Hyllningar från andra sidan sundet!

I samband med sitt referat från matchen igår blev vi hyllade av Köpenhamn då de tyckte att vi var det lag som spelar mest schysst i serien. "At det også er det renest spillende hold, jeg har set af alle svenske indtil dato, gør glæden ved hockey endnu bedre". För er som bor norr om skåne hänvisar vi er till google translate.

Alltid roligt med feedback från andra lag, något vi fått mycket av från Kallinge/Rongedal. Härligt att få kritik från det bästa respektive sämsta laget.
Sedan kan vi omöjligt förstå hur danskarna tycker vi spelar schysst när vi har "Sköna Hämnd"s VD, #9 Martin "Pain" Persson, i truppen.


Pain har toppat Frostas utvisningsliga sen hösten -97 och det ser inte ut som att han har några planer på att lägga av.

Köpenhamns matchreferat hittar ni här: http://www.ksf.dk/generel-information/frostakamp/

Vinst mot Köpenhamn

Igår besegrade vi Köpenhamn med 9-0, inte mycket att säga om matchen då Köpenhamn är några klasser under Osbys U12. Skönt att slippa "Team Kalle Anka" nästa säsong.

Utöver detta var Kallinge väldigt nära att tappa poäng mot Kryppan igår, vilket vi givetvis hade behövt för att lyckas knipa förstaplatsen. Kallinge är fortfarande obesegrade, Lejonet har en förlust och vi har två förluster. Vilket betyder att vi kunde haft avgörandet i egna händer om Kryppan lyckats behålla sin 5-4 ledning som de tog tre minuter (tre minuter!!) före slutet. Men enligt säkra källor klev Kallinges egna "Dala" in och sabbade detta för oss (som vanligt?).

Nu blickar vi fram mot matchen mot Lejonet på torsdag. Detta är en match ni inte får missa, då den kommer innehålla allt:
- Spänning
- Micke Gath
- Känslor
- Svett
- Micke Gath
- Blod
- Hårda närkamper
- Micke Gath
- Tempo
- Micke Gath

19:00 på torsdag! Odds kommer upp innan dess så håll till godo!


Lätt seger mot Sannarp! (Alltså verkligen för lätt)

"Seriefinalen" mot Sannarp slutade i en bekväm 7-2 seger! Nu ligger vi trea i tabellen på 21 poäng och Kallinge/Rongedal leder på 27 poäng utan en enda förlust.

Puligt Nilsson kliver in och gör Hat-Trixie och förtjänar att få med sig några isbjörnar hem till sin lägenhet, tilsammans med Bossy som sätter en vild backhand i taket!

Även Sannarps #7 Oscar Winge får med sig beröm hem till Halmstad då han gjorde årets svandyk när han ska lämna utvisningsbåset. Inga Wingar på Winge!

Nästa match är på söndag borta i Köpenhamn, vilket kommer bli en jämn kamp så det är bara att börja ladda nu!

Vi vill även be om ursäkt till läsare som inte förstår ironin i denna blogg. Om du saknar humor bör du hålla dig borta från denna sida! Därför skickar vi lite beröm till våra vänner i Kallinge/Rongedal som kan ta det hela med en nypa salt. Då syftar vi på "Dala" "Sajjmenn" och Miletti (OBS! FORTFARANDE EJ ITALIENARE!!)

Inför Sannarp!

Imorgon kommer Sannarp på besök, troligtvis för ännu en seriefinal eller va de nu väljer att kalla sina matcher för. Sannarp har förlorat sina två senaste seriefinaler, mot Kallinge/Rongedal samt mot Lejonet (som kom till spel med 12 utespelare, egentligen 17 då Micke Gath var med och utgör en egen femma). Det kommer bli en tuff match, speciellt nu när Sannarp inte har några spärrar längre och till och med skriver referat efter sina förluster! På deras hemsida kan ni läsa deras andra förlustreferat (av ca 17 förluster) denna säsong!


För att Sannarp ska lyckas knipa poäng krävs det att deras egna stekare och frontfigur, Oscar Winge, byter ut puttern mot en hockeyklubba och spelar hela matchen då han utgick i tredje perioden i förra matchen som slutade 10-2 till Frosta.


Odds:

Oscar Winge missar matchen då han festar på Stureplan:
0.07 gånger pengarna
Oscar Winge missar matchen då han glömt sitt hårvax hemma i Halmstad:
0.98
Sannarps Webbmaster erbjuds provision på 1000kr/referat och skriver ett trotts deras förlust:
0.000004
Sannarps Sebastian Kleveros spelar utan galler:
0.00000000000000001

Pucken släpps 19:00 imorgon!


