GOD (P)JUL!!

Vi på redaktionen önskar alla våra läsare en riktigt God (p)Jul! Hoppas att ni lyckats att handla alla julklappar (annars är ni väldigt sent ute) och bara kan njuta av stämningen imorgon!

Kommer ni fira julen på hederligt vis eller är ni ute efter en lite mer modern jul? Om ni är ute efter en modern jul, rekommenderar vi er, som har viasat, att kolla på frosta-TV imorgon då det är ett riktigt bra utbud från klockan 08:00 - 21:00!

07:50 - Telefonslussen till #17 Patrik Karlssons "Bevara Isbjörnarna"'s insamling öppnar. (15000kr/samtal)
08:00 - #11 Johannes Landgren välkommnar julen genom att skåla i Fernet.
08:15 - #17 Patrik Karlsson bygger en snölyckta med isbjörnsmotiv.
09:30 - #10 Simon Malm lär er förfalska legitimationen inför festligheterna på juldagen.
10:00 - #11 Johannes Landgren tar en Fernet och filmar när han väcker Trixie (directors cut).
11:00 - #99 Trixie förbereder julbordet.
12:30 - #10 Simon Malm snittar Julskinkan.
13:00 - #35 Johan Malmgren fixar mysig julstämning.
13:30 - #26 Samevik för göra ett inhopp och fira jul.
13:31 - #26 Samevik blir utbytt och #8 Zakarias Rosberg får även han känna på julstämningen.
14:00 - #17 Patrik Karlsson håller tal innan det är dags att hugga in.
16:00 - #27 Emil Morin vaknar till liv (bakfull) och beger sig till Landskrona för att vara tomte åt #14 Micke Gath.
17:30 - #17 Patrik Karlsson presenterar sin jultradition där man bytat ut tomten mot en isbjörn.
18:00 - #15 Jesper Lundell presenterar sin julfilm "Ett päron till Jesper Lundell"
18:05 - #5 Linus Lundell startar ett bråk med sin bror och filmen uteblir.
18:10 - #00 Värnamo kallas in och får välja en ny kvällsfilm, vilket blir: "The bloddy Christmas Massacre"
20:00 - #11 Johannes Landgren tar ytterliggare en Fernet.
20:02 - #8 Zakarias Rosberg ringer på Malmgrens port för att överlämna en julklapp, Malmgren vägrar att släppa in honom.
20:15 - #11 Johannes landgren spyr och däckar
20:30 - #01 Tränarna Sigge och Biffen samlar laget för vars ett jultal.
20:45 - #02 Biffens tal uteblir eftersom Sigge redan fått med allt han ville säga
20:50 - Dagen avrundas med att hela a-laget sjunger Anton aus Tirol med DJ-Ötzi i kör.
21:00 - Telefonslussen till #17 Patrik Karlssons "Bevara Isbjörnarna"'s insamling stänger. 

Från oss alla till er alla, en riktigt god JUL!

// Zakarias, Emil, Trixie!

Trixie startar eget!!!

Precis som vi misstänkt skulle de inte dröja länge innan Trixies Hörna blev en succé på vår blogg. Men att den skulle bli så här populär våga vi inte ens drömma om!

Efter många erbjudande från andra bloggar, tidningar och tv-bolag väljer nu Trixie istället att starta eget. Givetvis önskar vi henne all lycka och hoppas självklart att hon väljer att jobba vidare även på denna blogg.


Tyvärr syns inte texten så bra på denna bild, men den går självklart bra att gå in på hennes hemsida och läsa istället! (Får er som vill se hela bilden ligger den ute på Facebook)

Världens bästa Karlsson!

Då man befinner sig i en mycket tragisk period bestående av julklappshandel, massa räkningar och ett brutet nyckelben finns det något som lyser upp min tillvaro. När jag öppnade min brevlåda idag hittade jag ett kuvert till mig längst ner under alla räkningar. Man tänker direkt att det kanske är Charlie Wernberg som vill ta med mig över Atlanten för att lira med honom och grabbarna i Washington. Det visade sig dock vara något ännu bättre! Vår kära kapten #17 Patrik Karlsson hade skickat ett "krya på dig-kort"! Det är verkligen med gråten i halsen man tittar på kortet som nu är inramat och pryder väggen bredvid Charlie Wernbergs signerade tröja!
Det är nästan så att man önskar att man bryter ett ben varje vecka nu fram till säsongen är slut. Fast vill man få för mycket av det goda?

Du ska ha stort tack Karlsson!

Pinsamt Sannarp...

Något jag stör mig oerhört mycket på är småsaker. En av dessa är administratörerna på Sannarps hemsida. Efter första matchen i grundserien där Sannarp lyckades plocka poäng av Kallinge/Rongedal kunde man läsa ett utförligt referat på deras hemsida. Därefter i takt med förlusterna blev det helt dött på hemsidan. Inte ett enda referat till kom upp. Förmodligen då de inte vann en enda av de tio matcher som spelades...

Nu har Sannarp spelat fyra matcher i fortsättningsserien och lyckats vinna tre av dessa. Således har de skrivit tre referat från segermatcherna, men inget om deras 10-2 förlust mot Lejonet. Rubrikerna i deras referat är bl a "SEGER IGEN!" "SEGERTÅGET FORTSÄTTER". De skyltar även med seriefinal mot Kallinge i början av januari. Herregud.....
När fan ska folk vakna upp? (Förmodligen när vi möter dem och visar var skåpet ska stå)

19-0!!! (Nitton-Rold!)

