malmrinken) vid 17:30 och möts givetvis av en lyrisk Simon "Glimma" Malm som enligt säkra källor varit på plats hela dagen. Under dagen roade Malm sig med att bara andas in atmosfären i sin favoritarena, åka med ismaskinen när isen spolades och mysa lite på träläktaren med en tolva fernet.

Vi kom till spel med endast 10 utespelare denna afton och inte blev det bättre när den lille vilde, #11 Johannes Landgren, drog på sig en 2+10 sedan han tacklat ner en Glimmaspelare och sedan försökt be om ursäkt genom att stå kvar och vråla över den liggane Glimmaspelaren: "FÖRLÅT, DET VAR INTE MENINGEN! JAG ÄR SNÄLL EGENTLIGEN!". Domaren uppfattade det dock som vår vilde vän skrek något helt annat och det vara bara att bege sig till botbänken.

Redan här var jag, #8 Zakarias Rosberg, säker på att Landgren skulle stå i centrum denna match, och givetvis hade jag helt rätt. Landgren såg till att vi tog ledningen med 1-0 genom ett klassiskt brunkarmål, #56 Niklas "Bossy" Nilsson försökte få domaren att döma bort målet då vi i Frosta inte räknar brunkarmål som mål. Till hans besvikelse godkändes målet. Bossy tog därför saken i egna händer och såg till att vi kunde gå till pausvila med en 2-1 ledning sedan han smackat in ett skott från slottet.

I början av andra perioden gör #21 Puligt Nilsson en "Dala" (Kallinges Robin Dahlstedt), då han ligger kvar på isen i ca 20 min sedan han åkt på en bentackling, för att sedan spela bytet efter. Hatten av till Glimmas #27, Magnus Rosenstråle, som frågade hur det gick för Puligt. För er som inte vet vem Magnus Rosenstråle är, kan vi gå ut med informationen att det är han med den extremt dåliga skäggväxten.
Därefter gör Glimma tre raka mål, 2-4 efter andra.

I tredje tar Landgren tag i saken igen. När jag, #8, står placerad framför mål ser jag hur Landgren får pucken vid kanten och avlossar "bössan". Jag hinner knappt uppfatta vad som händer och någon sekund senare ser jag hur pucken dalar ner från målvaktens vänstra kryss. Jag förstod genast att Landgren hade plockat fram sitt berömda fladderskott med höstlövshastighet och 3-4 var ett faktum. Ett litet hopp tändes, men släcktes lika fort sedan de tre randiga åsnorna på isen bestämt sig för att jävlas. Resultat blev något i stil med tre tvåminutare för felaktig överstegsåkning samt två för fleaktig backhandpass. Glimma utnyttjade givetvis detta och åtta minuter senare står det 6-3 på tavlan.

Summa summarum: Det krävs mycket för att slå Glimma med 10 man. Speciellt utan #26 Alexander Samevik som numera bär proffsstämpeln sedan han gjort poäng i två matcher i rad och beslutat sig för att dra sig tillbaka då han står på toppen av sin karriär.Trotts detta bjuder vi ändå upp till dans och hade med lite flyt kunnat knipa en eller två pinnar!

En glad nyhet är att vi på redaktionen kommer kunna klä oss med stil i fortsättningen sedan detta landat i postlådan:
Vi är mycket nöjda med vårt val av vargtröja och när man studerar paketet mer utförligt och upptäcker adressen som tröjorna skickats från känns detta verkligen som ett bra köp!

Ja, tröjor från (Kallinge)Rångedala känns verkligen som ett kap. Nu fattas bara autografer från Kallinges Miletti och Andersén på den ena tröjan så man sedan kan lämna in den till naturhistoriska riksmuséet. Samt en autograf från Kallinges "Dala" på den andra tröjan så att man kan bränna den på valborg.



Ett historiskt ögonblick i bilder!

Vår bästa vän #26 Alexander Samevik har äntligen hittat nätet igen. Om vi bortser från matchen mot KSF (som man inte räknar poäng mot) så gjorde samevik sitt senaste mål 2011-01-17 mot Lejonet. Ett stort grattis till Same som nu svävar på moln och inte riktigt har landat än. Han hoppade över senaste matchen mot Lund då han hade fullt upp med att hantera all tv/radio/tidningar som har jagat honom den senaste tiden!
Således välkommnar vi nya Samevik till Frosta HC och hoppas att all Same-hysteri har lugnat sig så att han är redo inför morgondagens match mot Glimma!




Sista matchen

Imorgon sätter vi oss på bussen för att spela sista matchen för denna säsongen. En ganska betydelselös match då kvalet redan är avgjort då Lund vann och spelar därmed i division 2 nästa säsong. Vi önskar Lund lycka till i tvåan nästa säsong och hoppas frostafostrade Sylvester Hjerpe gör en lika bra säsong även då.

Inaktiviteten på bloggen beror på att vi på redaktionen håller på att fila på en säsongssammanfattning som kommer komma inom kort. Vi ska även klämma in ett reportage om vår resa på Cinderella som går av stapeln 23-25 Mars.

Utöver detta kommer vi även att utse säsongens Allstar-Team, där vi plockar ut en femma av de nöjdaste spelarna i division 3, och nej: Kallinges Robin Dahlstedt kommer inte bli uttagen.

Tredje raka förlusten...

För er som inte hunnit besöka Trelleborgsspelaren Kalle Nilssons Twitter, blev det förlust i kvällens match med 3-7.

