Stoppa pressarna!!!!!!

Precis inkommit ett meddelande att de är JULBORD på Ladan den 26/11!!!!!
Vi tar för givet att alla spelar i Frosta bokar om allt denna dag för att ta sig ner till Ladan.

Ryktet säger även att det är DJ Lennie som kommer att vända plattorna denna afton. Hurvida han sammarbetar med #19 Danne Johansson eller inte, återstår att se!

Full pull Hälsar #27/ #8

Malm stal showen!

Redan när vi gick på bussen visste vi att Malm skulle ha en betydande roll för matchen. Det hela började med att han drar på sig sin kasettfreestyle och drar igång sin egna remix av "Jag ska köpa vingar för pengarna" - "Jag ska kötta Winge och ta pengarna". Efter att ha lyssnat på den under hela bussresan var det en taggad Malm som äntrade Sannarpshallen!

Vi ska heller inte glömma att #12 Ferrari gör en "mini-Karlsson" genom att komma 5 min innan nedsläpp, dock utan kostym. Ferrari kompenserar dock detta genom att göra två fina mål under matchen som till slut slutade 3-7 till vår favör och således slutför vi trilogin "Förnedringen i Sannarpshallen" som snart släpps i en butik nära dig. En limited edition av trilogin, där #26 Alexander Samevik spelar med röd hjälm i alla tre matcherna, är även på gång.


Matchens höjdpunkt är #10 Simon Malms målgest ("Assistgest") efter vårt 4-1 mål. Med detta blev Malm historisk då han blir den första spelaren i frosta att göra en så kallad "Assistgest", efter att han spelat fram till 4-1 målet.
När vi ändå är inne på assiter skall vi inte glömma #23 Marcus Lindh's assist till #56 Niklas "mini-challe" Nilsson's mål. Lindh kommer i ett 2 mot 1 läge och avlossar ett riktigt höstlöv (som ändå håller bättre kvalité än Zackes skott...och Landgrens för den delen) som tar i sargen bakom målet och studsar fram på målvaktens benskydd och lägger sig på mållinjen, mini-challe är inte sen på att vispa in pucken och ta åt sig äran.


Matchens lirare idag går faktiskt till ovan nämnda man, Marcus Lindh. Med en sådan assist och ett mål i tredje perioden som håller mycket hög klass ser vi ingen annan som kan konkurrera med denna man. Dock har Karlsson varit i farten igen och gör det omöjligt för oss att dela ut 15'000 isbjörnar då ytterligare 44 stycken föll offer för hans spjut i helgen. Därför får Lindh en natt på Ishotellet i Jukkasjärvi och en sprillans ny Rolls Rold.


Summa summarum: En bra match, tre poäng, Rold låter oss äta på donken, Landgren slipper åka ambulans från donken, Malm är sjövild, Zacke blir sågad, Samuel är på gott humör och Niklas gör mål på backhand...


Nästa match är på Torsdag borta mot Åstorp som idag besegrade Kallinge/Rongedal med 6-0, således väntar en tuff match!


Läpp Läpp
// #8 / #27

Frosta gästar Sannarpshallen!

Ja gott folk, imorgon gästar vi Sannarpshallen för andra gången detta året. Troligtvis avslutar vi trilogin om "Förnedringen i Sannarpshallen" imorgon, då de två senaste matcherna där har slutat med vinst för oss, 2-8 och 1-8.  Sist fick Zacke ett rejält yxhugg över bröstet av en tvättäkta grottmänniska till Sannarpsspelare. Tur för honom att #10 Malm inte var på plats då förmodligen rödpunktssiktet hade varit placerat i de nedre regionerna av spelarens beniga kropp.

Bussen avgår 13:15 från ishallen om några trogna supporters är taggade på att hänga med och stötta oss i kampen om tre poäng.

Odds:

Zacke försover sig:                                                                                                         0.08 gånger pengarna
Jesper H ringer och säger till Zacke att han är för arg för att prata och lägger på:        0.5
Samevik värmer upp utan hjälm:                                                                                    0.001
Challe kommer in och avgör med 4 sek kvar:                                                                290
Zacke kommer i joggingbrallor och skjorta:                                                                   0.02
Morin kommer nykter:                                                                                                    3000000
Westdahl har med overhead på bussen:                                                                           0.73
Malmgren missar matchen då han är vilse på sin egen balkong:                                     0.03
Zacke vägrar gå av bussen då han ska se klart polisskolanfilmerna:                               0.05


/ #8 /#27
 

Intervju med #11 Johannes "Mr Frosta" Landgren

Nu kommer intervjun som alla pratat, viskat och undrat om!!! Kan bara säga att alla stora tv-kanaler, tidningar mm har försökt få till en intervju med #11 "Mr Frosta". Ingen har lyckats. Förrän nu!!!!
Håll till godo gott folk!!!!