Kanal 5:s nya storsatsning "Böla Camping"

Programmet "Böda camping" gjorde stor succe på kanal 5 och tittarna har krävt en ny säsong. Eftersom både jag och min kära kollega #8 Zakarias Rosberg älskar programmet hörde vi givetvis av oss till Kanal 5:s programchef. Innan samtalet hade man höga förväntningar, men att det skulle bli så bra våga man inte ens drömma om!
Tydligen så har Kallinge/Rongedals #21 (eller #91? ingen vet längre vilket nummer han har) Robin "Böla" Dahlstedts hollywoodkunskaper inte gått kanal 5 förbi. Efter att ha studerat Dahlstedt i 15 sekunder under hans första byte så var kanal 5 helt säkra på att dom hade hittat rätt man.

Efter att man pratat med Kanal 5:s programchef i tre minuter (vi prata i tre minuter) avslöjar han att Dahlstedt kommer få sin egna serie "Böla camping", som alltså kommer att ersätta "Böda camping". Fick även denna bild skickad till min mail som ni kan se nedan.


Förutom Robin "Böla" Dahlstedt kommer även Sebastian "Koppartaket" Svensson ha en huvudrold i serien.

I serien kommer ni även få följa Simon "Sajjmenn" Andersén som har utlovat att tvätta håret minst en gång under serien. Förutom detta kan jag även avslöja att Alexander Milleti (OBS!!!!!!!!!!!! EJ FRÅN ITALIEN!!!!!!!!) kommer att spela in en egen version av "Dirty Dancing".

Givetvis önskar vi våra bästa vänner från Kallinge/Rongedal ett stort lycka till!!!

Grattis Rold!

Idag är det en stor dag för Rold Gold's VD/President/Grundare! Det är nämligen hans födelsedag! Vi på redaktionen önskar honom en fantastisk dag och hoppas att han tar ledigt från Rold Gold och njuter av lugnet hemma i sin öronlappsfåtölj.

Bekväm seger mot Tågaborg!

Vi lämnade godsvagnen, hoppade på x2000 och fullständigt körde över Tågaborg denna afton! Slutsiffrorna blev 9-1 och vi gör en mycket stabil insats. Bossy passade på att ha lite lekstuga i spel 4 mot 5 när han gled runt i Tågaborgs zon och snurrade upp spelarna. Utöver detta kliver #9 Martin "pain" Persson fram och gör två mål och 1 ass och belönas därför med 15'000 isbjörnar för sin härliga insats!

Någon som hamnat lite i skuggan av vårt lag är vår DJ: Benny Engqvist som levererar gång på gång. Är ni inte intresserade av att se oss spela så glid åtminstone ner till hallen för att lyssna på Bennys fantastiska musik.
När vi ändå är i farten berömmer vi också vår kameraman: Jonas Schönström som ser till att föreviga våra härliga hemmamatcher! 

Utöver detta så förlorade Sannarp sin "seriefinal" mot Lejonet från Landskrona med 2-5 (och: Ja, Gath gjorde alla målen) så förvänta er inget referat från Sannarp efter denna match.
Ni behöver inte heller förvänta er ett referat från dem efter torsdagsmatchen då vi kommer köra över dem! 19:00 släpps pucken i Färs & Frosta Ishall!

Rold i hetluften!

Enligt Höörs lokala dagblad, Se&Höör, är ägaren av Rold Gold, Rold Persson, på datingturné med ingen mindre än filmstjärnan Whoopi Roldberg. Hurvida detta är sant eller ej vågar vi inte spekulera i då Se&Höör inte alltid är en pålitlig källa.

Inför Tågaborg!

Imorgon gästar Tågaborgs SK Färs & Frosta ishall. Men det är tyvärr inte höjdpunkten denna helg. Sannarp som ligger på fjärde plats skyltar med att de har en "liten seriefinal" imorgon mot tvåan Landskrona. Helt fantastiskt att Sannarp aldrig ger upp. Ni kan läsa allt om deras "Seriefinal" här: http://www5.idrottonline.se/default.aspx?id=204740

Nog om detta, vi plockar ner Sannar på jorden på torsdag, då de förmodligen skyltar med "Stanley Cup final".
Nu kör vi på med våra hederliga odds:

