Johan Malmgren byter kommun!

Ja, ni läste rätt! Höörslegenden, tillika Frostas målvakt, #35 Johan "Mys" Malmgren har införskaffat sig ett unikt boende i Hörby kommun! Detta är givetvis chockerande för oss då Malmgren är Höörs ansiket uttåt och ett kommunbyte är egentligen lika troligt som om #5 Linus "Chuck Norris" Lundell skulle börja äta kolhydrater på heltid!
Vi hoppas att det inte är sista gången som Malmgren bränner sina besparingar på Höörs uteserveringar. Vi på redaktionen kommer göra allt i vår makt för att hålla Malmgren borta från Hörbys lokal pub "Valvet". Fast vi känner att det inte borde vara något större problem då Malmgren besökt Höörs exotiska uteställe "Ladan" varje fredag/lördag sedan våren 2004.


Att Malmgren skulle byta ner sig storleksmässigt var heller inget vi räknade med. Fast med den balkongen han låg inne med innan är det väldigt svårt att byta upp sig.

Vi på redaktionen är väldigt nyfikna på vem som kommer ta över Malmgrens lägenhet i bankhuset. Det ryktas om att Frankrike kommer lämna sitt rike i södra Europa och flytta in på balkongen istället, men vem som kommer bo i själva lägenheten har vi faktiskt ingen aning om. Antagligen en väldigt framgångsrik kostymkille som behöver mer utrymme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0