För det första vill vi bara berätta hur underbart det känns att få komma hem till #11 "Mr Frosta". Ett smeknamn han har förtjänat då han under fler år än någon annan stått ut med "Biffens" jävla TPS-tröja.

Jag (#27) och min kollega #8 Zakarias Rosberg kommer hem till Johannes Landgren vid klockan 06:00 på onsdag morgon med väldigt höga förväntningar. Vi knackar lite nervöst på dörren och hör Johannes korta kropp närma sig dörren i ett ruskigt tempo. Dörren öppnas, kaffekopparna står framme och Anton med DJ Ötzi spelas på högsta volym.
Frågan är om man någonsin fått ett bättre mottagande??
Landgren häller upp kaffe till oss och intervjun börjar.


Du har nyligen blivit utsläppt från psyket då du under två veckor varit vilse på #35 Johan Malmgrens balkong. Kan du med ord beskriva hur det kändes när helikopterföraren hittade dig då du i desperation avlossade den sista nödraketen?

- Lättnad!!! Johannes blir vit i ansiktet och börjar skaka när han tänker tillbaka på situationen.

Kan du berätta lite mer om hur du hamna på Malmgrens balkong?

- Jag hade varit en runda i Lund och var på väg hem i en taxi till Höör. Taxin stannar vid Swedbank i Höör och där får jag syn på Värnamo som står med ett järnrör. De enda jag kommer ihåg är att paniken sprider sig i kroppen och jag börjar klättra upp för ett stuprör. Jag kommer upp till ett ställe som påminner lite om ett IKEA varuhus, de känns trevligt att va där till en början men sen går man vilse och de är omöjligt att komma där ifrån.

Vi har hört av en trogen Mcdonald's anhängare (Rold Persson), att du av misstag råkade beställa in en "Big Värna" istället för en Big Mac och fick eskorteras med ambulanshem från Sannarp.
Kan du beskriva detta för våra läsare?


- Riktigt otäck upplevelse!!!! Som tur var tog jag en vanlig meny och ingen plusmeny, då hade jag förmodligen inte suttit här idag.

Ett annat rykte som går är att du vantrivs på ditt nuvarande jobb och har lämnat in ca 3000 jobbansökningar till Hardy's. Stämmer detta?

- De ligger lite sanning i detta. Dock är det bara 2000 ansökningar jag skickat in. Säger en förväntansfull Johannes Landgren.

Under Skånedagarna fick du en mycket eftertraktad väska av två lagkamrater. Kan du försöka sätta ord på vad väskan och dessa två personer betyder för dig?

"Mr Frostas" ögon tåras och hans underläpp (läpp) börjar darra medan han försöker få fram några ord.
Efter ca 20 minuter har Landgren samlat sig och säger följande:
- Jag finner tyvärr inga ord, men de är dom kanske två bästa vänner man kan ha.



5-snabba:

Malmgrens balkong eller The Shining
labyrinten?
- Malmgrens balkong

U10 skott eller U9 straff?
- U10 skott

Värnamo eller Malm?
- Värnamo

Gula eller Röda femman?
- Röda femman (utan tvekan)

Full pull eller Full fokus?
- Full fokus

Vill även passa på att dela ut några betyg till #11 Johannes Landgren.

Kaffet: 14999/ 15000 isbjörnar
Bemötande: 14998/ 15000 isbjörnar. Här ska även tillägas att #17 Patrik Karlsson har dom två sista isbjörnarna i sin frys efter årets jakt. Med andra ord omöjligt att få full pott för Landgren på denna.

Till alla er tjejer som mejlat in och undrat om Johannes är singel så kan vi tyvärr meddela att han har ett fast förhållande med sin mikro.

/ #27/ #8


Helg!

Det känns som om detta kommer att bli en riktigt "pulig mannar deluxe" helg om man får citera Johan Nilsson. Det enda som fattas är Malmgrens morgonrock (en äkta Gant) sen hade helgen varit fulländad. Han bjöd dock in oss till lite balkonghäng, men vi fick tyvärr avböja då vi är livrädda för att inte lyckas hitta ut från den enorma balkongen igen. Istället laddar vi inför morgondagens träning och matchen på söndag mot Sannarp (Mannarp), med polisskolan och några groggar. 

Några goda nyheter är att Jeppe Lundell har hittat sitt samvete och erbjöd Zacke en "pappadag" som förlåt incidenten med klubban. Vilket är en väldigt bra deal, lite fruktstund, kasta lite pinnar i skogen och njuta av livet sitter faktiskt inte helt fel. 

