Förlust i säsongens sista match

Det blev en 6-3 förlust mot Glimma som avrundar säsongen 11/12!

Vi anlände till Trollarinken (Malmrinken) vid 17:30 och möts givetvis av en lyrisk Simon "Glimma" Malm som enligt säkra källor varit på plats hela dagen. Under dagen roade Malm sig med att bara andas in atmosfären i sin favoritarena, åka med ismaskinen när isen spolades och mysa lite på träläktaren med en tolva fernet.

Vi kom till spel med endast 10 utespelare denna afton och inte blev det bättre när den lille vilde, #11 Johannes Landgren, drog på sig en 2+10 sedan han tacklat ner en Glimmaspelare och sedan försökt be om ursäkt genom att stå kvar och vråla över den liggane Glimmaspelaren: "FÖRLÅT, DET VAR INTE MENINGEN! JAG ÄR SNÄLL EGENTLIGEN!". Domaren uppfattade det dock som vår vilde vän skrek något helt annat och det vara bara att bege sig till botbänken.

Redan här var jag, #8 Zakarias Rosberg, säker på att Landgren skulle stå i centrum denna match, och givetvis hade jag helt rätt. Landgren såg till att vi tog ledningen med 1-0 genom ett klassiskt brunkarmål, #56 Niklas "Bossy" Nilsson försökte få domaren att döma bort målet då vi i Frosta inte räknar brunkarmål som mål. Till hans besvikelse godkändes målet. Bossy tog därför saken i egna händer och såg till att vi kunde gå till pausvila med en 2-1 ledning sedan han smackat in ett skott från slottet.

I början av andra perioden gör #21 Puligt Nilsson en "Dala" (Kallinges Robin Dahlstedt), då han ligger kvar på isen i ca 20 min sedan han åkt på en bentackling, för att sedan spela bytet efter. Hatten av till Glimmas #27, Magnus Rosenstråle, som frågade hur det gick för Puligt. För er som inte vet vem Magnus Rosenstråle är, kan vi gå ut med informationen att det är han med den extremt dåliga skäggväxten.
Därefter gör Glimma tre raka mål, 2-4 efter andra.

I tredje tar Landgren tag i saken igen. När jag, #8, står placerad framför mål ser jag hur Landgren får pucken vid kanten och avlossar "bössan". Jag hinner knappt uppfatta vad som händer och någon sekund senare ser jag hur pucken dalar ner från målvaktens vänstra kryss. Jag förstod genast att Landgren hade plockat fram sitt berömda fladderskott med höstlövshastighet och 3-4 var ett faktum. Ett litet hopp tändes, men släcktes lika fort sedan de tre randiga åsnorna på isen bestämt sig för att jävlas. Resultat blev något i stil med tre tvåminutare för felaktig överstegsåkning samt två för fleaktig backhandpass. Glimma utnyttjade givetvis detta och åtta minuter senare står det 6-3 på tavlan.

Summa summarum: Det krävs mycket för att slå Glimma med 10 man. Speciellt utan #26 Alexander Samevik som numera bär proffsstämpeln sedan han gjort poäng i två matcher i rad och beslutat sig för att dra sig tillbaka då han står på toppen av sin karriär.Trotts detta bjuder vi ändå upp till dans och hade med lite flyt kunnat knipa en eller två pinnar!

En glad nyhet är att vi på redaktionen kommer kunna klä oss med stil i fortsättningen sedan detta landat i postlådan:
Vi är mycket nöjda med vårt val av vargtröja och när man studerar paketet mer utförligt och upptäcker adressen som tröjorna skickats från känns detta verkligen som ett bra köp!

Ja, tröjor från (Kallinge)Rångedala känns verkligen som ett kap. Nu fattas bara autografer från Kallinges Miletti och Andersén på den ena tröjan så man sedan kan lämna in den till naturhistoriska riksmuséet. Samt en autograf från Kallinges "Dala" på den andra tröjan så att man kan bränna den på valborg.



Kommentarer
Postat av: #32

#27 är inte Rosqvist utan Magnus "The Badger" Rosenstråle. Men hans skäggväxt är under all kritik.

2012-03-15 @ 09:37:33
Postat av: #8

Tackar för detta, ska genast ändra!

2012-03-15 @ 14:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0