Lagbygget 2012/2013

För er som inte besöker Frostas hemsida allt för ofta, ger vi på redaktionen er en liten uppdatering om lagbygget inför den kommande säsongen.

I nuläget är det fyra spelare som skrivit under och således kommer bära frostatröjan nästa säsong: Johannes "Mr Frosta" Landgren, Hampus "Frälsaren" "(K)Wahlgren, Pontus "frilägesförvaltaren" Hellberg och Fredric "Smeknamn kommer under säsongen" Ferrari!

Den förstnämnde behöver ingen vidare presentation, Johannes är Frostas ansikte utåt. Inget Frosta utan pappa Landgren.

Gällande övriga spelare är vi på redaktionen väldigt besvikna på "Frälsaren" då han har för avsikt att delta hela säsongen. Vi hoppas givetvis att detta är en bluff och att "Frälsaren" tar sitt förnufft tillfånga och inte snörar på sig skridskorna förrän det vankas kwahl.
Värvningen av Ferrari är nog den smartaste värvningen denna säsongen. Vi på redaktionen misstänker att det är en s.k "panikvärvning" då en lagfest var planerad hos Ferrari. Detta planerades innan Ferrari fått kontraktserbjudande, men för att göra historien kort; Ferrari skrev på och lagfesten var räddad!

Även "Frilägesförvaltaren" är redo för en säsong till!

Från en fiskare till en annan. Den forne Tyringespelaren Erik Karlberg, med ca 20 elitseriematcher för SAIK på meritlistan, kommer troligtvis tacka nej till spel i Frosta. Detta meddelade hans opålitliga kusin Anton Sjöberg över en lunch i sommarvärmen. Erik tackade under säsongen nej till spel i norska högstaligan för att istället rensa fisk och därefter se sig om i världen! Vi är väldigt säkra på att Erik och "Frilägesförvaltaren" hade bildat en mycket bra kedja tillsammans, Pontus fiskar och Erik rensar!

Vi passar även på att slänga upp en tävling när vi ändå är igång. Priset är en årsförbrukning Fernet. Flaskorna står för tillfället på hantverksgatan i Höör (Casa de Milton/Landgren's) så mängden på priset bestämmer ni själva. Vi ser helst att ni svarat inom fem..tre minuter för att vara säkra på att få något överhuvudtaget.

När Erik spelade i SAIK kom han tvåa på coopertestet, vem vann?
A) Yared Hagos
B) ....
C) http://www.youtube.com/watch?v=HqIkkOyisB0

Vi väntar fortfarande på att Linus "Dödsmaskinen666" Lundell ska skriva på. Senast vi såg honom var i Fogdarödsskogen, gnagandes på en älgklöv.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0