Zacke provspelar för Hässleholmslivet!

Ja, ni läste rätt! Hässleholmslivets tränare #27 Emil Morin och #7 Johan "föreläsaren" Westdahl har beslutat för att ge #8 Zakarias Rosberg en chans att ta en plats i Hässleholmslivet.
Det är på fredag som Zakarias byter ut Höörslivet mot Hässleholmslivet. Dock kniper det i plånboken efter lördagens bravader, men det är antagligen för sent att backa ur nu, chanserna till Hässleholmslivet växer inte direkt på träd (för där växer det skor - En vanlig rutin under Hässleholmslivet är att man knyter ihop ett par skor och sedan kastar upp dem i ett träd).

Man kan inte förbereda sig nog för Hässleholmslivet, men Zakarias har gjort det han kunnat:
- Bytt ut tandkrämen mot Fernet Branca.
- Bytat ringsignal till "Anton Aus Tirol" - http://www.youtube.com/watch?v=RRe3gLoE0wU
- Införskaffat skor med kardborreband.
- Köpt en hjärtstartare.

Vi får se om detta räcker. Tyvärr har #7 Festdahl meddelat att han missar Hässleholmslivet på fredag då han ska på julbord med jobbet. Detta kommer givetvis disskuteras närmare under morgondagens träningk!


John Bauergymnasiet i Hässleholm har fostrat många stora legender som ni kan se nedan:

- Johan Westdahl
- En av Sveriges mest kända föreläsare som föreläser nationellt som internationellt om Frosta HC.
- Zakarias Rosberg - Förmögen entreprenör med fokus på blogglivet.
- Johan Johnsson - Volvoexpert och snart även en vild rörmokare.
- Robin Persson - Hässleholms rikaste man som bytt ut sin plånbok mot en hockeybag för att få plats med alla sedlar.
- Fredrik Wereen - Hockeyproffs som spelat i USA, men vaktar i dagsläget målet i Tyringe Soss.
- DJ Lennie - Mer eftertraktad DJ än Avicii, men håller sig till Ladan och därför älskar vi honom.
- DJ Nermin - DJ Lennies vapendragare och bara det räcker.



Bloggnatt inställd

Igår var det tänkt att vi skulle ha en bloggnatt i hallen. Morin missade träningen, men dök ändå upp i ishallen vid 21:30 och var riktigt taggad på en vild bloggnatt. Efter någon timme då vi avslutat vårt längsta blogginlägg någonsin, om julbordet, bestämmer sig #8 Zakarias Rosberg för att kolla sitt arbetsschema. Där möts Zakarias av mindre goda nyheter då han ska jobba 06:00 dagen efter. Tidpunkten då schemat kollas är 01:10 och sista tåget från Höör till Lund går 01:22. Efter vilt sammarbete lyckades Zakarias till slut hinna med tåget och skrapa ihop två timmars sömn. Nu väntar en arbetsdag 06-18. Borde vara olagligt att må så här bra....


Julbordet 2011

Efter alla hot, telfonsamtal och mailbombningar om var blogginlägget om julbordet tagit vägen, så kan vi nu gladeligen meddela att vi nu lyckat göra inbrott på Sköna Hämnds redaktion och tagit tillbaka allt material.


Ett kännetecken på att #8 Zakarias Rosberg varit med på kuppen!

Dagen inleds med en sjövild fisketur för #27 Morin och #11 Landgren! Fisketuren kan sammanfattas som mer än lyckad då de båda kom hem överlevande. Mycket tack vare att Värnas yacht inte låg förankrad i sjön. Fisketävlingen slutade oavgjort efter en hård, men vänskaplig kamp! Det vill säga att båda fortfarande är näst bästa vänner. Här ska även tilläggas att en och en annan kaffegök hittades efter en lyckad fågelskådning.

Efter den vilda fisketuren samlades hela laget på casa de Landgren/Milton för att bättra på vildheten. Citatet "Fint folk kommer sent" bekräftades då Malmgren stövlade in fem minuter innan taxin avgick. Förutom att bättra på vildheten hann vi även med att provligga vårt sovrum då vi flyttar in hos Landgren på måndag, efter allt tjat från Trixie. Vi avrundade rundturen i vår nya lägenhet genom att pissa in revir då vi var tre på toaletten samtidigt. En besvikelse med toalettbesöket är att vi egentligen var fyra då Thomasson blev livrädd och stack i tangentens riktning när det började bli lite väl naket. Möjligheterna att vara fyra igen uppstod då Jesper Henriksson försökte ta tillfället i akt att få lite manlig närhet genom att försöka bryta upp dörren med #29 Bondessons 750 flex klubba. Tyvärr kämpade han förgäves.

När #19 Danne-Deltid och #11 Den lille vilde pratat klart om sina seriösa liv ute i köket kunde vi äntligen bege oss ner till Lucky Bowl. 
Vi hinner precis innanför saloonsdörrarna innan Landgren får sig en blåsning då han tagit med sig en öl av märket Roldlands Gold in. Det var startskottet (som inte avfyrades av Värna/Malm) till ett spårtåg av rang. Morin spär på ägarens hat genom att spilla ut en White Russian över blackjackbordet och vägrar erkänna det ("Det såg ut så när jag kom."). Efter detta kunde vi äntligen sätta oss till bords. Här ska vi berömma kvalitén på maten, mycket rekommenderat och vi kommer nog hit nästa år igen.....Om vi får. Det tråkigaste var att #26 Samevik fick lämna bordet redan innan maten serverats då de bara hade kolsyrat vatten och ej naturellt att servera. Problemet är att Samevik blir våldsam av Kolsyra, vilket han redan varnat oss för. En annan som också fick lämna bordet tidigt är #18 Pontus Hellberg då han glömt sina tofflor hemma. En besvikelse, då många hade han som favorit att däcka inne på ladan. Här kan vi även meddela att Pontus sitter i rullstol nu sedan alla i laget tagit fram motorsågen under måndagsträningen. 

Julbordet följdes upp med Bowling, där Morin med sina skor i storlek 50 blev vinnare med 0 poäng. Dock fick bowlingen avbrytas eftersom det låg för många White Russian på banorna. Efter bowlingen skulle vi bättra på vårt självförtroende med ytterliggare groggar, vilket resulterade i att #27 Morin fullbordade sitt Hat-Trixie genom att spilla ut sin tredje White Russian över kortläsarsystemet så det fallerade. Efter detta beslutar sig Morin för att ta Sameviks skor då han är helt säker på att det är hans. Som tur är har Samevik inte fått i sig någon kolsyra så Morin överlevde detta och efter lite förhandlande fick Samevik tillbaka sina skor. Med en välputtsad herrsko och en gympasko kunde Morin tillslut trilla in på Luckys Lada.


Många kanske tror att detta är ingången till Värnas hem, men detta rykte får vi tyvärr dementera då det är ingången till Lucky Bowl's toalett.

Väl inne på ladan samlades hela laget på ovanvåningen där #8 Zacke snabbt bytte om till födelsedagskostym. Någon som tog tillfället i akt här var vår kära kapten #17 Patrik "Björne" Karlsson som snabbt förde in en ny öppnad Heineken mellan #8 Zackes skinkor och gav sedan bort den förpestade ölen till stackars #16 Daniel Wendel som halsade denna utan problem. Spektaklet avslutas genom att #8 Zacke moonade DJ'n från en meters avstånd, innan han går ner och gör en breakdance av mycket hög klass.

Den lille vilde (Landgren) hade förmodligen fått i sig för mycket Fernet då han sökte lika mycket bråk inne på Ladan som han gör ute på isen och #35 Johan "mys" Malmgren var inte långt därefter.   


Malmgren på sitt mysigaste humör.

Allt eftersom timmarna gick och dansgolvet blev halare och halare efter alla groggar som gick till, spillo begav sig var och en på sitt håll. Landgren fick uppleva sitt livs biltur, kvittot på detta blev en välformad calzone precis utanför bildörren efter avslutad färd. Malmgren beslutade sig för att ha en V.I.P efterfest, således var bara #56 Charl...Niklas Nilsson inbjuden och även en före detta spelares syster, eftersom vi andra bara stod på listan till listan gav vi upp efter att ha köat i flera timmar. Alla utom en tapper krigare!! Emil Morin som enligt säkra källor försökte ta sig in på Malmgrens balkong via bakvägen. Ryktet som Morin snappat upp i kön (som sträckte sig till Hardy's rondellen) var att ingången vid Snogeröd stod obevakad då Malm redan åkt hem. Sagt och gjort, Morin påbörjade en otrolig vandring mot Snogeröd (1,3 mil) där han, genomblöt och nedkyld, bittert fick erfara att detta rykte enbart var ett rykte. Morin gör det enda rätta och ringer #99 Trixie Milton som sätter sig i bilen och plockar en besviken Morin vid kvart i fem på morgonen. En trött och kall Morin kryper sedan ner mellan Trixie och Landgren i sängen för att bli ompysslad och få lite värme.