Back Back

/ #8 /#27


 

Vi ber om ursäkt...

...för vår inaktivitet! Även om detta är vårt jobb, har vi lite sidoarbeten vi även utför. Morin håller på med fiskeaffärer på hög nivå och Zacke jobbar på att vinna tillbaka Malmgrens vänskap. Zacke var riktigt nära idag efter träningen då han medvetet förlorade mot Malmgren i skitgubbe. Dessvärre synade Malmgren bluffen och deras vänskap känns svår att rädda.

Lagets pappa, Jesper Lundell, hade tagit sig ledigt från sin pappaledighet idag och var nere i hallen för att köra ett pass med sina underhuggare. Han var på mycket gott humör när han satt och skämtade om att han var riktigt taggad på att "knäcka några klubbor" (som han så fint uttryckte det) under träningen. Sagt och gjort, under slutet av träningen kör Zacke oskyldigt vid sargen och Jesper kör fram och frågar om han får "testa" hans klubba. Snäll som Zacke är lämnar han över klubban till Jesper som försvinner från isen för att sedan komma tillbaka med klubban i två delar. "Det är sånt som händer" var hans svar...Tur för Zacke var att det egentligen inte var hans klubba, utan Puligts som fortfarande är helt ovetande om händelsen då han har fullt upp med planeringen av "Restaurang Deluxe".


Efter tränigen utsåg även målvakten Jesper Henriksson lagets sämsta skytt. Tydligen har Landgren trillat ner i botten som Zacke försvarat i ca två säsonger nu. Landgren ville inte kommentera händelsen.


Lite roliga nyheter från serien är att det danska laget "KSF" blivit uppmärksammade i skånskan. KSF spelar i den andra gruppen och har förlorat sina tre inledande matcher med: 17-1, 11-1 och 27-1, men är lika glada ändå.
Den intressanta läsningen hittar ni här: http://www.skanskan.se/article/20111024/SPORT/710249688/1162/-
/glada-danskar-i-skansk-serie
/ #8 /#27

Övernattning på kontoret

Det blev en lång arbetsdag igår. Klockan tickade iväg och vi beslutade oss därför att övernatta på kontoret, således i ishallen. Det blev en mycket givande natt då vi lyckades färdigställa bl a två intervjuer. Den ena med Johannes "MrFrosta" Landgren och den andra med vårt nyförvärv.
Intervjun med Landgren kommer upp inom kort, men nyförvärvet får ni vänta på ett tag till då denna vägrade stiga upp ur sängen när vi var på plats enligt avtalad tid imorse.
Det blev även lite NHL på xboxen också, där vi kom fram till att
EJE-Oilers utan tvekan är det stabilaste laget.


Bäddat.


Godnatt.


/ #8 / #27

Morin lägger hyllan på skridskorna!

Min vapendragare #27 Emil Morin lyser med sin frånvaro! Det går rykten om att han planerar att lägga hyllan på skridskorna. Jag har sökt Morin i snart två dagar för en kommentar, men utan att lyckas. Många i laget misstänker att han sitter hemma, tittar på polisskolan och dricker grogg. Vi hoppas givetvis att detta inte stämmer och att han tar sitt förnuft till fånga och dyker upp på kvällens träning!

Och, Morin, om du mot förmodan läser detta är det bäst för dig att du bär joggingdressen när du dyker upp, (om du dyker upp) så kan vi eventuellt stryka ett streck över detta.

(Landgren har sista ordet)

/ #8

Jesper Henriksson till landslaget!

Jag citerar vår lagkapten, Patrik "Björne" Karlsson: "Grabbar nu står vi inför den tuffaste matchen i serien, Sölvesborg borta"...och som så många gånger förr hade vår bästa vän rätt. Matchen slutade dessvärre med en 4-2 förlust, efter att ha släppt in 3 mål på 1,45 i inledningen av den andra perioden var det en rejäl uppförsbacke för oss därefter. Trotts bländande målvaktsspel från Jesper Henriksson lyckades vi inte få in de två puckarna till som behövdes, men chanserna fanns där.
Simon Malm tog klivet upp från backplats och gick in som center mellan Pontus "PG" Hellberg och Johan "Puligt mannar deluxe" Nilsson och gjorde detta mycket bra. Om det beror på utskällningen han gav Puligt innan matchen har vi ingen aning om. Även #16 Daniel Wendel gjorde en bra match med sin 2399kr's klubba. Men vi i juryn (#8 / #27) har bestämt oss för att utse #26 Alexander Samevik till matchens lirarare som fick för sig att han ledde hela division 3's skytteliga och firade detta genom att spela med en röd hjälm.