Vi tackar journalisten Kalle Nilsson för sin knivskarpa analys och önskar honom en trevlig arbetsdag på sportbladet imorgon.


Referat från matchen hittar ni som vanligt på vår hemsida under morgondagen. Vi tänkte först be Kalle själv skriva referatet, men hur mycket vi än vände och vred på våra besparingar så räckte inte pengarna det till. Dessutom meddelade Kalle att han skulle försöka att lägga fokus på SM-slutspelet istället.


Förlust mot ett spelskickligt Trelleborg!

Trelleborg manglade oss rejält i första perioden och gick till pausvila med en bekväm 3-0 ledning där det var bud på mer, men #35 Johan "Mys" Malmgren stod emot bra och mottade 15 av 18 skott då det var spel mot ett mål under stora delar av den första perioden.

I andra perioden var det ett mycket mer taggat frosta som klev ut på isen och hämtade upp till 3-4 och 4-4 var inte långt borta.

Därefter tappade vi allt i tredje och slutsiffrorna blev till slut 9-3 till ett mycket piggt Vikings.
Det var många återbud inför matchen p.g.a Jobb, sjukdom och vår kapten #17 Patrik Karlsson placeras i en egen kategori gällande frånvaron.
En bild säger mer än tusen ord.


För ett mer utförligt referat hänvisar vi er som vanligt till vår hemsida: http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/5560-nyhetsarkiv-item-2121479.html

Tryckfel på kryppans hemsida!

Innan vi går in på dagens möte mot Trelleborg, vill vi bara klargöra en sak gällande kryptonics hemsida. Vi antar att ni var lika frågande som oss när ni bläddrade igenom deras nyhet gällande "All-star laget".
Efter ett samtal med webbredaktören har vi nu rett upp alla frågetecken och fått bekräftat att där är ett tryckfel på sidan. Det skall således vara #56 Charlie Wernberg på alla positionerna: Back,Forward,Målvakt samt MVP.

Bekanta er med elitseriens sämsta spelare

http://www.youtube.com/watch?v=mRWKgvOOcQE


Därefter hänvisar vi er till vår hemsida för ett referat från förlustmatchen mot Lund: http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/5560-nyhetsarkiv-item-2117831.html

Inför Lund(ell)!

Imorgon är det dags för den andra matchen i kvalserien, borta mot Lund. Lund besegrade Trelleborg med 1-3 i första matchen, efter mål i tom kasse.
Matchen imorgon kommer bli väldigt tuff och en seger skulle vara guld, då Lund är favoriterna till att gå upp!

Målvakten, #20 Jesper Henriksson, är tillbaka i truppen igen sedan han under ett par dagar lidit av syndromet: vekhet. Så här glad är Jesper över att vara tillbaka:
Vi i laget är givetvis också väldigt glada över att ha Jesper tillbaka. Som ni ser på bilden går Jesper verkligen in för det här med "slutspelsskägg" (kvalskägg).

Vi på redaktionen vill inte begära för mycket, med det hade suttit riktigt fint om #18 Pontus "Lill(sm)en" Hellberg kunde sätta några frilägen imorgon. Då vi på förhand vet att han kommer få minst två frilägen, sedan han snittat det under större delen av säsongen.
Vi frågade Pontus hur han lyckas få så många frilägen som han får. Pontus avslöjade då att det är en hemlig dryck som ligger bakom allt. En dryck som ökar spelarens motståndskraft att hjälpa till i försvarzon, utan automatiskt dras längre och längre bort mot den offensiva blålinjen. Givmild som Pontus är delade han med sig av tre flaskor som vi kommer lotta ut här på bloggen om ni svarar rätt på följande fråga: Vem bestämmer hemma hos familjen Landgren/Milton:
A) Trixie
B) Trixie
C) Trixie
D) Joha....Hunden Theo


Först till kvarn! Lämna ert svar i kommentatorsfältet så kan flaskan bli er!


ODDS:


Landgren glömmer bort att hoppa in på isen vid byte så Sigge får sparka in honom:
0.04 gånger pengarna

Linus Lundell slår Lunds andramålvakt i huvudet vid byte:
0.76

Hampus "Frälsaren" (K)wahlgren gör poäng:
0.000000000000000000000000000000000001

Lund har värvat Yared Hagos och vi lämnar WO då man inte kan vinna över ett lag som har Yared Hagos i sin laguppställning:
1.02

Patrik Karlsson gör mål med en isare:
0.0000000000000000000000000002


16:00 imorgon i Lund(ell)s ishall!

Hylla dem som hyllas bör!

Delar med oss av Glimmas referat, där de nämner vår framstående målskytt, #21 Puligt Nilsson och vår mur till målvakt, #35 Johan "mys" Malmgren!


http://www.glimmahockey.se/a-lag/info/131-senaste-matchen

Seger med 6-3 mot Glimma

Blev en härlig seger hemma mot Glimma! Längre matchrapport kommer imorgon.
Ni kan läsa mer om matchen här: http://www.nsk.se/article/20120301/SPORT/703019767/-/frosta-skrallvann-mot-glimma

Inför glimma!

ODDS:


Zacke bryter nyckelbenet igen:
1.01 gånger pengarna

Zacke är klar:
1.02

Zacke ropar efter mamma:
1.01

Zacke har gråten i halsen:
1.01


Ber om ursäkt för dessa hastiga odds, vi kommer givetvis bättre oss inför matchen mot Lund!

RSS 2.0