En annan vild övernattning gjordes av #20 Jesper Henriksson som checkade in på Grand Saab 95 på morgonkvisten. Jesper fick för sig att bekanta sig lite extra med Höör då han upptäcker ett olåst garage, glider in och hittar en Saab 95. Jesper fingrar på dörrhandtaget och upptäcker att bilen är olåst och dessutom ser mycket inbjudande ut som sovplats. Sagt och gjort, Jesper övernattar i bilen och glider in på Preem vid tio snåret, köper en påse Ahlgrens Bilar och avslutar sin promenad ut till Sätofta därefter. 


Jeppe är nöjd med natten i "husbilen".

Avslutningsvis vill vi dela ut utmärkelser i form av 15'000 fernet till de som spelat bäst under julbordet:
Benny - 5000
Morin - 2995
Zacke - 3000
Landgren - 2999
Jeppe - 1001
Trixie - 5 (I present av Morin)

Någon som heller inte går lottlös är #18 Pontus Hellberg som belönas med 15'000 par tofflor i storlek 50 så han kan ha dem livet ut! Vi hoppas att han bättrar sig till nästa lagfest.


"Va gööö han?!" Tänkte antagligen vår assisterande tränare "Biffen" många gånger under lördagskvällen.

Dagen efter blev en riktig mysdag med familjen Landgren/Milton. Dagen inleds med lite gott snack blandat med en del ångest där man var orolig över hur mycket pengar man spenderat. Här ger vi beröm till Jesper Henriksson som är man nog att kolla sitt konto för att sedan konstatera att han spenderade 2400kr under kvällen.
Efter det goda snacket beger vi oss hem till #35 Mysgren via den Norra ingången. Det är en lyrisk Malmgren som ligger i soffan iklädd sin käraste ägodel, morgonrocken (äkta Gant). Malmgren visar även att det har varit en efterfest med mycket hög standard då det bara står tomma Krokodilöl på soffbordet. Efter den korta, men ack så trevliga vistelsen, beger vi oss vidare till pizzeria Viking för att fylla magarna med det som kom upp under gårdagen. En mycket utsökt måltid följs upp med mer bakishäng hemma hos Landgren, där Trixie tjatade in #8 Zacke och #27 Morin till sovrummet för extra mycket mys som egentligen inte behövdes då Morin var varmare än någonsin efter att ha snott ett par otroligt varma lacosteskor uppe hos Malmgren lite tidigare. Men vem kan tacka nej till Landgren i bar överkropp? Vad som hände därefter lämnar vi åt er fantasi (Det är precis det du tror Jens Lindberg).



 // #8 /#27


Smitaren...

Vet inte hur många som känner irritation nu men det är haveri på kontoret så inget går som vi vill, eller JAG vill, eftersom mina två arbetskollegor har fullt upp med annat just nu. Morin jobbar för fullt med fortsättningen på "Den otroliga vandringen 4" och Zake fick klubben skicka på kurs; "Hur du lägger kringlan i toalettstolen". Därför får det efterlängtade inlägget vänta ytterligare en dag.

Men ta't lugnt! Jag tänker bjuda er på en bild från kvällen som lite plåster på såren, den enda vi hann få på Pontus Hellberg innan han försvann som en fis i luften...


En (vad vi hoppas på) mycket ångerfull Pontus inne på Lucky Bowl. Återigen, en bild säger mer än 1000 ord.


Förklaring kommer...
/Trixie

Sura inte som Same...

För ikväll släpper vi infon om julbordet, just nu är bloggredaktionens data med bilder och annat (egentligen) hemligstämplat material på vift. Samt är alla händelser från denna kväll överflödiga så det tar lite tid att sammanställa hela vilda kaoset! Tålamod får vara er närmsta vän så länge..

Hoppas innerligt ni inte trillar av stolen när det släpps, det är trots allt Frostas a-lag vi snackar om - allt är möjligt!

/Trixie




Julbordet

Info om julbordet kommer inom kort då det är en hel del vilda saker som inträffat!

5,5 timmar kvar!



Nu är det riktigt nära! Jesper Henriksson har förberett luffarschacket och Lillen är taggad! SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIT! :D

Landgren och Morin är spända inför julbordet!

Har precis haft två vilda telefonsamtal med #11 Johannes Landgren och #27 Morin. Landgren må vara en vild och glad människa, men jag har nog aldrig hört honom såhär lyrisk i hela mitt liv. "Ja, jag vet inte var jag ska bli av! Jag har redan skitit två gånger!!" Och man tyckte att man själv var taggad! Det är tydligen något magiskt med Ladan och DJ Lennie.

Morin var mer sansad, en lugn förvirring skulle jag vilja beskriva det som. Yrvaken, hittade bara sin ena sko. Vilket inte är så förvånande då han efter förra lagfesten körde hem med bara en sko på foten.

När jag hör sånt här vet jag verkligen inte var jag ska bli av! Har hjärtstartaren bredvid mig som säkerhet för kollapsen är riktigt nära nu!


Tretton timmar kvar!

Ja, nu är det bara ett fåtal timmar kvar innan det äntligen är dags! Julbord på Lucky Bowl och därefter en vild återförening med Luckys Lada. Notera nu att det är Luckys Lada och inte Malmgrens Lada, som ligger på Malmgrens balkong syd.

Uttrycket "all in" har nog aldrig passat så bra in någonsin och någon som är extra taggad är #18 Pontus Hellberg:


Det är andra gången Pontus besöker Ladan och vad vi har hört var han positivt överraskad av sitt första besök där.

Min vapendragare #27 Emil Morin gör debut på Ladan ikväll, likaså #19 Daniel Johansson. Jag har försökt nå Morin för en kommentar, men han har bett om att bli nedsövd fram till lidag 18:00 då han inte har kunnat hålla känslorna i styr inför detta storslagna evenemang.

Nu fortsätter vi att räkna timmarna! Ses ikväll mannar!


#7 Johan Westdahl kommer att hålla en föreläsning om Frosta på söndagen om Frostas historia. Från 15'000 år sedan till idag.

http://www.youtube.com/watch?v=RRe3gLoE0wU

Julbord imorgon!

Då har det äntligen blivit dags för julbord! Förväntningarna är höga och humöret är på topp.
Eftersom vi inte han med att få upp några odds inför matchen mot Åstorp så ger vi er nu chansen att spela hem lite pengar under julbordet.

ODDS:
Landgren vinner över Morin i fisketävlingen innan julbordet: 99999999999 gånger pengarna
Samevik råkar lukta på en alkoholhaltig dryck och blir för full för att köra hem: 8.25
Malmgren går till fel Ladan och hamnar på sin egen balkong: 0.25
Jesper Henriksson vinner ett parti luffarschack på Lillens ansikte: 1.35
Westdahl håller en föreläsning om Hässleholmslivet: 0.000001
Zakarias Rosberg är hyperaktiv inne på ladan: 0.8
Morin däckar: 0.000000000000000001
Jesper Henriksson hamnar i bråk med någon vakt: 1.02
Malm "spränger" banken vid blackjack bordet: 0.0005

Säger lycka till och ett tips är att spela inte på att Landgren vinner, om ni inte vill förlora pengar vill säga.

// #27/ #8

Frostatalang har presenterat sig i elitserien!

För någon vecka sedan skrev vi om Frostafostrade Max Görtz, då han gjorde elitseriedebut med Färjestad. Nu har Max presenterat sig i Elitserien genom att göra sitt första mål i 6-4 segern mot Växjö Lakers.

http://www.hockeykanalen.se/1.2375889/2011/11/24/farjestads_supertalang_gjorde_sitt_forsta_a_lagsmal


Förlust mot Åstorp.