Bossy gör en "Mighty Ducks" och lirar med akvarium (Med guldfisk i)
0.97 gånger pengarna
Puligt förstör ett förhållande för någon av Tågaborgsspelarna:
0.0000042
Samevik gör mål:
737'000
Sameviks farfar: Nacka Skoglund hedras innan matchen och gör nedsläpp:
1.02
Biffens blåa TPS-Tröja halas ner från taket och gör comeback på Biffens överkropp:
1.01




Referat från Kallingematchen

Tyvärr blev det en förlust i den viktiga matchen. Matchbilden kunde sett annorlunda ut då vi vid ställningen 1-1 hade monstertryck ett tag i början av andra perioden, men lyckades tyvärr inte få in pucken. Därefter brakade helvetet loss och efter 60 spelade minuter stod det 8-1 på tavlan.

De 15'000 isbjörnarna fördelas på två personer även efter denna match:
#27 Emil Morin och #21 Puligt Nilsson som visade Kallinges #91 Robin "Dala" Dahlstedt (f.d #21) var skåpet skulle stå. En blödande och gråtande "Dala" lämnade matchen efter denna lektion.
Vi tyvärr meddela att Dala har återhämtat sig och är redo för spel igen.

För övrigt var Dala inte inblandad i ett enda mål och bidrog alltså inte alls till segern. Men han gjorde säkert sitt bästa och huvudsaken är att man försöker. Hockey handlar faktiskt om att man ska ha roligt.


Middag hos Landgren!

Imorgon är det en vild dag för redaktionen! Lördagsmiddag hemma hos familjen Milton/Landgren! Det känns verkligen som att fira jul ännu en gång när man får en sån här inbjudan! Vi kommer givetvis att dokumentera detta så även ni kan ta del av deras gästfrihet.

Ett matchreferat från matchen mot Kallinge/Rongedal kommer även att sammanfattas efter middagen imorgon! Ni kan även sluta maila oss angående varför Kallinges #28 ,Simon "Sajjmenn" (Riktigt coolt smeknamn) Andersén, har klippt av sig håret, för det är något vi aldrig kommer få svar på, då vi är väldigt säkra på att det ändå är kört för hans del gällande brudarna oavsett frisyr.

Förlust mot Kallinge/Rongedal

Ett utförligt inlägg om matchen och om Kallinge/Rongedals #21 Robin "Böla" Dahlstedt samt #25 Sebastian "koppartaket" Svensson's insats i matchen kommer under morgondagen!
Nej, det är inte Jörgen Jönsson ni ser på bilden, utan Kallinges #25 Sebastian "koppartaket" Svensson som ger ordet "hjärndöd" ett ansikte.

För er som inte känner igen denna spelare bjuder vi på ytterliggare en bild då Herr Koppar har sitt vardagliga galler på sig:


Vi ska även försöka få en intervju med Kallinges #11 Alexander "Italiano" Miletti (den enda i Kallinge som inte hade namn på tröjan) och höra vad han tyckte om matchen.
Som ni ser är Alexander ett fan av Dirty Dancing, frågan är bara vad han är bäst på: Dans eller hockey?

// #8 / #27

Sannarp gör det igen...

Jag har lovat mig själv att hålla mig borta från Sannarps hemsida då jag stör mig så oerhört mycket på att de enbart skriver referat från sina vinstmatcher. Efter förlusten mot Kallinge/Rongedal var det helt dött på sidan. I helgen lyckades Sannarp besegra Tågaborg med 12-3 och av nyfikenhet kan jag verkligen inte hålla mig borta från deras hemsida. Det första man möts av när man kommer in är givetvis ett referat med rubriken "Målkalas". Herregud....!

http://www5.idrottonline.se/SannarpsHockeyClub-Ishockey/Nyheter/SHCNyheter/Malkalas/


I referatet söker de även publikstöd till deras torsdagsmatch mot Köpenhamn. Givetvis för att de vet att de kommer vinna. Dags att landa nu Sannarp?

Miracle on ice!

Som vi nämnt tidigare spelar legenden Charlie Wernberg i Kryptonics. Trots detta lyckas vi knipa tre pinnar tack vare ett speedwayresultat! Det var bud på ett par tre kassar till, men hatten av för Kryppans målvakt som står emot bra.

De 15'000 isbjörnarna fördelas på två personer denna afton:
- #18 Pontus Hellberg
- #11 Johannes Landgren
Dessa två herrar spelade väldigt bra hela matchen igenom och med sin vilda kedjekamrat #5 Linus Lundell och stod för fyra av kvällens fem mål. Pontus hade lekstuga emellanåt och var så när på att smacka in ett historiskt mål sedan han snurrat upp Charlie Wernberg.