När slutsignalen ljöd stod det 19-0 på tavlan och ca 15 nöjda spelare i båset. Även om KSF var nära efter sin timeout vid 15-0 så lyckas vi kämpa vidare och precis vinna matchen!
Matchens 15'000 isbjörnar delas idag ut på följande spelare:

5000 - Målvakten Johan Malmgren som lyckas få en assist och således gå om #26 Samevik i poängligan.
5000 - Patrik Karlsson som gör en riktigt vild målgest sedan han smackat upp ett slagskott i krysset, vilket ledde till 8-0. Här ska vi även tillägga att Karlsson sköt flest skott av alla under matchen och detta var det första som träffade mål. Vilket innebär att Karlsson nog gjort en målgest oavsett om det blivit mål eller inte.
5000 - Johannes Landgren som kör till båset och gör highfive vid varje mål, något som saknades från många andra spelare.

Bilder + matchreferat kommer upp på frostas hemsida inom kort.


Bråka inte med Rold!

Nu ska jag dela med mig av en nöjd historia som inträffade på Rold's semester för någon vecka sedan.
Rold och hans bättre hälft Ingrid begav sig till en solig ö i Europa. Exakt vilken ö de besökte kan jag inte gå in på då det var en affärsresa och hela företaget Rold Gold står på spel.
Hur som helst, Rold är på väg att bestiga en buss när han känner någon fingra på hans sidoficka på shortsen. Stenhård som Rold är tvekar han inte en sekund utan vevar mot fickan med sådan kraft så förövaren får sin egenhand mitt i ansiktet. Förövaren lägger benen på ryggen , precis som alla andra hade gjort när de upptäcker att det är Rold Gold's VD de bråkar med.

Frågan är då vad rånaren varit ute efter. Plånboken? Hemlig information om företaget Rold Gold? Den enda som vet svaret på denna frågan är Rold himself. När vi frågar Rold vad han hade i fickan ler han brett och svarar: "En tidtabell till bussen"



Inför matchen mot KSF och lite annat...

Hej trogna och otrogna läsare!

I söndags besökta jag och #16 Danne-Heltid Kirsebergs ishall för att beskåda "toppmötet" mellan Malmö Kryptonics och Sannarps HC! Matchen slutade inte helt orättvist 6-2 till Sannarp, detta trotts att Kryptonics hade #56 Charlie Wernberg i laget, med en kaptensbindel runt armen! Vi avslutade det hela med en middag med Kryptonics #21 Robin Mårtensson som hade en hel del att säga om matchen. Detta material är tyvärr hemlighetsstämplat, men vi önskar vår arbetskollega bättre lycka (det kommer han verkligen behöva) inför onsdagens bortamatch mot Kallinge/Rongedal.

Idag på träningen, som var väldigt begränsad för min del, fick jag en hel del nya roller att ta över i laget: Ass Coach, materialare, Personlig tränare till; Landgren, Puligt och Morin, samt Malmgrens högra hand (inte helt sant, men en dröm!).

Då Värnamo inte var på träningen idag tog den lille vilde över hans roll direkt genom att skjuta ett "stenhårt" slagskott mot mina oskyddade smalben. Detta tvingade mig att röra mig och jag gnällde givetvis direkt på en enorm smärta i nyckelbenet. Vad jag vill ha sagt med detta är att man inte kan lita på någon! Landgren som givetvis är trött på att spelare ska fejka skador för att slippa träna gör det enda rätta och testar #8 Zakarias "Porslin" Rosberg. Det kunde dock varit värre, men nu har man turen att ha Malmgren på sin sida.

Nu till oddsen inför matchen:

Niklas avgör matchen i förlängning:                                                                                               0.32
KSF har öl i vattenflaskorna:                                                                                                             0.93
#5 Linus Lundell får matchstraff och gestikulerar åt domaren att han är fet:                          0.43
Jesper Henriksson vägrar spela om inte nationalsången spelas innan match:                  1.01
Charlie Wernberg dyker upp i KSF's tröja:                                                                       0.00000001








Dr.Phlint

Nej, det är inte broder tuck ni tittar på utan vår kära burväktare, Jesper Henriksson. Att detta inträffar i samband med Höörslivet är givetvis ingen skräll. Vi i laget är mycket stolta över Jesper som verkligen lever livet. Att sova i en Saab efter julfesten och sedan raka munkfrilla några helger senare visar verkligen prov på karaktär. Jesper har verkligen satt ribban inför lagfesten nästa helg. Kommer någon toppa detta?

Ånej, men hej!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Matchrapporten från Landskrona får tydligen vänta på sig då både Morin och Trixie har viktigare saker för sig (Hässleholmslivet och Höörslivet). Vilket är två fullt godkända anledningar.
Imorgon kommer jag (#8) bege mig till Malmö isstadion för att titta på Malmö Kryptonics mot Sannarp! Sannarp som överraskande slagit Åstorp i inledningen av fortsättningsserien blir spännande att kolla på. Jag hoppas även att den före detta frostaspelaren Charlie Wernberg spelar. Om han hunnit hem från sin try-out med Edmonton dvs.
En utförlig matchrapport kommer imorgon/övermorgon!


