Johan Malmgren byter kommun!

Ja, ni läste rätt! Höörslegenden, tillika Frostas målvakt, #35 Johan "Mys" Malmgren har införskaffat sig ett unikt boende i Hörby kommun! Detta är givetvis chockerande för oss då Malmgren är Höörs ansiket uttåt och ett kommunbyte är egentligen lika troligt som om #5 Linus "Chuck Norris" Lundell skulle börja äta kolhydrater på heltid!
Vi hoppas att det inte är sista gången som Malmgren bränner sina besparingar på Höörs uteserveringar. Vi på redaktionen kommer göra allt i vår makt för att hålla Malmgren borta från Hörbys lokal pub "Valvet". Fast vi känner att det inte borde vara något större problem då Malmgren besökt Höörs exotiska uteställe "Ladan" varje fredag/lördag sedan våren 2004.


Att Malmgren skulle byta ner sig storleksmässigt var heller inget vi räknade med. Fast med den balkongen han låg inne med innan är det väldigt svårt att byta upp sig.

Vi på redaktionen är väldigt nyfikna på vem som kommer ta över Malmgrens lägenhet i bankhuset. Det ryktas om att Frankrike kommer lämna sitt rike i södra Europa och flytta in på balkongen istället, men vem som kommer bo i själva lägenheten har vi faktiskt ingen aning om. Antagligen en väldigt framgångsrik kostymkille som behöver mer utrymme.

Lagbygget 2012/2013

För er som inte besöker Frostas hemsida allt för ofta, ger vi på redaktionen er en liten uppdatering om lagbygget inför den kommande säsongen.

I nuläget är det fyra spelare som skrivit under och således kommer bära frostatröjan nästa säsong: Johannes "Mr Frosta" Landgren, Hampus "Frälsaren" "(K)Wahlgren, Pontus "frilägesförvaltaren" Hellberg och Fredric "Smeknamn kommer under säsongen" Ferrari!

Den förstnämnde behöver ingen vidare presentation, Johannes är Frostas ansikte utåt. Inget Frosta utan pappa Landgren.

Gällande övriga spelare är vi på redaktionen väldigt besvikna på "Frälsaren" då han har för avsikt att delta hela säsongen. Vi hoppas givetvis att detta är en bluff och att "Frälsaren" tar sitt förnufft tillfånga och inte snörar på sig skridskorna förrän det vankas kwahl.
Värvningen av Ferrari är nog den smartaste värvningen denna säsongen. Vi på redaktionen misstänker att det är en s.k "panikvärvning" då en lagfest var planerad hos Ferrari. Detta planerades innan Ferrari fått kontraktserbjudande, men för att göra historien kort; Ferrari skrev på och lagfesten var räddad!

Även "Frilägesförvaltaren" är redo för en säsong till!

Från en fiskare till en annan. Den forne Tyringespelaren Erik Karlberg, med ca 20 elitseriematcher för SAIK på meritlistan, kommer troligtvis tacka nej till spel i Frosta. Detta meddelade hans opålitliga kusin Anton Sjöberg över en lunch i sommarvärmen. Erik tackade under säsongen nej till spel i norska högstaligan för att istället rensa fisk och därefter se sig om i världen! Vi är väldigt säkra på att Erik och "Frilägesförvaltaren" hade bildat en mycket bra kedja tillsammans, Pontus fiskar och Erik rensar!

Vi passar även på att slänga upp en tävling när vi ändå är igång. Priset är en årsförbrukning Fernet. Flaskorna står för tillfället på hantverksgatan i Höör (Casa de Milton/Landgren's) så mängden på priset bestämmer ni själva. Vi ser helst att ni svarat inom fem..tre minuter för att vara säkra på att få något överhuvudtaget.

När Erik spelade i SAIK kom han tvåa på coopertestet, vem vann?
A) Yared Hagos
B) ....
C) http://www.youtube.com/watch?v=HqIkkOyisB0

Vi väntar fortfarande på att Linus "Dödsmaskinen666" Lundell ska skriva på. Senast vi såg honom var i Fogdarödsskogen, gnagandes på en älgklöv.



Lägesrapport från sommarträningen!

Som säkert förstår är sommarträningen i full(pull) gång! Föga förvånande är det målvakten, #20 Jesper Henriksson, som verkligen går inför sommarträningen i år. Som ni kan se på bilden nedan har Jespers utvecklingskurva pekat rakt upp sedan vi gick av isen i Mars.
Vi på redaktionen är rörande överens om att Jesper kommer vara seriens vassaste målvakt i år!

Jesper krossar det tidigare Fernetrekordet som #11, Johannes "Psykopaten" Landgren satte i vintras då han sänkte en 12a Fernet på Rongedal Brunn dagen innan match.
Således: Hatten av för Jesper Fernetsson som nu har det nya rekordet på ett dricksglas Fernet!



Säsongssammanfattning + All-star laget + lite annat!

Efter mycket tjat (framförallt från Sannarps Oscar Winge) har vi nu beslutat för att skriva säsongssammanfattningen och presentera spelarna i all-star laget!

Vi börjar med All-star laget! Det har varit riktigt lätt att ta ut årets All-star lag. Vi på reaktionen var rörande överens om vilka som skulle få representera division 3 södra i årets match!

De spelare som fick äran att spela All-Star matchen i KSF's Ishall är följande:


Från vänster: Charlie Wernberg (Malmö Kryptonics), Charlie Wernberg (Malmö Kryptonics),
Charlie Wernberg (Malmö Kryptonics), Charlie Wernberg (Malmö Kryptonics) och Charlie Wernberg (Malmö Kryptonics).

Och målet vaktades av:

Charlie Wernberg (Malmö Kryptonics)!

Vi misstänker även att laget kommer se ut så här i ett par år framöver. Eller iallafall fram till Charlie Wernberg lägger skridskorna på hyllan. Därför har vi tagit ut några andra spelare som vi också tycker förtjänar en stund i rampljuset:

Årets:

sportchef: Jimmy Ohlsson - Frosta HC
stekare: #7 Oscar Winge - Sannarps HC
bänkvärmare: #26 Alexander Samevik - Frosta HC
porslinsfigur: #8 Zakarias Rosberg - Frosta HC
psykopat: #11 Johannes Landgren - Frosta HC
konståkare: #21 Johan Nilsson - Frosta HC
bloggare: #27 Emil Morin och #8 Zakarias Rosberg - Frosta HC
ödmjukaste: #56 Charlie Wernberg - Malmö Kryptonics
flottigaste: #28 Simon "Sajjmenn" Andersén - Kallinge/Rongedal
Bästa manliga huvudroll i division 3: #21/#91/#101/#51/#61 Robin "Böla" Dahlstedt - Kallinge/Rongedal
Gallerpojk: #17 Sebastian Kleveros - Sannarps HC
Genombrotth: #14 Mikael Gath - IF Lejoneth
Journalist: #21 Kalle Nilsson - Trelleborg Vikings
Pucktrollare: #15 Mattias Johnsson - Åstorps IK
Mamma: #99 Trixie Milton - Frosta HC
Inaktivaste  Ass coach "Biffen" - Frosta HC
Hockeysyster - Frida Westdahl - Hässleholms Uteliv
SOLoprestation - Alexander Lindberg - Solariet HC

Säsongssammanfattning: Lyckad säsong!

Finlandsfärjan: Bättre än säsongssammanfattningen!




#8 /#27

RSS 2.0