Blev en tung förlust med 5-4 mot Åstorp. Vi tappar tyvärr spelet helt efter de att vi gör 4-1 och låter Åstorp ta över.

Ni kan läsa ett längre matchreferat på http://www.laget.se/FROSTAHOCKEYALAG/5560-start.html. Har inte kommit upp ännu men känner jag Biffen rätt så är de uppe inom de närmaste.

Väljer idag att dela ut 14999 isbjörnar till #21 Puligt Nilsson som fortsätter ösa in poäng.
Den sista isbjörner ger jag till #8 Zakarias Rosberg som jag tycker gör ett riktigt bra jobb hela matchen och borde kanske fått ett par minuter speltid mer än vad han fick.

/ #27

Intervju med #8 Zakarias Rosberg

Bättre sent än aldrig! Nu har Morin äntligen lyckats köpa tillbaka papperna som (s)Märta snodda av honom sedan han drogat Morin med smärtstillande. Läs och njut!

Kan du ge oss en kort sväng om dig själv och berätta gärna lite mer om ditt smeknamn "gallerslaktarn".
- Jag ser mig själv som en högproducerande forward som får på tok för mycket istid för mitt eget bästa. Även om det är många som kräver det så har jag inte konditionen till att spela 40 minuter per match. Man vill ju gärna släppa fram lagets unga och talangfulla spelare som #21 Puligt Nilsson #56 Char.. Niklas Nilsson.
Angående gallerslaktarn måste någon markera att det är inte okej att ha med tolvåringar som inte orkar spänna sina kardborreband på sina skridskor. De ska inte tro att de ska spela en hel A-lagsmatch utan att bryta något ben i kroppen. På min tid gick man inte direkt från U12 till A-laget. Ett undantag är dock David "Stroh80" Blomqvist.


Vi har nyligen anställt Trixie Milton till bloggen. Hur tycker du hon sköter bloggen och hur långt har hon kvar till Morins höga nivå?
- Hon gör ett utmärkt jobb. Jag citerar Morin: "Hade hon haft lön så hade jag höjt den". Som det ser ut nu är hon inte ens i skuggan av Morin, men det kan man inte begära då Morin är en världens bästa bloggare.


Ibland samåker du med Värnamo till träningarna. Hur vågar du detta? Beskriv en typisk bilfärd:
- Det lite med livet som insats. Det känns som 50/50 att man ska ta sig till hallen, men vad gör man inte för att träffa grabbarna i laget. Hade dock uppskattat om han bytte ut bandvagnen mot en personbil. Hade varit skönt att lyssna på lite hederlig radio istället för att höra ljudet av när Malm står högst upp och skjuter med kulsprutan.


Jag personligen vet att din stora dröm (efter att dela hus med Malmgren) är att jobba på en av Finlandsfärjorna. Tror du att detta stannar vid en dröm eller kan det bli verklighet?
- Jag har ju rutinen då jag hittar på alla färjorna som i min egen ficka samt kan namnet på alla i personalen. Jag har fått lite erbjudanden om säsongsjobb, men känner att jag om någon förtjänar en heltidstjänst.


Julbord på lördag!!! Hur laddad är du? Gör gärna en jämförelse.
- Jag vill inte göra läsarna besvikna, men jag tror inte att det finns en chans i världen att den blir lika bra som lagfesten. Gallerslaktarn meddelar att om julfesten blir 1/8 så bra som lagfesten så är han mer än nöjd. Han säger även att kvällen är räddad om #20 Jesper Henriksson för 100:e gången gillt vinner en brottningsmatch mot en av vakterna.
Gällande jämförelsen så känns det lika spänt som första gången man skulle besöka Malmgren.


5 snabba:

Värnamo / Malm
- Malm
Sverige / Finland
- FINLAND! (Kvällens näst snabbaste svar!)
Malmgrens balkong / Camp nou
- Camp nou!
Morin / Same
- Morin! (Kvällens snabbaste svar!)
Joker i rederiet / Färjan Håkan
- Färjan Håkan!
Bilden är tagen sju minuter in i den andra perioden mot Kallinge/Rongedal!

Samevik i Transferkarusell

Det har ryktats ett tag nu om #26 Samuel Samevik varit på väg bort från Frosta HC till Surahammar. Vi på bloggen kan dock dementera detta då vi efter gårdagens träning fått information om att Samuel besitter en mycket ovanlig talang. Det var i samband med ett uppspel som Samuel brutalt fäktade ner en lagkamrat.
Då vi sett bioaffischer på den södra delen av Malmgrens balkong lade vi snabbt ihop ett och ett. Istället för att satsa vidare på sin framgångsrika hockeykarriär har Samuel nu valt att lägga hyllan på skridskorna och sikta mot Hollywood, hurvida han gör det tillsammans med #21 Robin "Dala" Dahlstedt, i Kallinge/Rongedal, eller ej har vi ingen aning om.
Bilden är tagen direkt från Biograf Malmgren Syd.

Premiären av filmen går av stapeln redan på fredag. Tyvärr verkar alla 27'390 platserna på salong Malmgren's Balkong Syd
vara uppbokade, även alla loger. För den som inte är så kräsen har ni fortfarande chansen att knipa en biljett till premiären som även visas på Salong Malmgren's Balkong Nordväst, en lite mindre biograf som endast tar 2000. Se vägbeskrivning till Salong Malmgren's Balkong Nordväst nedan:
In på gatan som vi har markerat med röda pilar. Fortsätt rakt fram ca 1,2 km, ta sedan den sjunde gatan på vänster sida. OBS! Tänk på att detta är det lilla torget så ni inte är på stortorget eller Malmgren Adolfs torg.

Vi ses på premiären!!

Intervju med Morin inför helgens fisketur!

På lördag innan Julfesten har #27 Emil Morin fått V.I.P bås på Landgrens båt! Bara det är en toppnyhet. Det finns folk som har stått på listan till listan för att få gå ombord på den båten. Hur som haver, Morin och Landgren ska ut och fiska tillsammans. Jag har därför "fiskat" upp Morin för en intervju inför detta storslagna äventyr!

Om du skulle jämföra denna fisketur med en annan storslagen händlse, vilken skulle du ta då?
- Det första jag kommer att tänka på är ju Ravellis straffräddning i VM 94, men egentligen känns det bara som en piss i Nilen jämfört med detta.

Det ryktas att #35 Johan Malmgren ska med, hur ser du på detta?
- Givetvis är det en våt dröm att Malmgren ska med, men jag tror att detta är för bra för att vara sant. Jag fortsätter fortfarande att hoppas. Däremot ska min näst bästa vän Trixie Milton med och det glädjer mig!

Landgren är inte sen med att flasha med sina fiskespön när man besöker honom, vad säger du, som jobbar i fiskebutik, om hans utrustning?
- Jag tycker att det är sorgligt att han utnyttjar sitt U9 lag till att tälja till fiskespön till honom. Jag menar, ett spö kan man få för ett par 100kr så det här med barnarbete känns bara helt onödigt. Sen får vi även det bekräftat gällande vem som bestämmer i hemmet då Trixie har bättre fiskeutrustning än Landgren.

Känns det inte lite väl riskabelt att ha fisketävling i en damm där Värna har ankrat upp sin yacht?
- Jo, men enligt säkra källor är det bara hans barn som är på båten då Värna är i Tyskland. Därav den goda planeringen av Landgren. Sedan ska man inte sticka under stolen med att där kommer komma en och en annan puck. Ett mardrömsscenario hade varit om värna glider upp med yachten bredvid vår båt och spelar "The botten is nådd", samtidigt som #26 Captain Jack Samevik är ute på rövartåg med sina pirater.



5 snabba:

Fiska med Landgren / Kasta klubba med Same
- Fiska med Landgren

Fiska med Landgren / Orientera på Malmgrens balkong
- Fiska med Landgren

Fiska med Landgren / Luftgevärsskytte med Värna
- Luftgevärsskytte med Värna

Fiska med Landgren / Thaiboxning med Malm
- Fiska med Landgren

Sno en fisk av Landgren / Sno en burk tonfisk av Linus Lundell
- Sno en fisk av den lille vilde.
Mardrömsscenariot!

Höjdpunkter på schemat!

Till er som varit besvikna över uteblivna inlägg under dagen kan jag gläda er med att det kommer att komma flera godsaker under kvällen.