Vår nästa match är på tisdag, hemma mot KSF från Köpenhamn 19:30.
Vill även tacka alla som ringt och kollat läget med mig gällande skadan, ett extra tack till #11 Johannes Landgren som ringde och bjöd mig på middag. Vilket bara får mig att tänka på en enda låt:
http://www.youtube.com/watch?v=UoMDmg6xkww

Överkörd av Micke Gaths Passath

Det blev en 6-2 förlust mot IF Lejonet igår. Mer info om matchen kommer så fort någon av mina bästa vänner får tid med en rapport. Då jag fick en tackling i början av matchen som resulterade i att axeln gick ur led, samt ett brutet nyckelben, innebär detta att säsongen är över för min del. Ljuset i detta mörker är att jag kommer kunna lägga all min tid på bloggen istället och det är ju alltid något.
Dr.Morin som tyvärr inte undersökte mig igår.

http://www.youtube.com/watch?v=9DZhG_eYqVo


// #8

Inför matchen mot IF Lejonet

Idag är vi på redaktionen riktigt taggade. Micke Gath-låten på högsta volym samtidigt som vi smuttar på varsin fernet. Det är så skönt när Landgren inte är med, för då kan man verkligen njuta av sin fernet. Man har inte direkt någon möjlighet att sitta och smutta när den lille vilde är i farten (källa: Rongedal Brunn lördagen den 3:e december).

Odds:

Malmgren får medicinbollen:                                                                              3.56 gånger pengarna
Karlsson får utbrott i omklädningsrummet:                                                     0.97
Zacke missar öppet mål och skriker "Neeeej" som en nyfödd 13-åring:  0.32
Morin kör fyraminuters byten:                                                                              0.69
Westdahl gör mål och ler så han får träningsvärk i mungiporna:               0.92
Danne-Heltid hoppar över matchen och spelar med Kallinge istället:      0.003
Micke Gath kommer ner i sin Passath:                                                             0.11
Micke Gath äter nougath:                                                                                     0.11
Micke Gath dricker öl på fath:                                                                              0.11
Micke Gath går ner i spagath:                                                                             0.11
Micke Gath snor värnas granath:                                                                       0.11



Redaktionen på efterfest med Micke Gath sedan Rögle kvalat upp till Elitserien.


Malm är taggad inför matchen!

Ni har förmodligen inte ungått att vi har en otroligt viktig match imorgon mot Landskrona. Någon som är extra taggad inför matchen är #10 Simon "Grizzly" Malm. Vi träffade Malm på ett skumt ställe i Kristianstad idag när vi skulle kolla upp en ny lokal till bloggen då vi är ute efter att expandera.
Tyvärr blev det ingen vidare pratstund med Malm då han var för uppe i varv. Vi fick nöja oss med en bild istället.


Vi hoppas Malm behåller sitt fokus och går all in imorgon! Hade även varit guld med en assist från hans klubba då vi tycker att "Grizzly" inte passar som smeknamn!


Bossy ger sig in i leken!

Ett populärt tidsfördriv i Frosta är att sitta och knåpa ihopa diverse som oftast ger nöjda resultat. Nu har även den vilde Niklas "Bossy" Nilsson gett sig in i leken och han börjar väldigt starkt! Ett mästerverk tycker vi på redaktionen. Bossy har hittat vår svaga punkt: Ladan och arbetat utifrån det.


Vi hoppas på fler mästerverk från Bossys sida. Under tiden kan vi bara sitta som på nålar och hoppas att något fantastiskt dyker upp!

"Här kommer Micke Micke Micke Gath!"

Imorgon smäller det! En otroligt viktig match för oss mot seriens, kanske, tuffaste motståndare: IF Lejonet från Landskrona med Micke Gath i spetsen (http://www.youtube.com/watch?v=Px6Cg0_l8Wk).
Pontus Hellberg har satsat på att det blir en 2-4 seger till oss och vi hoppas verkligen att han har rätt!

Senast vi spelade borta i Landskrona var det en, minst sagt, vild match. Halva Landskronas lag besökte vårt bås och det vevades för fullt, Morin avgjorde på straff (på den 3:e straffen, inte den 28:e som många förmodligen tänker), Samevik gjorde mål, Zacke fick spela med Landgren och Jesper H fick matchstraff. Vi antar att det är något liknande som väntar oss imorgon, men det skiter vi faktiskt i så länge vi kommer hem med tre pinnar.

Vi hoppas även att Karlsson hinner spela imorgon då han ska på arbetsintervju i Stockholm under förmiddagen:


Karlsson har blivit erbjuden chefspositionen sedan förra chefen avgått efter 15'000 år i tjänst.

Vi återkommer med oddsen inför matchen!


Varma hälsningar från Rold!

Rold befinner sig just nu på affärsresa någonstans i världen, exakt var han befinner sig vill Rold inte gå in på då det kan påverka företaget "Rold Gold". Detta har vi givetvis respekt för då vi är väldigt beroende av Rold Gold.
Vi har även jagat Rold's fru, Ingrid, men utan framgång. Vi får försöka pressa deras son (s)Märta på information under kvällens träning. Frågan är bara om vi vågar detta?
Rold, några minuter efter avtalet med Estrella och OLW avslutats.

Zakarias Rosberg till Sannarp!?

Ryktet om att #8 Zakarias "Vaskarn" Rosberg var på väg till Finland har precis hunnit lägga sig innan nästa rykte tar fart. Vill skicka ett extra stort tack till #10 Simon "Grizzly" Malm som hitta denna nyhet!