Ett mer utförligt referat hittar ni som vanligt på vår hemsida.

Nästa match är på söndag, borta mot Sannarp! Hurvida Sameviks självförtroende håller i sig och den röda hjälmen lever kvar återstår att se...




#8 / #27


FULL PULL!

Imorgon snackar vi verkligen full pull! Bortamatch mot serieledarna Sölvesborg IK! Efter att ha förlorat två matcher med uddamålet, 4-5 mot Kallinge/Rongedal och 3-2 mot Glimma, tycker man nu att ordspråket "tredje gången gillt" borde ta ut sin rätt! Vi hoppas även att vår #21 Johan "Puligt mannar deluxe hoj kiss" Nilsson kommer vara spelklar då han fick en puck på halsen mot Glimma. Vi hoppas att få se hans nöjda ansikte i bussen för att sedan bara gå in och leverera med sina kedjekamrater (Lennie och mini-challe). 

Odds:
Landgren snusar upp Zackes snus:                                                                                  0.07 gånger pengarna
Sölvesborgs Jonas Svensson gör comeback trots att han snart fyller 50:                        1.45
Jesper.H taggar till inför matchen genom att riva omklädningsrummet med sin klubba: 0.82
Karlsson lever proffslivet och kommer i kostym:                                                           0.42
Malm uteblir från matchen pga väpnat rån av swedbank:                                               0.98
Biffen äter upp maten efter träningen och tvingar halva laget att handla egen mat:         0.01






/ #8 /#27


Förlust med uddamålet mot Glimma

Det blev förlust med 3-2 i säsongens andra seriematch. Vi inleder ganska svagt, men efter de första tio minuterna vaknar vi till och gör faktiskt en bra match! Riktigt synd att vi inte kunde hålla vår 1-2 ledning, som vi hade inför tredje perioden, matchen ut.
Vi vill inte gnälla på domaren, men efter en incident som inträffade under matchen, där #21 Puligt Nilsson nickar fram pucken till #56 Niklas Nilsson som sedan hänger dit pucken som hade inneburit 1-3. Domaren är stensäker på att man inte får nicka fram pucken till sin medspelare och dömer bort målet och meddelar till och med Puligt att de kan kolla i regelboken tillsammans efter matchen. Dessvärre visade sig att domaren hade fel och målet skulle alltså godkänts, han erkände även att han hade dåligt samvete över att han berövat oss på ett mål. Nog om detta, vi kunde avgjort matchen på egen hand, men det är bara så tråkigt när sånt här händer.
Matchens lirarare idag är ett mycket lätt val: #20 Jesper Henriksson som gjorde en riktigt bra match och höll oss kvar i matchen med många spektakulära räddningar. Även #56 Niklas Nilsson ska ha beröm efter sina två mål, då det första var en bra kämparinsats när han vinner pucken vid kamp mot Glimmas back på egen blå och trampar upp och hänger den.
Ceremonin till Simon Malm's ära uteblev då vi anlände för sent. Med sig hem fick han dock en plakett med texten: "Årets hemvändare" och såvitt vi vet är nog Malm fortfarande kvar i Trollarinken och skriver autografer.
Har ni missat intervjun med Malm hittar ni den här: http://frosta.blogg.se/2011/october/intervju-med-10-simon-malm-infor-morgondagen.html
Hela matchreferatet finns att hitta på vår hemsida: http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/
Nästa match är på söndag borta mot Sölvesborg IK 17:00!

Frosta gästar Trollarinken!

Men heeeeeej alla trogna läsare! I afton är det dags för säsongens andra seriematch, borta mot Glimåkra! Förra året drabbades vi samman hela fyra gånger och alla slutade med förlust.
Glimma är enligt oss (#8 / #27) ett förhandstippat topplag tillsammans med Sölvesborg, därför hade det varit extra gott att knipa några pinnar ikväll!
Glimma inledde serien genom att besegra Sannarps HC med 6-3 på bortaplan, och har således hemmapremiär idag, vilket innebär att det är ett heltaggat Glimma vi kommer möta idag, så det gäller att va med från första början!
Odds:
Malm gör självmål:                                                                                             0.79 gånger pengarna
Same kastar klubban och sparkar på den:                                                           0.24
Zacke sitter av ett lagstraf:                                                                                 0.0003
Malms tröja hissas i taket:                                                                                  0.89
Same hänger med huvudet efter ett kort byte:                                                    0.32
Landgren äter en 150g i bussen:                                                                          0.87
Lillen blir rastlös i bussen:                                                                                  0.007
Morin och Samevik blir sena till matchen p.g.a att Samevik kör soppatorsk:    1.10
Ett tips är att köra en dubbel på Malm's odds om ni vill bättra på semesterkassan inför kommande år!