Det kommer bl.a. en längre intervju med allas vår bästa vän #8 Zakarias Rosberg, även en intervju med mig själv #27 Emil Morin och de kommer även livebloggas från omklädningsrummet.
Vi hoppas även kunna erbjuda en intervju med vår stora idol #7 Johan "Festdahl", men detta är inget vi vågar lova.
Till alla er som bombarderar oss med mejl om att ni vill ha en intervju med #35 Johan Malmgren kan vi bara säga att vi gör allt vi kan för att lyckas få till en intervju denna man.

// #27/ #8

Westdahl och Malm erbjuds Try-out kontrakt!

Ja, som ni kunde utläsa lite tidigare idag gick det rykten om att #7 Westdahl ska lämna Hässleholmslivet för Höörslivet. Efter långa möten med Höörslivets tränare Johannes Landgren har Westdahl erbjudits ett Try-out kontrakt. Första matchen är på lördag på Lucky Bowl där säsongen inleds med en träning i form av julbord, för att sedan avslutas med match inne på Luckys Lada.
Johannes har gett Westdahl tydliga riktlinjer om vad som gäller: Nationalsången "Anton aus Tirol med Dj Ötzi skall kunnas utantill, en flaska stroh80 skall tömmas, samt en seger i luffarschack mot Jesper Henriksson, med Pontus Hellbergs ansikte som spelplan, krävs" om Westdahl vill konkurrera om en plats.


Under matchen mot Sannarp uppmärksammades #10 Simon Malm av en talangscout från IF Knivsta Hockey. Scouten var mycket imponerad av Malms spel och har därför erbjudit honom ett kontrakt om de lyckas fixa en ny tränare sedan Lasermannen avgått. Ny ersättare blir troligtvis Jackie Arklöv, men inget är påskrivet än.
Om det går vägen för Malm får han den stora äran att spela i den nybyggda arenan på Kumlaanstaltens bakgård.
Vi önskar dessa två herrar lycka till och hoppas på mer information i samband med morgondagens träning.

Mysteriet är löst...

Vi alla hade ett stort frågetecken i pannan efter gårdagens match. Patrik Karlsson lös med sin frånvaro och detta är något som aldrig händer annars!

Men efter att ha kollat på nyheterna i morse fick vi svar på våra frågor om vart han kan ha varit istället. Det kom faktiskt inte som en chock... 



Nu vet dem inte vem förövaren är. Men med Patriks frånvaro och denna nyheten så kan alla vi frostafans slå våra kloka huvuden ihopa och förstå att det inte kan vara någon annan än just han.

Och visst skymtar man en nöjd Karlsson där bak i buskarna?

/Trixie "snut" Milton
(Gratulerar Patrik till sina två assister han gjorde under matchen igår trots allt)

Snurr på transfermarknaden!

Då transferfönstret stänger i början av december är det många klubbar som är inne och drar i Frostas framstående spelare. Även Frosta är på gång att rekrytera en mycket framgångsrik tysk back. Se utdraget från eliteprospects.com nedan:



Då bilden är lite suddig skriver vi ut dessa transferrykten i klartext:

Puligt Nilsson                            Frosta - Mannar, Sri Lanka
Värnamo                                    Frosta - Edmonton Oilers
Alexander Samevik                 Frosta - Surahammar
Marcus Öberg                           No team - Djurgården
Emil Morin                                 Röda femman - Gula femman
Johan Westdahl                      Hässleholmslivet - Höörslivet
Zakarias Rosberg                   Frosta - Jokerit
Trixie Milton                             Stallet HK - Frostabloggen
Patrik Karlsson                       Eisbären Berlin - Frosta










Tråkiga nyheter

Det var innan matchen igår som Sigge släppte en av de två tråkiga nyheterna. Westdahl tar semester. Detta tycker vi är riktigt tråkigt då Westdahl är en vilde som alltid livar upp stämningen i omklädningsrummet med sina föreläsningar. Vi på redaktionen satte oss ner och funderade ett tag och lade snabbt ihop ett och ett. Både Westdahl och Danne-Deltid har varit borta under hela veckan, här skall vi också tillägga att vi även saknar Danne-Deltid oerhört mycket.
Slutsatsen vi drog kan ni utläsa från bilden nedan:

Säkra källor har sett dessa två herrar på flygplatsen tillsammans, vi hoppas dock att detta inte stämmer och båda är tillbaka på morgondagens träning.


Den andra tråkiga nyheten gäller vår älskade Johan "puligt mannar deluxe" Nilsson som enligt rykten är på väg bort. Enligt eliteprospects.com är det ett klubbbyte till Mannar, Sri Lanka som ligger runt hörnet.

 
Efter matchen igår är det ingen skräll att många klubbar vill ha denna vassa målskytt till sitt lag. Vi hoppas därför att Puligt tänker över sitt beslut noga innan han skriver under några papper!

Intervju med Rold Gold!!

Vi möter upp en mysig Rold i materialarrummet, Rold har fixat levande ljus och givetvis en påse med Rold Gold. Efter ca två sekunder har Rold redan tömt påsen Rold Gold när vi känner att det är dags att inleda intervjun:

Berätta lite om hur du fick smeknamnet Rold:
- Det var en felstavning i Glimmas matchprogram. De skulle skriva Rolf, men råkade skriva Rold. Säger en mysig Rold samtidigt som han öppnar en ny påse Rold Gold.

Anser du dig vara en bättre materialare än din vapendragare Benny?
-Nej, det gör jag inte. Benny har varit i branschen längre än mig och brinner verkligen för detta, medan jag brinner för något annat. Säger Rold samtidigt som han tittar kärleksfullt på sin påse Rold Gold.

Tycker du att materialarjobbet tar dyrbar tid som du egentligen borde lägga på ditt företag Rold Gold?
- Ja, det är tyvärr en del goda pengar som försvinner. Man blir inte direkt miljonär på att slipa skridskor.

Hur kom det sig att du bestämde dig för att bli materialare?
- Jag blev tillfrågad av Frostalegenden, Janne Hellström, som kom och tänka på mig en sen fredagskväll när han satt och åt Rold Gold.

Här fick vi ta en paus på ca 10-20 minuter då Rold var tvungen att hämta fler påsar Rold Gold.

Hur många cigg tror du Benny drar i sig på en match?
- Runt 10 cigg, medan jag drar i mig lika många påsar Rold Gold.

5 snabba:

Rolf / Rold
-
Rold!!!

Dansband / Rock 'n' Rold
- Rock 'n' Rold!

Beatles / Rolding stones
- Rolding stones

BMW / Rolds Royce
- Rolds Royce

Omega / Roldex
- Roldex!


Rold med firmabil.

Det har varit än ära för oss att få intervjua en sådan framgångsrik man. Det är lite som en pojkdröm som går i uppfyllelse. Nu blickar vi framåt mot kommande intervjuer som kommer att planeras natten till onsdag. Har ni önskemål gällande det detta är det bara att höra av er.





Storseger mot Sannarp!!

För första gången i A-lagets historia blev det en tvåsiffrig seger. Detta var Biffen mycket noga med att påtala 4-5 gånger efter matchen, därför nämner jag det här också så han slipper hacka bloggen och skriva det.
Slutresultatet skrevs till 10-2 och de tio målen fördelades på tre målskyttar. Nu vet vi precis vad ni tänker: "Morin, Zacke, Same". Tyvärr har ni fel där då det var Puligt Nilsson, Pontus Hellberg och Char..Niklas Nilsson som hängde puckarna denna afton.
Således kan vi inte neka dessa tre vilda män till att vara med att dela på 15'000 isbjörnar tillsammans med #35 Johan Malmgren som gör en riktigt bra insats i målet samt #10 Simon Malm som skjuter ner en Sannarpsspelare:
Malmgren: 5000
Charl...Niklas: 1
Pontus: 1
Puligt: 1
Malm: 9997

Vi är rörande överens att Malm ska ha de flesta isbjörnarna efter hans insats idag. Börjar som Center och är svintaggad och gör det riktigt bra, men får gå ner på backen igen sedan #16 Daniel Wendel skadat sig. Detta gjorde #7 Oscar Winge i Sannarp så rädd att han stod över tredje perioden och tur var väl det, annars hade det förmodligen varit han som Malm bombat ner.

En annan glad nyhet är att ni imorgon ca 06:15 kommer kunna ta del av intervjun med Rold!
Malmgren är, med all rätt, nöjd över sin insats.