Flera trovärdiga källor har sett Zacke allt oftare i Halmstad och även hört att han varit i kontakt med Sannarps finska sportchef.
När man sedan går in och läser detta på Sannarps sida så blir man ju  ganska säker på sin sak (länk nedan)!!!
http://www5.idrottonline.se/SannarpsHockeyClub-Ishockey/Nyheter/SHCNyheter/Sasongsavslutning/

Nu vill man ju inte dra några förhastade slutsatser, men att detta skulle vara en slump ser jag som högst otroligt.
Jag har även försökt att nå Zakarias på telefon, men det enda som höra är telefonsvarare som meddelar att "Zachariah're pysty vastaamaan puheluun juuri nyt". För er som inte kan finska betyder detta "Zakarias kan tyvärr inte ta emot ditt samtal just nu". Jag lyckas tillslut få tag på Zackes agent. Han förnekar att Zakarias skulle vara klar för en annan klubb och gör samtidigt klart för mig att Zacke bara gör intervjuer på finska numera. Han säger även att anledning till att #8 inte kan prata just nu är att han sitter i en intervju med Finska televisionen YLE.

Återkommer givetvis så fort jag vet mer om detta!

Zacke visar sin kärlek!!

Go'kväll...

Vi på redaktionen ber om ursäkt för att det har varit dåligt med inlägg idag. Livet i Höör är vilt och bilden nedan förklarar varför det är som det är. Mina kollegor har haft fullt upp med fiske nu när matchen mot dem danska bestarna blev inställd..

Håll ut, alla älskvärda läsare. Imorgon får ni se mer ögongodis --> Livet i Höör för en dag!
Man blir ju lyrisk bara av tanken..



/Trixie Milton

Vi er røde, vi er hvide

Rubriken skulle kunna beskriva några av Karlssons isbjörnar sedan dessa fallit offer för hans spjut. Fast idag syftar jag faktiskt på Danmark och deras framgånsrika lag KSF.
Som utlovat följer här några odds inför morgondagens match!


Odds:
Puligt och Bossy viskar skit om Morin till varandra:                              32765 gånger pengarna
Malmgren gör en walk of shame (mjukisbyxor och skjorta):                  1.01
Landgren är bakfull:                                                                                        0.34
Biffen blir sen då han är fast på steakhouse:                                            0.37
Puligt missar matchen då han spelar in "Puligt Potter 2"                        0.79
Vita femman gör mål på Bossy varianten:                                                 2300
Trixie tar sig ur sängen och kommer ner till matchen:                             0.12
Zacke missar öppet mål och skriker så det hörs i hela hallen:             0.97
Same missar matchen pga fäktnings VM:                                                 0.03

Vit fredag!

En historisk fredag för Emil Morin har precis ägt rum. Han har inte haft en vit fredag sedan hösten -97, men igår tog han tag i sig själv och pressade sig igenom denna oerhört tuffa kväll! All heder åt honom!
En annan som också försökte ha en vit fredag igår var vår bäste vän #11 Johannes Landgren. Vi har inte fått bekräftat om han klarade detta eller ej. Vi misstänker tyvärr att han föll offer för flaskan ännu en gång då han inte haft en vit fre/lör på ungefär fyra år och vi ska inte tala om förra lördagen när han slirade runt på Rongedal Brunns julbord! Lite Conny Strömberg syndrom över det.
För er som inte känner till Conny Strömberg, är det en spelare i Örebro som har/hade problem med alkoholen. Vill ni bekanta er mer med Conny Strömberg gör ni det här:  http://svtplay.se/v/2361640/ishockey/conny_stromberg_hockeyallsvenskans_storsta_profil?sb,k103691,5,f,-1

Nu vill vi inte hylla Conny allt för mycket, men vi på redaktionen tycker att han ska ha all kredit då han satsade på sig själv som poängligavinnare förra säsongen och vann 60'000. Precis som #26 Alexander Samevik förra säsongen satsade pengar på att han skulle komma sist i Frostas poängliga och vann 75 kronor.


Nu är det bara till att ladda inför morgondagens match mot danska KSF! Vi återkommer med odds inför matchen!

Intervju med Niklas "Bossy" Nilsson



Ge oss en kort sväng av dig själv och förklara lite mer om ditt smeknamn "Bossy"
- Gör min första säsong i frostas vilda A-lag efter att varit iväg några år i rögle samt en säsong där jag inte gjort nått. Bossy är en given variant på tekning som borde vara bra men aldrig lyckas, som jag införde i Frosta, därmed ett givet smeknamn.

Hur glad blev du när du såg att NHL-legenden Charlie Wernbergs nummer (56) var ledigt inför säsongen
- Mycket glad, har alltid varit en dröm, som jag nu fick möjlighet att uppfylla. Om samma känsla är kvar i tröjan så ska man ju inte helt utesluta att karriären kan leda långt. Vem vet om något år kanske man själv är heltidsproffs i Kryptonics och kan välja NHL klubb lite som man vill.

Hur jobbigt är det att försöka hålla god min varje träning/match när du lirar med morin?
- Det är inte de minsta svårt. Morin bidrar mycket och är en bra kille. Dock kan de va svårt ibland att hålla ett gott humör uppe när 5:e felpassen i rad kommer på uppvärmningsövningarna, dock ska man veta att många av dessa kommer från de rutinerade rävarna som inte är vana vid ett så dåligt tempo. Många av dom avstår även att spela matcher med oss just pga av att det är en så pass mycket sämre nivå än de är vana vid.

Anser du att hockeyn tar för mycket tid av din andra proffskarriär inom datorbranschen?
- Nä de tycker jag inte. Däremot tycker jag ibland att "Ladan-livet" kan bli lidande i och med att vi nästan alltid spelar matcher på söndagarna. Detta borde någon seriöst kolla över. Antingen prata med DJ Lennie om en eventuell flytt till Frostas ishall på söndagseftermiddagen eller att matcherna flyttas till en annan dag. Det går såklart att kombinera men det är ju helt klart svårt att som Puligt säger: "Gå all in! På båda spelplanerna". Något bara Puligt mannar Hoj klarar, vad jag vet.