/ #8 /#27

Intervju med #10 Simon Malm inför morgondagens match mot Glimma

Vi möter upp Simon Malm en sen kväll på en bakgård i Kristianstad. Simon anländer ca 45 minuter efter uttalad tid på sin Harley Davidsson. Vi blir invisade i en barrack som Malm sedan reglar från insidan innan vi kan börja intervjun:

Kan du berätta lite om ditt smeknamn "Glimma"?
Jag fick smeknamnet Glimma efter att ha spelat i samma kedja som Frostas stjärna Zakarias Rosberg som tog mig under sina vingar under min första säsong i Frostas a-lag, berättar en ganska nöjd Simon Malm samtidigt som han trycker in ett magasin i sin Glock 17. 

Vad har du för mål med säsongen?
Om jag tänker på de målen jag har själv så är det först och främst att komma tillbaka från min knäskada och kunna ge 100% igen. Ett annat mål jag har är att ta en ordinarie plats i röda femman vilket kommer kräva att jag spelar över min normala förmåga. Sist men inte minst ser jag framemot att vara med och vinna mot Glimma, det börjar bli dags att plocka ner dem på jorden.

Vilket lag kommer bli tuffast att plocka poäng av?
Jag tycker att vi har hamnat i en jämn serie där många av lagen gick vidare till alltrean förra säsongen och vi kommer att få kämpa hårt i varje match. Sölvesborg och Glimma är två lag som jag tror att vi kommer att få tuffast att plocka poäng av. Malm tillägger även att vi borde anamma Djurgårdens spelstil (torpedhockey) från sent 90-tal, fast enbart utanför isen...

Vi har som bekant seriematch mot Glimma imorgon, hur känns det att spela både borta- och hemmamatch samtidigt?
Känns givetvis bra och jag förväntar mig stående ovationer från Göingepubliken.

Sedan Värnamo kom tillbaka har du börjat spela med pistol innanför axelskyddet, hur har det påverkat din spelstil?
Känner mig helt lugn. Värnamo visade på träningen i måndags att han har siktet inställt på en helt annan spelare...
(Malm syftar här på ett "styrskott" som värnamo avlossade mot kronjuvelerna på en av lagets mest framstående spelare. Vi går självklart inte ut med namn på denna spelare då han förmodligen kommer få både Hells Angels och Bandidos efter sig reds anm)
 
Hur kommer det sig att du skolade om dig från forward till back?
Vi hade ont om backar förra året och Sigge frågade mig om jag kunde ställa upp för laget och spela back så det var inte så mycket att fundera på.
(Det Malm försöker säga är att han är mer lagspelare än övriga spelare i laget reds anm).





Avslutningsvis, fem snabba:

Värnamo eller Blomman?
Blomman

Trollarinken eller Madison Square Garden?
Malmrinken

Röda eller blåa femman?
Röda femman

Hockeyklubba eller ak47?
Hockeyklubba

Träläktare eller stenläktare?
Träläktare

Efter detta låser Malm upp dörren, vilket tar ca 30 min då den består av ca 47 olika kodlås. Därefter blir vi försedda med ögonbindel och lotsas iväg, innan Malm avslutar med: "Ni har inte sett/hört eller träffat mig" för att därefter bränna iväg på sin HD.

Vi tackar Simon Malm för intervjun och hoppas att få se hans glada ansikte nere i ishallen ikväll!



// #8 / #27 


Förlust i seriepremiären

Efter att ha tappat en 4-0 ledning föll vi tillslut med 4-5. Matchreferat hittar ni här: http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/5560-nyhetsarkiv-item-1945737.html

Matchens lirare går till hela andrafemman: Pontus Hellberg, Fredric Ferrari, Johannes Landgren, Martin Persson och Christian Nilsson. Som stod för tre av fyra mål och höll en bra nivå hela matchen.

Nästa seriematch är mot Glimma på torsdag i Trollarinken.


#8 / #27


Intervju med Johan "Puligt" Nilsson

Efter vi gjort en undersökning bland våra läsare så kom de fram att en intervju med Johan Nilsson var det som stod högst upp på deras önskelista.
Läsarnas ord är vår lag, så därför kommer nu den efterlängtatde intervjun med #21 Puligt Nilsson.


Hur ser du på din comeback i Frosta?