Ursäkter från röda femman

Vi röda femman (Morin,Zacke, Samevik) vill be om ursäkt för vår dåliga poängskörd i år. Efter succén förra säsongen har vi en otrolig press på oss i år, men har än så länge floppat totalt. Sigge har gjort klart för sig att han räknar med 15 mål från Zacke, 20 ass av morin och 2 poäng av Samevik.
Därför lovar vi nu er poäng mot Sannarp imorgon. Vi är trötta på att vakna mitt i natten, helt kallsvettiga av att tänka på att Landgren ligger före oss i poängligan/Minttuligan.
Men vi behöver ert stöd för att fixa det! Ses 17:00 (Sjutton Rold Rold) imorgon!



Inför Sannarpsmatchen

Hallå mannar!
Imorgon möter vi Sannarp (Mannarp) för tredje gången den här säsongen! Alla tidigare möten har slutat med seger i vår favör: 2-1, 1-8, 3-7.
Vi hoppas att ni hejar fram oss till vår fjärde raka seger och tre fina poäng. Nu skall denne herrren (#8) bedriva rejäl återhämtning då man har dragit på sig en monsterförkylning under natten.


Odds:
Puligt missar matchen då han är vilse på U-sports:                                   0.94 gånger pengarna
Trixie missar matchen då hon jobbar med bloggen:                                   0.32
Malmgren missar matchen då han läser bloggen:                                      0.00000000000,0
Zacke missar matchen då det är storm på östersjön:                                 0.22
Same missar matchen då folk börjat anställa honom som utskällare:   0.33
Westdahl har föreläsning.

Trixie Milton i Expressen!

Sen det blev känt att Trixie var klar för bloggen har det blivit stort medialt fokus. Såg precis att expressen skrivit en artikel om henne.
Givetvis tycker både jag och Zacke att det är jättekul för Trixie och är självklart nöjda då bloggen får fler läsare.
Hela nyheten kan ni läsa på expressens hemsida, men jag kör en skärmdump så ni ser vad de handlar om :


Trixie i nyinköpta solglasögon

Vi har förgäves försökt nå Trixies sambo och Frostalegenden Johannes Landgren för en kommentar.

Pepptalk....

Morrn morrn alla våra trogna vänner, alla vi inte känner och ett extra gomorgon till dig Malmgren!

Såhär på hösten är det lätt att man sjunker in i en djup depression eller bara känner sig lite nere. Då vill jag peppa er hängläppar där ute med en bild som får mig att le igen när livet är som hårdast.

Till killarna i laget säger vi; Full fokus! Imorgon är det gameday. Ett taggande inlägg kommer senare av #8 själv, den delen är hans revir. Jag vill bara trösta er killar med att skulle förlusten vara framme (mot förmodan) så rasar inte världen, tänk positivt, "det finns värre saker"... Gå in här på bloggen och ta en titt på bilden nedan ytterligare en gång...



Det sorgliga med detta inlägg är att bilden faktiskt INTE är redigerad...

Men glöm aldrig att vi tycker om dig ändå Zakarias!

Hejsvej prinskorv.
/Trixie "snut" Milton


Intervjun (läs självförnedringen) är kommen...

Som en början på detta fantastiska jobb tänker jag, Trixie, ge er svar på dem frågor som Zakarias och Morin lämna på soffbordet en morgon då dem var tvungna att låna micron...

Kort sväng av dig själv för våra läsare:
Blondin

Hur kommer det här jobbet påverka din livsstil?
Det kommer förmodligen för första gången ge mig en livsstil

Det har höjts många oroliga röster om att du ser jobbet som en sprängbräda till ditt drömjobb på Hardys. Hur ställer du dig till det?
Inga kommentarer, eftersom drömjobbet är allt jag drömt om (no shit) och tänker inte låta det gå i kras över dumma kommentarer på bloggen..

Vi kan tillägga att Trixie är en stammis med klippkort på Hardys, vågar dock inte erkänna det men en fågel viska i våra öron att hon till och med har övernattat där för att vara först i kön dagen efter. //#8#27

Har du någon gång sett Biffen i något annat än sin blåa jävla TPS-tröja?
Det är dags att släppa bomben. För ett år sedan var jag och Biffen mycket på gymmet (sen om vi träna är en annan sak). Eftersom jag är så fruktansvärt nyfiken smög jag mig in i herrarnas omklädningsrum för att få bekräftat om han ens tar av den när han duschar. Believe it or not, Johan "Biffen" Nilsson tog av sig tröjan, vek den fint, gav den en öm puss och la den i skåpet och bomma igen med 10 hänglås. Men han slutade inte att chockera där.. Under alla dessa plagg gömde sig ett par blåa jävla TPS-kallingar!

Mitt smygfoto gör att utomstående får en förklaring till varför han just har smeknamnet Biffen...


Du har en relation med en av dem största frostalegenderna i historien, #11 Johannes Landgren. Kan du beskriva honom som person?
Eftersom en bild säger mer än tusen ord tänker jag visa er mitt senaste foto av honom...

"Liten men tuff"

För att Trixie inte ska behöva stänga dörren utifrån får vi tillägga (för hennes egen skull) att hennes sambo är en riktig svärmorsdröm förövrigt. //
#8#27

Vad tror du att du kan tillföra bloggen?
För trög för att veta det själv, men uppenbarligen något eftersom Zakarias Rosberg och Emil Morin har hängt mig i arslet dem senaste veckorna, attackerat mig med falska Värnamo-hot, besökt mig varje måndag, onsdag och fredags morgon kl 06.00 för att försöka muta mig med Hardys 90grams Hawaiiburgare. Jag föll dit enbart för hamburgaren...

För dem oinsatta läsarna kan vi berätta att din bättre hälft äger en av världens snyggaste väskor (som han fick av sina två bästa vänner), hur skulle du beskriva denna väska och dess betydelse för ert förhållande?
Räcker det med att säga att jag sover på soffan och äter middag på balkongen?

5 Snabba:

Ugn/micro
- micro

Hardys/hemlagat
- Hardys

Landgren med väska/utan väska
- med

Värnamo/Malm
- båda två

Malmgrens balkong/Central park
- Malmgrens balkong

Jag tackar för mig och hoppas innerligt inte att dem jag publicera foton på blir sura, jag menar - dem båda borde göra som Alexander " Tyra Banks" Lindberg, skaffa sig en modellkarriär!
//Trixie "snut" Milton


GRATTIS WENDEL!

Vi vill bara framföra ett stort grattis till #16 Daniel Wendel! Daniel påbörjade igår sin anställning på Sunsilk, en snabb intervju med honom hittar ni här!

http://www.youtube.com/watch?v=sWbgSaPF_gU&feature=related

Nyförvärv klart!

När vi startade bloggen meddelade vi att vi hade ett nyförvärv på gång. Vi har just nu fått papperna påskrivna och Jeppe Lundells hjälm signad. Vi kan stolt presentera:
TRIXIE MILTON!


Trixie kommer att driva "Trixies hörna" där hon skriver om allt från Malms långa avstängningar till Landgrenlivet.

Vi tycker att detta känns riktigt skönt att bli avlastade då vi har stora planer på gång. Trixie kommer under dagen ge er läsare en kort sväng om sig själv så ni lär känna henne bättre!


Livebloggar från Landgren's

Ja, ni läste rätt! Efter en vild frukost hemma hos vår bäste vän sitter vi nu kvar med vår näst bästa hälft, Trixie Milton.
Det var sent igår natt vi bestämde oss för att övernatta på kontoret och en natt på kontoret går, som ni alla vet, hand i hand med frukost hos Landgren. Redan kl 04:28 börja Morin och Zackes telefoner gå varma. Landgren skickar inte mindre än 37 sms och undrar om vi inte kan komma tidigare. Tyvärr gillar vi inte att ändra på våra rutiner, därför blev det ett besök i normal tid, 06:00, då Landgren redan fixat kaffe, städat, putsat micron och förberett Trixie.

Trixie välkommnas med en "Trixie special", som hon alltid tar till frukost. Tyvärr fick vi inte tag på någon 7.0 så det fick bli en 2.25 cider och en plopp. En besviken Trixie halsar ändå cidern utan problem och sätter nytt personligt rekord, 0.23 sekunder.