Nästa match är på torsdag borta mot Kallinge/Rongedal, då det vankas seriefinal!


Inför söndagens möte med Malmö Kryptonics!

Då var det snart dags igen! På söndagen välkomnar vi Malmö Kryptonics till vår härliga ishall! I denna matchen är det riktigt viktigt att vi har fokus från början, vilket blir en rejäl utmaning då landets bästa back, och f.d lagkamrat, #56 Charlie Wernberg finns i motståndarlaget! Detta ger givetvis er en rejäl chans att säkra semesterkassen då vi har en hel del vilda odds att bjuda på!

Odds:
Charlie missar matchen pga träning med Edmonton Oilers: 0.32 gånger pengarna
Charlie får under 45 minuters speltid: 247'00
Matchen försenas 30 min då Charlie blir hyllad som hjälte när han återvänder till sin gamla ishall: 0.12
Matchen blir ytterliggare 30 min sen då Charlie ligger i sarghörnan: 0.06
Filmen "Sagan om Konungens återkomst - Charlie Edition" släpps efter matchen: 0.00004

Om ni inte har förhandsbokat biljetter så rekommenderar vi er att göra detta snarast! Gör ni det innan 00:00 idag ingår det även ett idolfoto med autograf på Charlie Wernberg!



Presentation av nyförvärv (nyförsvärd) + CRIBS!

Vår senaste tillskott i vårt nöjda lag är #4 Oskar "Svärdet" Hjärtqvist. Oskar har sedan tidigare meriter från Tyringe, Hässleholm, träning med Eje Johansson samt en statistroll i filmen "Miracle". Då vi har brist på backar i laget kändes detta nyförvärv oerhört skönt och Oskar gör oss bara mer och mer nöjda för varje match.
Det är ingen skräll att Oskar är en stabilback då han bor granne med ett par av världens bästa backar.

Svärdet är känd för sitt glada humör och det visar han verkligen här när han välkomnar redaktionen!


Vi hinner knappt komma in i lägenheten innan Oskar vill visa upp sina meriter. Mest stolt är han över den silvriga pokalen "C.Wernberg - Trophy" som tilldelas landets bästa back.


Man kan säga att Oskars liv och plånbok förändrats en hel del sedan han skrev på för frosta.


Som sagt, killen lever verkligen livet!


Den kända frasen "This is where the magic happens" uteblev då Oskar meddelar att han inte har tid för brudar nu när han satsar helhjärtat på hockeyn! Överkastet kan disskuteras.


Oskar visar stolt upp kylen.


Inte en fullt godkänd Frostakyl, men folkölen räddar honom.


Ett icke-godkänt spritförråd då det inte innehåller någon Fernet. Landgren har dock lovat att lösa detta genom att skänka Oskar en treliters bag in box.


Oskar visar att han är händigare än vår f.d lagkamrat, Johan Johansson, i köket då han lyckades få fram ris till sin måltid då Johanssons riskokning innebär att man "kokar vattnet till riset är borta"


En välkomstpresent från vår assisterande tränare Johan "Biffen" Nilsson.

Redaktionen tackar Svärdet för en trevlig dag och är evigt tacksamma över att ha honom i vårt lag. Vill ni se Svärdet trolla med pucken är ni välkomna ner på söndag då vi möter Malmö Kryptonics 17:00 (Sjutton: Rold Rold.)


Vild seger i DIÖ!

Tre nya och väldigt viktiga poäng blev kvittot efter gårdagens 2-5 seger mot DIÖ! Ett resultat som DIÖ borde vara nöjda med då det var bud på mycket mer mål från vår sida. Många bra målchanser skapades, men ramträffar och flaxande målvaktsspel stoppade oss ett par gånger för mycket. Vi fick även ett mål bortdömt sedan #21 Puligt Nilsson varit vild i målområdet.
Puligt gjorde, tillsammans med #18 Pontus Hellberg, två mål vardera, enda skillnaden är att Pontus även fick med sig två gäddor och en mört hem efter gårdagens fisketur.

De 15'000 isbjörnarna tilldelas enligt följande:
14'999 till #21 Puligt Nilsson! Puligt spelade som om han skulle avrättas dagen efter. Riktigt mycket slit kombinerat med skapande av farliga målchanser och en oslagbar pottfrilla!
Den sista isbjörnen tilldelas #35 Johan Malmgren som står för ett par riktigt fina räddningar och var så när att få en assist och klättra ytterliggare i poängligan!