Vem är den bästa spelaren i laget? Givetvis får du inte svara dig själv då detta är alldeles för självklart.
- . En mycket svår fråga. Om jag ska räkna bort de rutinerade rävarna(som annars hade varit solklara) från detta, då de inte spelar några matcher, får jag säga Johan "Puligt Mannar Delux Hoj" Nilsson på den frågan. Här ska vi även tillägga att det tog Niklas ca fyra timmar att besvara denna svåra fråga!

Många av våra läsare undrar hur du orkar spela 55 min / match, att du är en gud vet vi redan, men kan du ge oss lite tips på hur man får lika bra kondition som dig?.
- Tror faktiskt läsarna måste blandat ihop min istid med #18 Pontus Hellbergs. Jag själv ligger nog på ganska normala siffror i den statistiken. Men några tips för att alltid vara fräsch till matcherna som jag kör hårt med är ju att aldrig jobba hem på träningarna(bortkastad energi), dricka saft före, under och efter match samt undvika närkamper på både träningar och matcher då de kostar otroligt mycket energi, bättre att då istället prioritera så kallade "bandysvängar", något alla tränare brukar tycka om.

5 snabba:

Chef / Boss
- Boss

Saade / Morin
- Morin

Lan / Kval
- Kval

Lagfest / Lanfest
- Lagfest (i den här kategorin håller FHCs A-lag världsklass!!)

Värnamo / Malm
- Värnamo (rutin väger högre i de läget)

Vi tackar Bossy för att han tog sig tid att svara på frågorna och hoppas att ni läsare kommer ner till hallen på söndag 17:00 (sjutton Rold Rold) för att se Bossy göra 10-15 poäng!



Intervjuer!

För några dagar sedan färdigställde vi en intervju med #21 Robin "Dala" Dahlstedt i Kallinge/Rongedal. Vi har inte fått svar på frågorna än, men ger inte upp. Vi vet att han kommer ta sitt förnuft till fånga och svara inom kort. Förmodligen på julafton då detta hade varit en riktigt fin present!

Istället kör vi en intervju med Niklas "Bossy" Nilsson! Vi hoppas att den kommer upp i eftermiddag, annars får ni vänta till imorgon!


http://erdetfredag.dk/

Bästa dagen i veckan är här! Fredag! Match i vanlig ordning på söndag, sista hemmamatchen innan juluppehållet och det är KSF från Köpenhamn som står för motståndet. Köpenhamn som inte har vunnit någon match denna säsongen och släppt in minst sex mål per match. Vilket gör Malmgrens citat "full fokus" oerhört viktigt på söndag. Inget underskattande!

Passar även på att ge min inneboende vapendragare, Morin, beröm för sin oerhört vilda träning igår. Puligt och Bossy måste var riktigt nöjda med hans insats! Då ska vi även tillägga att det är riktigt svårt att tilfredställa Puligt och Bossy på isen, utan för isen är en annan historia!

Sedan har vi i laget planerat att ta över Ringsjöhöjden! Har ni hus på ringsjöhöjden som ni vill bli av med, tveka inte med att höra av er till oss då vi hade tänkt att samla hela laget där ute för att senare döpa om det till Frostahöjden!


Denna bild är tagen i Morins debutmatch med Bossy och Puligt som verkligen ändrat uppfattning om Morin sedan gårdagens träning! Stort grattis Morin!

Yiiihhaaa...

Som mina arbetskollegor tidigare skrev har jag fullt upp med att byta blöja på #11 Johannes Landgren. Men eftersom han just nu är på Dagverksamheten hinner jag sprida ut lite hemlighetsstämplat material här på bloggen.

Det går rykte om att Zakarias Rosberg ska ta sitt tråkiga liv från storstan och starta det vilda livet a la Höör istället. Ska bli kul och se om han överlever det, än så länge har han bara precis provsmakat på livet lite.

Eftersom Hässleholmslivet var för tufft för vår lille vän bara för en kväll så börjar man bli lite rädd för hans skull.. Det är tur att han har sitt bihang #27 Emil Morin vid sin sida 23h 58min om dygnet (dem andra 2min då Morin inte får medverka vill vi inte gå in på).

Han är spekulant på en liten mysig lekstuga, som så småningom (om den blir i Zakes ägor) kommer bli Ladans efterföljare, fast 1157 gånger bättre. Saloondörrarna kommer vara på plats innan herrn själv.

En kort beskrivning av vad en saloon är för dem som är lite efter:

"En saloon var ett värdshus i vilda västern, som oftast var öppet dygnet runt. Förutom försäljning av mat och alkoholdrycker, kunde man också erbjuda logi, hasardspel, underhållning och prostitution."

Vem som står för dem bitarna återstår och se när dagen väl är kommen... Vi kan iallafall vänta oss en enorm gästfrihet på detta ställe. En sak vi iallafall redan vet är vem som kommer stå för dem grova saloons-slagsmålen..... Eller?


Livet på Ringsjöhöjden lär slå igen portarna på Fam. Landgren/Milton's lägenhet.....


/Trixie Milton


Puligt debuterar i filmbranschen!