- Det ser riktigt positivt ut. Vi har ett otroligt bra lag på papperet. Jag tycker de e kul o träffa alla dom gamla puliga mannarna igen. Berättar Johan samtidigt som tankarna svävar bort till Redbull hyllan.

Vad har du för mål med säsongen?

- Målet med denna säsongen är att vi i laget ska ta oss till playoff!!

Hur ser du på att Samevik skäller ut sina lagkamrater?

- Haha har jag inte hört faktiskt.

Känner du dig tryggare nu när Värnamo slutat eller de går jämnt upp med att Bonde börja igen?

- Det är jämt upp med att Bonde har kommit tillbaka.

Tror du att Biffen någonsin kommer göra sig av med sin blåa TPS-Tröja?

- NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det tror jag inte. Hade hellre sett han i Sigges ccm jacka. Här kan jag tillägga att detta lär tyvärr aldrig inträffa men är en stor dröm som alla i laget delar.

Vad tycker du om spelidén back, back, forward?


- Helt okej men hade hellre haft en annan spelide. Inget han vill gå närmare in på då detta kan komma som en överraskning för Kallinge/ Ronneby

Har du någon gång denna säsong vaknat av att Värnamo antingen står med ett pumpgäver bredvid din säng, eller drar iväg ett grymt riff på sin k-pist?


- Inget av de men drömt om de har jag gjort. Väntar bara på det!



Vi avslutar intervjun med 5-snabba:

Rakt eller sidled?

-Sidled!!!!!!

Ladan eller Jägers?
-Ladan!!

Blåa eller röda femman?

- Röda femman såklart! (Där tackar vi Johan genom att skicka den kompletta boxen med Isbjörnes Magasin)

Powerking eller Redbull?

-Redbull!

Värnamo eller Malm?
- Värnamo

Ett stort tack till Johan som tog sig tid att svara på våra frågor!



#27/ #8

SERIEPREMIÄR IMORGON!

Sadla om de vita hästarna, klipp körkorten och släng vigselringarna för imorgon är det äntligen dags! Kallinge/Ronneby är det som får den stora äran att gästa Höörs ishall! Kallinge och Frosta har drabbats samman två gånger tidigare och båda gångerna har Kallinge gått segrande ur striden (2-6 / 4-2), vilket är två gånger för mycket!

Magkänslan och hjärtat säger att vi kommer ta hem detta! Med Pontus Hellberg i sitt livs form kan vi inte misslyckas, så håll ögonen på #18 imorgon, som gjorde hat-trick senast i förlustmatchen mot Lund (3-4).

Odds:
Jesper Lundell bär magtröja:                                                     0.27 gånger pengarna
Niklas Nilsson dricker saft i pausen:                                        0.50          
Zacke går upp i falsett när han ska begära en passning:           0.92
Simon Malm startar slagsmål på läktarn:                            0.00001
Morin duschar efter förmiddagsträningen:                                 257
Westdahl kommer försent pga föreläsning:                               0.74
Frosta vinner:                                                                            1.80
Oavgjort:                                                                                   2.20
Kallinge vinner:                                                                         3.10
Bröderna Rongedal är på läktarn:                                              1.05





Länk till Kallinge/Rongedals hemsida: http://www.laget.se/Kallinge_Ronneby_IF_2/start.html
Länk till Frostas hemsida hittar ni under kategorin: "länkar" i menyn till höger.

// #8 / #27






Lagkapten och underhuggare utsedda!

Som rubriken lyder röstades detta fram i samband med gårdagens träning! De som kommer pryda sin matchtröjor med A respektive det ärofyllda C:et är....

A: #56 Niklas Nilsson. Niklas är ny i frosta inför denna säsongen och spelade senast i Rögle J20 Elit. En målgörare med känsla som vi hoppas fortsätter leverera lika bra i serien som han gjort under träningsmatcherna.

A: #18 Pontus Hellberg. Denna vilda man som redan har satt mer frilägen än han gjorde förra säsongen. Hur kan man neka honom ett A?

Och det ärofyllda C:et går till......................

Håkan Juholt!!!




Skämt o sido, vem förtjänar C:et mer än #17 Patrik Karlsson? Karlsson var även kapten förra året och skötte denna uppgift med bravur! Karlsson meritlista finns att utläsa nedan:
- Kan skilja på ironi och sarkasm.
- Kan hålla tal som får självaste prins Daniel att se dålig ut.
- Magisterexamen i fastighetsförmedling med inrikting på igloos.
- Skrivit manus till Isbjörnes magasin.
- Nästan lyckats prata bort en 10:a

Känner ni någon med bättre meritlista är ni välkomna att kontakta oss!