Vi frågar även Landgren om han gjort inbrott hos Karlsson då vi påträffar en av Karlssons käraste ägodelar på hans soffbord:

Vi hoppas detta inte påverkar Landgren negativt. Landgren som redan har Jesper H efter sig sedan gårdagens träning.

Landgren hinner knappt lämna lägenheten innan Trixie drar fram kameran: "Ni måste fota! Ni måste fota!" och vi vågar givetvis inte säga nej till denna vilda kvinna och går ett varv med kameran i lägenheten.


Den heliga micron! Som fått ta mycket skit genom åren. Om micros ändå kunnat tala...


Undrar ni varför Landgren gick poänglös under matchen mot Sölvesborg? Här har ni svaret.


Man kan aldrig vara för försiktig när både Värnamo och Malm är i stan.


Den heliga väskan som Landgren nu hängt upp i en glasmonter istället för att bära den på jobbet.


Denna bild togs 0.02 sekunder efter vi satt cidern på bordet, resten kan ni räkna ut själva...


Här spenderar Trixie all sin lediga tid, förrutom när hon halsar cider eller står på läktarn.

Till alla er som är taggade på Höörslivet även denna helg, kan vi stolt meddela att DJ-Wärna spelar på Ladan på lördag. Hans playlist kan utläsas nedan:
- Draft Punk  - Put your hands up in the air
- Ultima thule
- Carolina Marquez - The killer song

På återseende!





#8 Zakarias Rosberg stannar i Frosta!

Som ni säkert alla vet vi det här laget, så har det gått många rykten om att Frostas #8 Zakarias Rosberg skulle vara på väg till Finländska ligan.
Ryktena drog igång då #8 fick allt mindre speltid i Frosta och sågs allt oftare på finlandsfärjorna.

Ringde genast upp #8 Z.Rosberg när jag fick höra om nyheten.

Stämmer det att du varit i kontakt med en Finländsk klubb?
- Ja det är sant. Var mest en slump då jag träffa deras ordförande i baren på en av många resor med finlandsfärjorna.

Tror du att du blir kvar i Frosta eller blir de spel i Finland?
- Som de ser ut nu så kommer jag köra säsongen ut i Frosta. Fick ett riktigt bra erbjudande från Finland, där dom erbjöd bla den kompletta dvd-samlingen av Polisskolan och fribiljetter till färjorna.
Här kan jag även själv säga att jag enligt riktigt säkra källor hört att #8 kommer få genomgå en operation som klubben står för då han har haft svåra problem med träsmak.

Tackar min bästa vän för att han tog sig tid att svara och kan lugna alla med att han stannar kvar säsongen ut.



Zakke på väg hem igen i sin personliga färja.


En bild säger mer än 1000 ord


Tycker denna bild är så fantastiskt bra. Den lille vilde sänker en Glimmaspelare och glider oskyldigt därifrån. Tycker definitivt att den skall pryda alla skrivbord hos alla Frostafans!

Ikväll är det träning och på söndag match mot Sannarp! Vi hoppas att #7 Johan "Föreläsaren" Westdahl är tillbaka efter att ha missat de två senaste passen. Vi förstår dock att Westdahl har fullt upp med föreläsningar och planering inför framtida Hässleholmshelger.

Vi hoppas även att #26 Samuel Samevik lyckas lämna bort sin son så även han hinner ner på kvällens pass:
http://www.youtube.com/watch?v=AFqKdkq7VXk

Karlsson rensar ut

Då Karlsson var på sitt bästa humör igår när han bjöd hem oss vill vi hjälpa honom få sålt lite gamla saker. Vi känner att detta är det minsta vi kan göra för vår bästa vän, så släng er på telefonen och hör av er till honom!
Först till kvarn!




Isbjörnsmattan är eventuellt inte till salu då den förmodligen ska in på Isbjörnsmuséet i Piteå. En mycket värdefull matta, som funnits i över 15'000 år. Isbjörnen i glas kan ni även inhandla på POLAR'n och pyret (kredit till Malmgren).


Frostaspelare gör Elitseriedebut

Det handlar om Max Görtz som blivit uppkallad till Färjestads A-lag. Max är för övrigt barnbarn till Eje Johansson som tränat #27 Morin och #26 Samevik och lärt dem bl a finta träd och ta ner puckar på bröstet.

Läs artikeln här: http://www.farjestadbk.se/artikel/14428/ 

Vi önskar Max lycka till och hoppas att han får göra ett par byten!

Gårdagens träning

När man kom ner till hallen igår fick man ett riktigt läskigt välkomnande. En fet kniv satt på min plats tillsammans med en lapp "vi ses på isen / Malm". Självklart blir man livrädd, men samtidigt inte så förvånad eftersom det var Malm. Jag lyckades ändå överleva träningspasset och hade riktigt mycket tur som fick vara i samma lag som Malm när vi lirade, annars hade jag förmodligen inte suttit här idag.


Gevalia Malm - När du får oväntat besök.

Utöver detta så tog sig #56 Challe..Niklas Nilsson sig vatten överhuvudet igår då han inledde en diskussion med #17 Patrik Karlsson, utan att hålla sig till grundreglerna när det gäller Karlsson:
1. Karlsson vet allt.
2. Även om du har rätt kommer Karlsson inte ge sig.
3. Karlsson har alltid rätt, då han har mest erfarenhet med sina 15'000 år på nacken.
Det Niklas menade var att ett skott i stolpen/ribban inte räknas som ett skott på mål. Karlsson försökte tysta Niklas precis som han nästan tystade Kockumhallen, men Niklas stod på sig, all kredit till Niklas som stod upp mot Karlsson. Vem som gick vinnande ur striden vet jag faktiskt inte, men eftersom Karlsson inte förlorat en diskussion på 15'000 år så lägger jag mina pengar på honom.

Karlsson höjde även ett varningens finger för sina lagkamrater när isbjörn står på menyn. Nu äter vi inte isbjörn lika ofta som Karlsson själv, men jag tror ingen kommer glömma att avlägsna levern efter Karlssons lilla föreläsning.
Innan träningen var slut blev även jag och Morin hembjudna till Karlsson!! Detta är något vi väntat på under ca två säsonger nu. Efter denna inbjudan somnade man gott igår natt och vi längtar redan till torsdagens träning då vi ska spika ett datum med vår bäste vän, Karlsson!

 



Sola, bada, ute och grilla...

Emil Morin har rakat sin frilla! Dock är vi sent ute med denna nyhetet då det inträffade i lördags. Men vår långhåriga vän (Inte #16 Daniel Wendel), Emil Morin har gjort sig av med sin Gandalffrisyr. Tyckte ni att Tjernobyl -86 var hemskt så råder jag er att inte be Morin ta av sig hjälmen.
Till sist, en liten utmaning! Puligt Nilsson ligger 1:a på världsrankingen i detta spel: http://www.redbull.se/cs/Satellite/sv_SE/Red-Bull-While-Driving/001243112413088
Kan ni slå honom?

Intervju med Rold!

Ja, ni läste rätt! Igår färdigställdes frågorna till intervjun med Rold. Rold kommer få ta del av frågorna under kvällens eller morgondagens träning, sedan är det upp till Rold hur lång tid det tar innan intervjun kan publiceras.
Ni bör ha i åtanke att det kan ta sin tid då Rold driver sitt företag "Rold Gold" vid sidan om materialarjobbet.

Förlust mot Sölvesborg

Det blev en 1-5 förlust mot Sölvesborg igår. Ett mer utförligt referat hittar ni på vår hemsida. Matchens lirarare och 15'000 isbjörnar går till Pontus Hellberg som gör en vild match och ett riktigt fint mål.
Märta.

Nästa hemmamatch är på söndag, 17:00, mot Sannarp (Mannarp).

Måndagsmys hos Landgren!!