JA, Ni läste rätt! Frostas poängkung #21 Johan "puligt mannar deluxe redbull hoj" Nilsson har skrivit kontrakt och då tänker ni givetvis på en ny hockeyklubb, men NEJ! Det är filmbolaget Universal Mannar som kontaktat Puligt och vill ha honom som huvudrolld i den nya Puligt Potterfilmen. Puligt är sedan tidigare bekant med trollstavar av modellen Bauer Vapor APX som han använder flitigt varje match för att trolla bort motståndarna.
Vi önskar Puligt lycka till och hoppas inte att detta påverkar hockeykarriären. Då han sedan tidigare spelat in "Ensam Mannar söker" och "Puligt söker fru", vilket ledde till att Universal Mannar fick upp ögonen för honom.
Vi har även fått en förhandsvisning av ett förslag till fodralet av den nya Puligt Potter filmen. Givmilda som vi är delar vi mer än gärna med oss av bilden:
Filmomslag och skolfoto från första året i gymnasiet.



Bloggnatt!

Hej kära läsare!
NU har vi precis färdigställt en intervju med #21 i Kallinge/Rongedal, Robin "Dala" Dahlstedt. Nu är bollen på hans planhalva och det återstår att se om han passar tillbaka eller punkterar bollen.
Till alla er som undrar om #99 Trixie Milton slutat på bloggen, kan vi meddela att hon har tagit ett break från jobbet för att hålla koll på sin bästa hälft, #11 den lille vilde.
Vi har precis avklarat en vild träningen. Tyvärr var vi bara en målvakt, Jesper Henriksson, och då kan ni räkna ut att Johan "Mys" Malmgren var frånvarande. Anledningen till detta var premiärmatch på Malmgren Square Garden mellan Malmgren's North Balkongs All-Star - South Balkongs All-Stars.
En annan tråkig nyhet är att morgondagens match mot Sannarp (Mannarp) är inställd  p g a för få spelare från vår sida. Speciellt backsidan: (s)Märta skulle spela in Max Pain 3 och Patrik "Björne" Karlsson skulle provspela för rollen som Isbjörne i Isbjörnes Magasin! Vilket inte borde vara några problem för Karlsson då han är den i Norra Europa som ligger inne med mest vetskap om isbjörnar.
Vi hade även slut på bänkvärmare då #26 Samuelvik skulle på fäktningsturnering i Shanghai.
Imorgon är det, enligt rutin efter en natt på "kontoret", frukost hos vår arbetskollega och vår gud och tillika Frostalegend Johannes Landgren som redan nu börjat smsa oss och fråga när vi kommer.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Vi inleder med en ursäkt från Emil Ernst-Ivar Morin! Då vi utlovat en bloggnatt, natten till idag. Dessvärre fick Emil Morin jobba över (inte på bloggen, utan på sitt extrajobb) vilket gjorde det omöjligt för att ha denna vilda bloggnatt vi utlovat. Emil Morin räddade dock situationen genom att bestämma att vi kan ta den idag istället! Den som väntar på något gott väntar aldrig på Malmgren.

Oscar Hjärtqvist gjorde debut hos oss igår och han var lika nöjd som när vi spelade tillsammans för 15'000 år sedan i Tyringe. Vi hoppas att han är här för att stanna, sprida nöjdhet och givetvis hjälpa oss vinna matcher. Att Oscar spelar back är även en stor fördel då vi har väldigt ont om backar, (en hint till Lidström. Inte Niklas Lidström, utan Charlie Lidström Wernberg).

Även en annan gammal lagkamrat, Isaac Rydetoft, var på plats och ser väldigt pigg ut! Härligt med nya tillskott i vårt vilda gäng!

Skickar även ett tack till #35 Johan Malmgren som körde mig hem efter träningen igår! Detta är dock föga förvånande då han tog bort mig som vän från Facebook samma dag, vilket gör att jag har en väldigt tung period i mitt liv just nu!

Vi hörs på uppesittarkvällen inatt!

Bakom varje framgångsrik bror finns en framgånsrik syster

Vid det här laget borde även alla utomstående läsare känna till legenden #21 Johan "Puligt" Nilsson. En finlirare med känsla som öser in poäng för Frosta.
Idag kommer jag dock åsidosätta Puligts talanger och dela med mig av en tre dagar gammal artikell som jag upptäckte igår kväll. En artikell om MIF Redhawks damlag där Puligts syster, Jessica Nilsson, spelar.

För er som ännu inte läst artikelln hittar ni den här: http://www.skanskan.se/article/20111203/SPORT/712029752/1007/-/ishockey

Jessicas poängskörd är minst sagt imponerande. På 23 matcher har hon svarat för 116(!) poäng. Jag säger det igen, 116 poäng. (http://www.laget.se/REDHAWKSDAM/28691-truppen-do-1-item-709798.html). Detta innebär att Puligt har 96 poäng kvar innan han är uppe på sin systers makalösa poängskörd. Detta är något som tagit mycket hårt på Puligt då han alltid varit den i familjen som stått för flest poäng.

Jag ringde upp Puligt igår kväll för att få en kommentar gällande detta. Puligt meddelade att han skulle ringa upp så fort han hittat ut från Usports i Malmö, men han har fortfarande inte ringt upp än.

Därför beskriver jag en vanlig dag i Jessicas och Puligts liv med denna film: http://www.youtube.com/watch?v=xMSHf79zlUk Där Ryan Getzlaf är Jessica och Bobby Ryan är Puligt.

Landgren blir hockeyproffs på heltid!!