// #8 /#27


Lägesrapport från Kanada

Inför den här säsongen förlorade Frosta en mycket tongivande spelare, #3 Andreas Arndt. Andreas fick nämnligen ett erbjudande från den kanadensiska klubben "Eje Oilers", ett erbjundane ingen man kan tacka nej till.
Vi har lyckats utläsa från Andreas facebooksida att han får mycket förtroende av tränaren och bl a är utsedd till första straffläggare. Vilket, för oss, är en skräll då Arndt's straffdebut i Frosta slutade med att pucken hamnade i sarghörnet.
Utöver hockeyn håller Andreas på att ta körkort. Det går väl sådär om man ska uttrycka sig milt. Efter att ha kört mot enkelriktat på en fyrfilig väg tippar vi på att han kommer ta körkort ungefär samtidigt som vår ass tränare "Biffen" byter ut sin blåa TPS tröja.
Vi har sökt Andreas för ytterliggare kommentarer, men utan framgång.
Vi önskar dig lycka till i fortsättningen och hoppas att spel på liten rink gör dig gott inför nästa säsong när du, förhoppningsvis, återvänder!
// #8 / #27

Alexander Lindberg sadlar om

Då har frostas f.d modeguru Alexander "Banks" Lindberg presenterat sig igen! Tyvärr inte i någon tröja med en isbjörnslogga på, utan nu snackar vi hockey bockey i det topptippade laget brödboden! Två mål blev det för vår solbrända kvinnotjusare, som vi för övrigt saknar i omklädningsrummet.
   Ryktet säger även att Alexander får betalt i solariepoletter och då förstår vi verkligen att Mr.Banks inte var sen med att skriva på!

Vi önskar Banks lycka till och hoppas att du tittar in i omklädningsrummet när du har vägarna förbi för att hälsa på dina bästa vänner och visa upp din senaste handväska.




// #8 / #27


"On the road again"


Ett tecken på att man bara har hockey i hjärnan när man är på väg till match bevisades tydligt för oss (och snart hela mellanskåne) igår. Det gäller nämligen Alexander Sameviks oplanerade soppatorsk på hemvägen efter matchen igår. Alexander Samevik var tydligen så taggad inför matchen igår att han missade den låga bensinnivån i bilen.
   Räddaren i nöden blev #27 Morin som lyckades rädda herr Samevik relativt snabbt och således upphäva den långa bilkö som uppstått mellan City Gross och Hardys....

...och vi vet att ni, lika mycket som vi, önskar att Samevik väntat två dagar och tre timmar med denna statusuppdateringen:



Vi tackar i vilket fall som helst Samevik för att han gett oss en snackis inför måndagsträningen.

// #8 / #27


Förlust hemma mot Lund med 3-4

Tyvärr blev de en tung förlust hemma mot Lund idag med 3-4. Stor del i förlusten ligger i att vi var lite folk och drar på oss alldeles för många utvisningar (#8).
Samtliga tre mål för Frosta gjordes av #18 Pontus "Mr Hattrick" Hellberg. Denna man gör nu även mål på friläge så man kan ju undra hur säsongen ska sluta för denna man.

Minttuligan slutade som väntat med vinst för #27 Emil Morin (+ 3p), #11 Johannes Landgren var dock inte långt efter med sina 2p. Däremot blev #8 Zakarias Rosberg brutalt sist med sina -6p efter att dragit på sig flera onödiga utvisningar. Därmed sluta de hela med att Zacke får bjuda Morin på en Minttu.

Av ödmjukhet och för att det inte ska bli allt för enformigt utser vi inte oss själva till matchens lirare. Idag går priset på 15'000 isbjörnar till ingen mindre än Daniel Wendel, då han gjort matchens snyggaste mål. Perfekt parkerad framför mål styr han in ett mycket välriktat slagskott. Sedan att det är eget mål han styr in pucken i spelar mindre roll! Men ett stort grattis till Daniel, det kommer en igloo på posten!

Till alla er som fullkomligt mailbombat oss och undrat vem "nyförvärvet" är så kan jag tyvärr meddela att det blivit lite strul med pappersarbetet, men vi hoppas självklart få det klart så snabbt som möjligt.
Kan säga så mycket som att det är en av Skånes mest talangfulla bloggare.


//#27 / #8

Gameday och nyförvärv!

Av rubriken att döma är det en händelserik dag! Vi börjar med att vi har ett nyförvärv på gång till bloggen. Vi vill inte gå in för mycket i detalj på vem detta är, men kan avslöja så pass mycket att det är en kvinna som har väldigt stor passion för sporten och som troligtvis deltagit på fler matcher än vad jag och Morin har gjort tillsammans! Vi har fortfarande lite pappersarbete kvar som skall lösas innan detta är klart, men förhoppningsvis kan vi mäta oss med hennes krav och har således hennes signatur på pappret efter vår seger ikväll!