Nästa match är på söndag 17:00 (Sjutton: Rold Rold) hemma mot Malmö Kryptonics, vilket borde sluta i en 1-17 förlust då de har seriens, eller kanske landets bästa spelare: Charlie Wernberg! Ett tips är att va där i tid, helst lördag kväll, då vi misstänker att kön kommer sträcka sig ner till Preem nu när Challe kommer på besök.


Malm tar över träningen!

Nu har Simon Malm gett sig in i tränarstaben! Igår på träningen presenterade han en ny övning då han tycker att vi ska förbättra vårt fysiska spel. På länken nedan ser ni hur #6 David Blomqvist visar hur det ska gå till.
http://www.youtube.com/watch?v=raKGf6U6rbQ


Får vi se sådant imorgon är det nog inget snack om vilket lag som går hem med tre pinnar!


Till alla er som mailbombar/ringer/hotar/förföljer oss och undrar om #99 Trixie Milton slutat på bloggen så har vi tyvärr inget vettigt svar på detta. Vi ska ta oss ett snack med henne imorgon då vi övernattar i hallen!

Morin tar in på Hellberg!

#27 Emil Morin har verkligen levererat sedan han fick förtroendet i vita femman tillsammans med #56 Bossy och #21 Puligt. Något som fått #18 Pontus "Lillen" Hellberg att ligga sömnlös på nätterna! Pontus som är en av de stora poänggörarna i laget jagas nu av denna Morin i poängtoppen! Kommer Morin lyckas ta sig förbi honom innan säsongen är slut?
Morin gör den klassiska "lutande tornet" innan han lägger sig över Åstorps målvakt.

Inför DIÖ!

Alla matcher just nu är "måstematcher" för att lyckas ta hem fortsättningsserien och säkra en kvalplats! Landskrona och Kallinge ligger i topp, utan förluster. Därefter trillar vi in på en tredjeplats med en förlust (mot Landskrona) i bagaget. Landskrona var nära på att tappa poäng mot DIÖ igår, slutsiffrorna skrevs till 2-3. Diö kommer garanterat bjuda på tufft motstånd, därför skall vi gå in och visa att vi regerat i över 15'000 år!


Odds:
Samevik uteblir från matchen då han har glömt sin nackkrage hemma:                                  0.03
Trixie missar matchen då hon måste gå i terapi med chinchillan Nils:                                    1.02
Linus Lundell återvänder från dem döda och avgör matchen:                                                    0.97
Biffen har något att tillägga i periodpausen:                                                                      4'934'567
Samevik missar matchen då han ska träffa Nacka Skoglund:                                                    0.04
Samevik avgör matchen med ett nackskott i krysset:                                                                 0.05
Westdahl tar sig hem tidigare från sin föreläsning på Wembley och spelar matchen:           0.98

Seger mot Åstorp!

Vi tog en härlig 4-2 seger mot Åstorp igår. Referat från matchen hittar ni här: http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/5560-nyhetsarkiv-item-2045911.html

Dagen innan spelades, som Sannarp uttryckte det, "en seriefinal" mellan Sannarp och Kallinge/Rongedal. Kallinge tog hem matchen med 2-3 och man borde nästan räkna med ett referat från Sannarp eftersom det ändå var en jämn match. Dessvärre håller de i sin tradition som innefattar att bara skriva referat vid segermatcher. Således har vi kunnat läsa ca 3-4 referat från Sannarp än så länge denna säsong.
På torsdag sätter vi oss i bussen och beger oss till DIÖ för tre nya pinnar! Odds inför matchen kommer upp under kvällen/morgondagen!

Vi ber åter gen om ursäkt för vår inaktivitet!


Landgren firade ordentligt efter segern. Enligt ryktet är han portad från Ladan samt Elan fram till midsommar.

Va lugna!

Precis som serien så har bloggen haft ett uppehåll. Men serien drar snart igång igen (8:e Januari) och så kommer även bloggen att göra. Vi ber om ursäkt till våra läsare för uppehållet, men även bloggare måste få ha semester ibland.

Jag #27 och #8 Zakarias Rosberg kommer att spendera hela Söndagen nere i ishallen för att sedan äta frukost hos Den lille vilde (#11) på måndag. Där kommer vi även träffa vår kära kollega #99 Trixie Milton.
Förhoppningsvis så ska jag och Zakke liveblogga nerifrån ishallen under Söndagen.


Vi på redaktionen önskar alla våra läsare ett gott nytt år (förutom Biffen)!

RSS 2.0