Denna nyhet har vi njutit av ett tag i väntan på bekräftelse från bl a NHL.com. Därför känns det nu riktigt skönt när vi har kött på benen och stolt kan meddela att den lille vilde från och med den 23:e Januari kommer lägga all sin tid på hockeyn då han blir vinterpermitterad. Landgren har redan ca 5-6 heltidsjobb nere i hallen: tränare, materialare, vaktmästare, isspecialist, klubbkontrollant mm.
Det tråkiga är bara att denna stora nyhet hamnar i skuggan av en annan nyhet. Det är Frostas f.d back Charlie Wernberg som till vardags spelar i Malmö Kryptonics. Givetvis är det kul när det går bra för andra, därför sätter vi till vår ödmjuka sida och publicerar nyheten om Challe här:


Stort grattis till Challe!

Nu ska dock inte Challe stjäla rampljuset från vår bästa vän Landgren, därför smackar vi upp lite kort fakta om Landgren nedan:

Namn: Johannes Landgren
Nummer: 11
Position: Vänsterforward
Speltyp: Grovjobbare/Retsticka
Placering i minttuligan: 2:a
Längd: 130 cm
Vildhet: 15000/15000
Specialfint: Taxabenet
Idol: Charlie Wernberg
Bästa vänner: Morin/Zacke
Personlig städerska: Trixie Milton
Äter helst: Manna(r) Frutti
Dricker helst: Fernet
Smultronställe: Malmgrens balkong syd (med utkik över havet)
Fritidsintresse: Fiska i sjön på Malmgrens balkong
Bästa minne: När han träffade oss för första gången (Morin/Zacke)
Värsta minne: När Challe lämnade Frosta

Om vi skulle beskriva Landgren med ett ord skulle vi utan tvekan välja ordet: Ödmjuk!
Landgren visade prov på stor ödmjukhet igår när han inför matchen mot Tågaborg lämnade över sin klubba till sina bästa vänner, signerad och klar!



Vi tog givetvis tillfället i akt och lade ut klubban på auktion. Dock kommer vi inte nöja oss med 1,3 miljoner utan siktar minst på det tredubbla. Skridskorna finns att spana in på Hockey hall of fames museum i Toronto och hjälmen hänger på Louvren till vänster om Mona-Lisa. Är ni intresserade av klubban så hör gärna av er via telefon, vi undviker helst mail då vi redan går igenom tusentals sådana varje dag.











Morin och Zacke lever Landgrenlivet!

Det var i under lördagsmorgonen som Zacke blev kontaktad av ass.tränaren "Biffen" gällande frukost på konditori Boijertz. Zacke glider givetvis dit för att få lite nöjdhet av sina lagkamrater. Vad han inte visste var att han skulle bli ägare till en unik etagévåning i centrala Höör.
Då Landgren och hans näst bästa hälft, Trixie Milton, skulle bege sig till Ronneby Brunn (Rongedal Brunn) för julbord och spa, menade dem att de skulle bli ytterst besvikna om inte vi (Zacke och Morin) bodde i deras lägenhet under lördagskvällen. Efter lite funderande kände vi att det inte var rätt att bara ta över någon annans lägenhet sådär, men vad ska man göra när de kastar lägenhetsnyckeln efter en. Det blev således en vild lördagsnatt i Familjen Landgren/Miltons lägenhet.


En vild lördagsnatt som sagt. Nu har vi verkligen förstått hur viktigt det är att ha en brandman i laget. Vi tackar Danne-Deltid för hjälpen.

Vi trivdes faktiskt så bra i lägenheten att vi nu beslutat oss för att flytta in, mycket tack vare tjat från den lille vilde och #99 Trixie. Detta betyder nu att vi måste lämna vår lägenhet på Malmgrens Balkong Syd. Är det någon som behöver en 4:a på 103 m2 i Höör är det bara att höra av er. Lägenheten ligger i utkanten av Malmgrens balkong och det tar ca 25 min med bil till centrum. Först till kvarn.

Seger mot Tågaborg!

Först och främst vill vi be om ursäkt för vi inte varit aktiva under helgen. Vi hoppas att ni, våra trogna läsare, har överseende med detta! Vi har även spikat en bloggnatt i ishallen på tisdag där vi ska försöka få till en intervju med Kallinge/Rongedals #21 Robin Dahlstedt!

Nu till matchen: Det känns riktigt gott att inleda fortsättningsserien med en seger. Dessvärre blev starten på matchen en mardröm. Precis innan nedsläpp går #56 Char... Niklas "Bossy" Nilssons skena skönder och han tvingas trycka ner sinna stackars fötter i #21 Puligt Nilssons gamla skridskor, inte nog med detta så tar Tågaborg ledningen efter redan 15 sekunder! Charl..Niklas visar dock att man verkligen bara lever en gång genom att gå in och sätta två kassar.
Matchen var en, resultatmässigt, jämn historia fram till tredje perioden då vi stänger matchen genom att utöka vår ledning från 3-4 till 3-9 som blev slutresultatet!

Ett mer utförligt referat finns som vanligt på vår hemsida.

De 15'000 isbjörnarna fördelas enligt följande:

#7 Johan Westdahl - 10'000
Röda kedjan - 5000

Johan "föreläsaren" Westdahl går in och spelar forward med #18 Lillen och #11 Landgren och gör detta mycket bra. Westdahl står även för matchens (Säsongens?) passning då han från egen zon föreläser i väg en riktigt fin passning som frispelar den lille vilde som var ett par cm från att hänga pucken. Westdahl tar därefter saken i egna händer och förvaltar ett friläge på bästa sätt, fint framsnubblad av #27 Morin. Leendet efter målet går heller inte av för hackor!