Nu till väsentligheterna. Match ikväll mot Lund som vi inte har besegrat någon gång under de senaste två säsongerna, vilket vi givetvis ska ändra på ikväll! 
Någon ni ska hålla ögonen på ikväll är vår framstående föreläsare, nummer #7, Johan Westdahl som tar klivet upp från sin backposition för att gå in som center i förstakedjan mellan #19 Danne Johansson och #21 Puligt Nilsson! Westdahl är en spelare som aldrig gör oss besvikna, såväl i föreläsningssalen som på isen och vi är stensäkra på att han kommer lösa denna uppgift med bravur.

Odds inför kvällens match:

Morin/Zacke gör poäng:                        -  0.25 gånger pengarna.
Landgren missar öppet mål:                  -  0.75
Pontus Hellberg sätter ett friläge:          - 1000
Johan Nilsson åker sidled i mittzon      -  0.10
Patrik Karlsson gör mål på slagskott     -  230
Trixie är på läktaren                               - 0.05
Malmgren är övertänd                            - 0.01
Frosta vinner                                          - 1.90
Lund vinner                                             -2.80
Oavgjort                                                  -3.05
Puligt dricker Redbull innan match         - 0.45

Spela med förstånd!


Länk till Frostas trupp: http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/5560-truppen.html
Länk till Lunds trupp: http://www.laget.se/LUNDGIANTSSenior/38684-truppen.html




// #8 / #27


Inför Frosta - Lund

Imorgon är det dags för den sista träningsmatchen innan seriestarten! Dagen till ära är det Lund Giants som står för motståndet. En match i matchen är kampen mellan Johan "puligt" Nilsson och Sylvester Hjerpe i Lund som är gamla kedjekamrater från IK Panterns J20. Oavsett hur det går så kommer Hjerpe gå segrande ur i den striden då han vid förlust även kommer ta del av vinsten eftersom hans hjärta finns i moderklubben Frosta.

En annan match i matchen är vem som ska vinna den åtråvärda minttuligan. Där Zacke, Morin och Landgren tävlat mot varandra under försäsongsmatcherna. I nuläget är det Morin som leder på +3 poäng medan Landgren och Zacke ligger på delad andraplats med 0 poäng. Vinnaren belönas med en flaska minttu av förloraren. Mallen för tävlingen kan utläsas nedan:

Mål: +3p
Ass: +2p
Andra ass: +1p
Assist av Malm: +10p
Assistera Pontus till friläge: +100p
Hat-Trick: +10p
Utvisning: -2p
Diving som leder till utvisning: +2p
Misslyckad Diving: -2p
Matchstraff: +5p
Lyckas prata bort en 10:a: +10p
Tackling över sargen: +5p
Få materialförvaltaren Rolf Persson att äta på McDonalds efter en bortamatch: +50p
Få Rolf att välja plusmeny: +100p
Få vår assisterande tränare "biffen" att bära något annat än sin blåa TPS tröja: +1000p


Zacke: 2 mål = 6p - 3 utvisningar = 0p
Landgren: 2ass = 4p - 2 utvisningar = 0p
Morin: 1 Andra ass = 1p + 1 Ass = 2p = 3p

Som ni ser har Morin guldläge att kamma hem detta i år igen! Värt att tillägga är att han verkligen går in för att inte släppa någon förbi sig i tävlingen, inte ens när han har läge att släppa pucken. Som ni ser nedan talar bilden sitt tydliga språk:




Våra fyra tidigare träningsmatcher har slutat med tre segrar och en förlust och vi hoppas givetvis på en fjärde seger imorgon. Vilket innebär att vi gärna ser att läktaren är fullsatt klockan 19:00 imorgon då det är dags för nedsläpp!

Resultat från tidigare matcher:
Frosta - Sannarp: 2-1
Sölvesborg - Frosta: 5-1
Frosta - Sölvesborg: 4-3
Sannarp - Frosta: 1-8

// #8  / #27

Välkomna!

Efter många påtryckningar har nu jag, Zakarias Rosberg, och min trogne kedjekamrat Emil Morin till mångas längtan startat denna blogg som kommer föra er bakom kulisserna gällande Frosta Hockeys a-lag.
   Bloggen kommer innehålla allt från Johan Malmgrens inställning till Johannes Landgrens samboliv. Således finns det en hel värld att utforska!

För er som är oinsatta i ämnet är det aldrig försent att bekanta sig med det:
http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/




RSS 2.0