Redaktionen tackar för sig!

Det är med tunga ord som jag, Zakarias Rosberg och min kollega, Emil Morin, tackar för oss. Vi kommer alltså inte spela i Frosta under den kommande säsongen, inte i någon annan klubb heller! Detta innebär således att bloggen kommer läggas ner, men det är ingen omöjlighet att den återupptas igen!
 
Vi vill även passa på och tacka våra tränare #0 Johan "Biffen" Nilsson och Sergei Vologjanine. Givetvis riktar vi även ett stort tack till våra vilda lagkompisar samt ett extra stort tack till våra hockeyföräldrar #99 Trixie Milton och #11 "Den lille vilde".
 

Vill även passa på att säga att ryktet om att #11 Johannes Landgren skulle vara nära en övergång till KSF tog ny fart då han nyligen startat en dansk hemsida. Sidan hittar ni nedan.
http://www.denlillevilde.dk/

Därför rekommenderar jag en annan blogg till er som ni kan följa under säsongen. Mannen bakom den är ingen mindre än min bästa vän och arbetskollega: Robin Mårtensson som inför denna säsong bytt ut sin Malmö Kryptonics tröja mot Trelleborg Vikings. Bloggen har ni här:
http://livetsomvikingar.blogg.se/

RSS 2.0