Med inandlad frukost styr vi bilen mot familjen Milton/Landgren. Med skyhöga förväntningar och stor glädje i kroppen promenerar vi mot Landgrens dörr. När vi plingar på hör vi Landgrens små taxaben närma sig. En lyrisk Landgren öppnar dörren med välkomstfrasten: "Hej mina bästa vänner", samtidigt hörs ett lätt morrande från sovrummet. Landgren häller upp tre koppar rykande hett kaffe och ser på sin micro med stora hundögon och minns alla goda stunder de fhaft.
Eftersom Morin och Zacke saknade sin näst bästa vän Trixie Milton så gör de, med livet som insats, flera försök att få upp henne ur sängen, men utan att lyckas. Inte ens när vi lockar med en påse Rold Gold kliver hon upp.
Vi frågar Landgren om han anser att Trixie sover bort sitt liv. Landgren avvaktar lite och frågar om han kan svara på denna fråga vid ett senare tillfälle, vilket vi godkänner eftersom vi är bästa vänner. Landgren bekräftar även vår betydelse när han svarar "frukost med Morin och Zacke" på frågan: "Romantisk middag med Trixie eller frukost med Morin och Zacke?". Svaret är ingen skräll för oss, men vi är riktigt imponerade över hur han vågar svara på frågan när Trixie sover med kökskniven under kudden.
Med en god frukost i magen ser vi vår vilda vän vandra bort mot horisonten i sina arbetskläder. Vi vinkar åt honom med våra näsdukar och ögonen fyllda med tårar.
En av våra många härliga fisketurer i somras.

Landgren dammar av gamla klassiker

Fick ett vilt samtal av #11 Johannes Landgren i fredags. Han var så lyrisk att han fick lägga på och ringa upp fem minuter senare för att kunna få fram orden. Det Landgren ville förmedla var ett klipp från 1981 där division 2 laget Osby IK är i hetluften och Sydnytt gjorde ett reportage om detta. Har ni fem minuter över så tycker vi definitivt att ni ska lägga dem på detta klipp då där finns många godbitar. Bl a syns Freddy Mercury och Benny Andersson i publiken vid 2.42. Vem vet vilken kändis som dyker upp i Frostas ishall imorgon? (Förrutom Rold då såklart).

http://www.youtube.com/watch?v=YSCY1uiAw4U

/ #8 /#27

Inför Sölvesborg

Då vi slog Glimma i torsdagens match är det nu Sölvesborg som toppar tabellen. Sist vi möttes slutade det med en 4-2 förlust sedan vi släppt in tre mål på två minuter i inledningen av den andra perioden. Lite som mot Glimma i torsdags när vi släppte in tre mål på fem minuter. Imorgon gäller det att lira hela matchen och inte ha några svackor för det straffar sig direkt mot ett lag som Sölvesborg.

Vi hoppas att ni lever Höörslivet enligt vår beskrivning för några inlägg sedan och är på plats 17:00 imorgon när pucken släpps.

Odds:
Zacke missar matchen då han är kvar på akuten:                                          1.01 gånger pengarna
Jeppe Lundell missar matchen då han opererar Zacke:                                 0.92
Puligt Nilsson slår till med en ännu vildare målgest:                                    0.21
Alla i laget är bakfulla då det är polisskolan på tv idag:                            0.0001

Nu ska jag bege mig ner till Puligt Nilsson för att hjälpa honom välja ut några målgester inför matchen:
http://www.youtube.com/watch?v=gl1eG070D_g trean är en solklar favorit!

// #8 /#27

Hemligheten bakom gårdagens seger

Vi har fått många mail från andra klubbar under dagen och frågorna i mailen har varit desamma: "Hur lyckades ni slå Glimma?". Egentligen är informationen hemlighetsstämplad, men det är trotts allt fredag. Förutom föreläsningar av Westdahl, Polisskolan maraton och övernattningar i ishallen ligger även denna mirakelprodukt bakom segern:

http://www.youtube.com/watch?v=eSUAMpCHNgs

FREDAG!

"Hallå mannar!". Fredag idag, vilket känns fantastiskt gott! Ingenting kan få en på dåligt humör en fredag, även om man sovit lite under natten så vet man, att det når ett slut inom några timmar. Underbar känsla. Jag och min vapendragare Morin skall försöka hålla i vår fredagsrutin genom att sänka en härlig planka ikväll och bara njuta av livet. Observera att vi enbart äter själva plankan, maten kastar vi.

I inlägget om Kallinge/Rongedal sågade vi #21 i Kallinge, Robin Dahlstedt, rätt rejält. Nu är han igång igen, igår i förlustmatchen mot sölvesborg fick han matchstraff och spelade tydligen riktigt fult:


Utdrag från everysports.com i matchen mellan Kallinge - SIK.


Ett utdrag från SIK's gästbok. Tackar #35 Johan Malmgren för tipset.

Det finns verkligen ingen spelare som irriterar mig så mycket som den jävla killen. Fult spel, loj och tror att han är något. Nog om det, har faktiskt inte tänkt att låte denna fantastiska fredag förstöras av honom.

Vår kära kapten fyllde som sagt år igår och var väldigt nöjd både före och efter matchen. Dock blev det ingen isbjörnsdräkt, då vi misstänker att den bara kommer användas för bröllop/fester osv. Det blev inget "Karlssonmål" igår (när han smyger ner på bortre stolpen och smackar in pucken i tom kasse), istället blev det en leverans i en annan form, text. Ett historiskt ögonblick för mig som har skrivit till Karlsson i ca två års tid utan att få något svar, men igår lossnade det:


Stavningen på "Tack" behöver vi inte gå in på, just nu känns det bara så jävla skönt att han är medveten om min existens.

Avslutningsvis vill jag meddela att vi hade två magplask på matchen igår. Det första av #26 Samevik som gjorde ett mycket stiligt dyk över sargen när han skulle byta. Det andra dyket stod frilägesförvaltaren #11 Landgren för, dyket höll inte samma klass som det mot Åstorp, men det var tillräckligt bra för att knipa förstaplatsen i tävlingen.

Vi önskar alla våra trogna läsare en fantastisk helg och påminner om Höörslivet på lördag!

// #8 / #27




Skön seger mot Glimma!

Det blev en härlig seger med 6-5 efter sudden hemma mot Glimma, som därmed fortfarande inte förlorat i ordinarie tid denna säsong.

Som vanligt så spelar #27 Emil Morin, #26 Alexander Samevik och #8 Zakarias "Gallerslaktaren" Rosberg ihop. Morin och Samevik är riktigt nervösa för att kliva in på isen när det är dags för uppvärmning. Detta är inte alls konstigt då #8 Z.Rosberg försökt mörda #26 A.Samevik på den förra matchvärmningen. Turligt nog klarade både Morin och Samevik uppvärmningen och kunde genomföra matchen utan skador. Det gjorde tyvärr inte Rosberg men de återkommer vi till senare.

De är inte bara Morin och Samevik som är nervösa när pucken släpps. Redan efter 5 minuter så ligger vi under med 0-3. Vi tar efter detta en time out och kommer så sakta tillbaka in i matchen. Innan perioden är slut har vi fått in 1-3 och är med i matchen igen.

I andra perioden drar vi på oss många utvisningar, men vi spelar riktigt bra i boxplay. Efter andra perioden är ställningen 2-4.

I tredje perioden gör Glimma (laget alltså inte Simon Malm) tidigt 2-5 och många i publiken tror att det är avgjort. Men vi har kommit tillbaka i många matcher och gör även så i denna. Vi får snabbt in 3-5 och jobbar sedan till oss 4-5 ungefär halvvägs in i tredje. Med ungefär 5 minuter kvar av matchen gör #21 Puligt Nilsson 5-5 och målgesten som följer efter detta mål kan bäst beskrivas med orden "Puligt deluxe". 5-5 står sig perioden ut.

I förlängning så är det åter #21 Puligt Nilsson som är igång och spelar fram # 56 Charlie.... Förlåt Niklas Nilsson som iskallt lägger in segerpucken mellan benen på Glimmas målvakt.

Riktigt härligt med en vinst, men säg den glädje som varar. Som jag tidigare skrev råkade min kedjekamrat #8 Zakarias Rosberg ut för en skada. Kan tyvärr inte berätta så mycket om detta, men de sista jag hörde var att han fick åka ambulans till akuten med riktigt allvarlig träsmak.
Krya på dig kompis!!!!!!

Kan säga att efter denna match är det alldeles för svårt att dela ut 15000 isbjörnar till bara en person, så därför delar jag upp dom.
-5000 isbjörnar går till #21 Puligt Nilsson som kanske gör den vildaste målgesten som skådats i ishallen (efter curlingen).
-5000 isbjörnar delas även ut till #56 Niklas Nilsson som fortsätter ösa in mål.
-3000 isbjörnar går till #7 Westdahl för sin föreläsning i omklädningsrummet efter matchen
-1000 isbjörnar går till #26 Samevik för ett snyggt magplask in på isen
-1000 isbjörnar går även till vår kapten #17 Patrik Karlsson som fyller år och gör en bra match.