#7 Lasse Westdahl!

Vi skänker även en tanke till #10 Simon Malm som fick åka och sy hakan sedan han fått en klubba i ansiktet. Vi hoppas att Malm överlever, tränar imorgon och bidrar med sitt fina spel och sin nöjdhet! Malm gjorde även ett mål under matchen, vilket är lite tråkigt då vi enbart ser att Malm gör assister.

Nästa match är på torsdag 19:00 (Nitton: Rold Rold) borta mot Sannarp!

Johan Malmgren är vår elektricitet

En bild säger mer än 1000 ord:

(s)Märta släpper smärtstillande!

Mannen, myten, Legenden! Martin "(s)Märta" Persson, VD för tidningen Sköna Hämnd släpper idag en helt ny form av tablett. Tabletten inriktar sig på inre smärtor i kroppen och redan efter två minuter skall smärtan vara borta. Martin som är expert på ämnet smärta meddelar att han jobbat medd detta projekt i över 15'000 år och utlovar pengarna tillbaka om det inte fungerar!

Nyförvärv på gång!

I går tränade en gammal legend, Isaac Rydetoft, med oss. Isaac har bl a ett silver från TV-pucken på meritlistan och är en mycket duktig spelare som vi mer än gärna tar emot inför fortsättningsserien. Isaac har haft uppehåll med hockeyn i ca 1,5 års tid, men han verkade vara i mycket god form i torsdags.

Idag blev jag även kontaktad av en gammal lagkamrat från Tyringe/Hässleholm-tiden, Oscar Hjärtqvist. Oscar har precis som Isaac ett silver från TV-pucken på meritlistan och är en storväxt back som kan tillföra mycket på isen. Som det ser ut i dagsläget kommer Oscar troligtvis ner och tränar med oss på tisdag och har man väl gjort en träning med Frosta vet vi att man är där för att stanna!


Jag tycker personligen det är mycket roligt att återförenas med gamla lagkamrater, därför hoppas jag och laget att dessa två spelarna kommer stanna och hjälpa oss vinna fortsättningsserien!

HÄSSLEHOLMSLIVET!

Jag vet precis vad ni tänker: "Julafton är inte förrän den 24:e". Då kan jag meddela er att det finns vissa som firar jul varje fredag/lördag och de är de vilda killarna aus Hässleholm!

Jag ringde upp Hässleholms rikaste man, Robin Persson, vid 10 imorse för att förbereda mig inför den vilda kvällen. Tyvärr satt Robin och räknade sina femhundralappar och bad mig återkomma några timmar senare. Nu har jag äntligen fått tag på honom och han lät riktigt vild. Han hade precis puttsat sina Loafers och fyllt hockeybagen med ett par hundratusen inför kvällen.
Robin är en gammal boxare som är den enda i sin ålder som har varit tyngst på invägningen med sina 170 kilo. En av dommarna upptäckte dock något i Robins bakficka:
"Du är snäll och tar ut plånboken".
- "Tack, du väger in på 57 kilo".


Min vapendragare, Emil Morin (han som gick från Höör till Snogeröd i lördags), satt och lyssnade på sin favoritlåt (http://www.youtube.com/watch?v=HZ2iY3nhfoA) för att komma i stämning. Då ska vi även tillägga att Morin alltid är i rätt stämning på fredagarna, men idag letar han efter det lilla extra.
Robin Persson tar ut sin månadslön i kontanter då den överstiger maxbeloppet på American express platinum.

Robin bekräftade även att en av Hässleholms vilda killar "Erik Sjöström" som man har många goda minnen med sedan vi spelade tillsammans med #19 Danne Johansson i den vilda ZED-femman (Zacke - Erik - Danne) i Tyringe på den gamla goda tiden. Det hade varit roligt att se Erik snöra på sig skridskorna ännu en gång då han var en vild skridskoåkare, dock med bristande teknik då han ofta upptäckte att han glömt pucken i egen zon när han "dribblat" sig fram till anfalzonen. Annars är Erik en riktig bulldozer och hade tränaren bett honom köra igenom sargen hade han troligtvis gjort detta.
Osbys vaktmästare, Greger Leijon, lagar sargen sedan Erik missat båsdörren.

Nu blir det en våldtäcktsdusch och sedan är det bara att förbereda sig, om man kan göra det tillräckligt. Skall även försöka få tag på Hässleholms överhuvud #7 Johan Festdahl för en kommentar och lite tips inför denna historiska kväll.

Inför fortsättningsserien

På söndag börjar fortsättningsserien, en serie med nio lag, där laget som kniper förstaplatsen är med och kvalar till division 2.
Lagen vi kommer kriga mot i denna serie är: Diö, Åstorp, KSF Köpenhamn, Malmö Kryptonics, Tågaborg, Sannarp, Kallinge/Rongedal och IF Lejonet.
Vi inleder serien med match mot Tågaborg borta på söndag, vilket kommer bli en tuff match då vi aldrig slagit Tågaborg i seriesammanhang.


Det känns även kul att Kallinge/Rongedal uppmärksammat vår blogg. Även om det inte är den mest positiva responsen. Dock hade vi inte förväntat oss något annat av "Dala" och grabbarna.

Då bilden är en aning suddig kan ni klicka in här och läsa hur deras diskussion lyder: http://sv-se.facebook.com/permalink.php?story_fbid=312904575401900&id=137775822906263


RSS 2.0