Vinst mot Kryppan

Något oväntat blev det seger mot Malmö Kryptonics. Det var nog ingen i truppen som på allvar trodde på seger när vi begav oss ner mot Malmö. Då alla vet att Kryppan har världens bästa back, #56 Charlie Wernberg som utan problem kan kliva fram och avgöra matcher med en 15-20 mål och ofta ligger runt en 50-55 minuters speltid per match (blir det övertid spelar han självklart hela denna och tar alla straffar om det nu skulle gå så långt).
Väl nere  i Malmö möts vi av nyheten att Challe skadat knät. Challe som ska provträna med Edmonton Oilers nästa dag vill inte ta några risker och står därför över matchen.

Givetvis ser vi vår chans att vinna matchen och lyckas tillslut avgjöra med ett sent 4-12 mål. Inte nog med att Challe var skadad!!!!! Malmö Kryptonics #21 Robin Mårtensson visade klart och tydligt att han har hjärtat i Frosta då han snyggt spelade fram Jesper Lundell så att han enkelt kunde lägga in 6-1.
Längre matchrapport kan ni som vanligt läsa på Frostas hemsida: http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/5560-nyhetsarkiv-item-2099382.html

Isbjörnarna i denna match fördelas enligt följande:
10 000- #21 Robin Mårtensson som gjorde allt för att Frosta skulle vinna denna match (även assist)
5000- #21 Puligt Nilsson som fortsätter ösa in poäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0