// #27/ #8


Tips på uppladdning inför match!

Vi har nu tagit beslutet att dela med oss av våra rutiner gällande uppladdning inför matcherna! Jag har precis hämtat ut dokumentet från vårt bankvalv i veberöd som vaktas dygnet runt av värnamo och malm!
Det är dock inte garanterat att det funkar för just er, men vi tycker definitivt att ni ska försöka.

1. Sov inte i sängen dagen innan, sov gärna på golvet för att vänja kroppen vid träsmak.
2. Ta en morgonprommenad, gärna i en park där ni pausar var tionde minut genom att sitta på en av parkbänkarna. Sitt gärna i ca 20-30 minuter för att få in periodkänslan.
3. När ni återvänder lägger ni er på golvet för att bibehålla träsmaken, samtidigt som ni tittar på filmen Trixie.
4. Packa ner filt,kaffekopp,tidningar (Sköna Hämnd) och en pincett för att kunna dra ut eventuella träflisor som sätter sig i skinkorna.
5.Öpnna vitrinskåpet och ta fram påsen "Rold Gold" och njut.
6.Bege er till hallen.
7.Skippa uppvärmningen då ni kommer bli svettiga och frysa mer under matchen.
8.Gör en Landgren och tjata till er en assist från bänken för att inte gå lottlös från matchen.
9.Städa omklädningsrummet för att fortsätta ha materialaren Benny på er sida.
10.Åk hem och var nöjd med din insats.
/ #8 /#27

Glimma på besök

Yes, då var det dags för den andra hemmamatchen för säsongen! Det känns riktigt gött att ha resterande seriematcher på hemmais. Förra mötet mot Glimma slutade med förlust 3-2, där vi fick ett mål helt felaktigt bortdömt. Dock borde Glimma haft ledningen med ca 4-0 efter den första perioden om det inte vore för Jesper Henriksson i målet.

Odds:
Malm tar tillbaka sitt gamla smeknamn:                                                                         0.63 gånger pengarna
Zacke tacklar Samevik på uppvärmningen:                                                                    1.01
Jeppe Henriksson välter omklädningsrummet innan match:                                          0.24
Karlsson kommer ner i sin isbjörnsdräkt han fått av sin fru i födelsedagspresent:        0.004
Morin! Samé! Spelar boxplay:                                                                                       1.02
Westdahl har föreläsning i caféterian i pauserna:                                                           0.83


// #8 /#27

Grattis Karlsson!

Idag fyller vår bästa vän och lagkapten år! Karlsson sjunger nu på sista versen då han blir hela 15'001 år i björnår!
Jag och Morin var ute igår och letade febrilt efter en present till Karlsson. Vi kände oss mycket nöjda när vi kom hem med alla saker, men sen slog det oss att Karlsson förmodligen har allt som vi inhandlat: Björnpläd, spjut, en bok som förklarar skillnaden mellan ironi och sarkasm, eskimåkläder, Björn Borg kalsonger, Björn Skifs  kalsonger, vilket innebär att vi låg väldigt risigt till.
Vi visste att Karlsson nöjer sig med vår vänskap, men det känns dumt att inte komma med något materielt. Därför blev "Isbjörn of Sweden" vår räddning! Kolla in deras sida: http://www.madeforkids.se/36-isbjorn-of-sweden-fd-nanook?gclid=CMzi_q7dq6wCFYPwzAod7xYvAQ
Mycket prisvärda saker och ett bra utbud!
Nu håller vi bara tummarna för att vår bästa vän stänker dit en puck eller två i kvällens match.

/#8

Besöksräknare uppe!

För den uppmärksamme har vi en besöksräknare i menyn, längst ner till höger. Denna införskaffades i förmiddags och nu, 17:00, konstaterar vi att vi har haft 32 unika besökare. Detta känns givetvis väldigt bra och vårt mål är att tiodubbla detta inom några månader!
Vi är dock lite osäkra på om vår burväktare, Johan Malmgren läser bloggen. Därför gör vi nu en kontroll, följande stycke är tillägnat Malmgren:
Malmgren, om du läser bloggen så kommentera inte detta inlägg! Vi gör detta för att stilla vår nyfikenhet hurvida du följer bloggen eller inte!
/ #8

Ny stöld!

Precis som min kära vän och kollega Zakarias Rosberg skrev tidigare idag så ska det även komma upp en intervju med honom.

Så var det tänkt till för ungefär två timmar sedan. Fick ett oväntat samtal från #9 Märta som ville träffas. Givetvis blev man överlycklig och kasta sig i bilen.

Efter en timmes bilfärd är man framme. Märta kommer glidande i sin nya Rolds Royce och visar stolt upp sin nya Roldex. De sista jag kommer ihåg är att Märta bjuder på en drink och sen vaknar man upp i detta nu och får av sin läkare veta att man fått en överdos av smärtstillande.

Intervjun med #8 Zakarias Rosberg är borta och kommer förmodligen istället att publiceras i tidningen "Sköna Hämnd".
Givetvis tråkigt för våra läsare, men jag ska göra vad jag kan för att få en ny intervju med herr Rosberg.

#27

Intervju med #27 Emil Morin!!!

Då var det dags för er trogna läsare att lära känna en av administratörerna här på bloggen! Denna intervjun borde släppts tidigare, men som man säger: Den som väntar på nå't gott väntar alltid på värna.

Berätta lite om din Rold i laget:
- Jag ser mig själv som en lågproducerande center. Känner att jag gör mest nytta längst ner på bänken. där jag fått mycket förtroende denna säsongen och jag riktigt känner hur utvecklingskurvan skjuter i taket. Säger en smått blyg Morin samtidigt som han sveper en filt om sig.

Du tackade nej till kontrakt med Köpenhamnsklubben KSF för att satsa på Frosta, ångrar du ditt val?
- Både och. Frosta känns mer seriöst. Dock får KSF snyggare utrustning, speciellt hjälmarna (Bauer Ägg) och har även större chans att visa upp sig för scouterna pga den höga mediabevakningen. Till skillnad från Frosta har man även möjligheten att komma lite halvlullig till träningarna, detta är också något jag saknar.

Hur mycket speltid får du per match?
- Brukar snitta ca 0.5 - 1 byte. En bra match blir det 2 byten och får eventuellt sitta av en utvisning.

Om Malmgren tagit med en alkomätare till varje söndagsmatch, hade du vägrat blåsa även om han bad dig?
- Jag finner ingen anledning till att jag skulle vägra det och jag skulle aldrig någonsin få för mig att säga Nej till Malmgren. Säger Morin samtidigt som han putsar Malmgrens hjälm.

Hur påverkar det ditt självförtroende/spelstil att inte ha värna i femman längre?
- Man känner sig givetvis inte lika säker på isen längre och man drar sig från att gå in i de här gruffen framför mål. Det känns dock skönt att ha Malm med sig, då han har mycket potential. Jag kan verkligen se en ung värna i Malm. Sedan är det även skönt att slippa trilla på patroner/granater och köksknivar under uppspelsövningarna.


Sex snabba:

Benny / Rold
- Rold

Huvudrold i hostelfilmerna / Middag hos värna
- Huvudrold i hostelfilmerna

Skott på läppen av Challe / Skott i ryggen av Saade
- Ryggen av Saade

Zacke / Samevik
Zacke, utan tvekan! (Dagens lättaste fråga)

Köpa huset i Höör som Malmgren är spekulant på / Väcka Trixie en onsdagmorgon
- Väcka Trixie!

Full / Bakfull
- Bakfull!

/ #8







Bra gårdag avrundas med en dålig morgon...

Jag vill börja be om ursäkt till vår materialare Rold Persson för att inlägget 07:20 uteblev.
Det blev en bra natt på jobbet igår. Två intervjuer färdigställdes, och det var inte vilka intervjuer som helst! Vi har nämligen intervjuat varandra, intervjun med Morin kommer upp inom kort och den med mig (#8) kommer så fort tillfälle ges. Ni får ha överseende med Morins hektiska vardag efter inbrottet (som inte hade blivit av om Danne-Heltid skött sitt jobb...).

Frukosten hos Landgren klockan 06:00 uteblev tyvärr. Att byta alarmsignal till "Weird Rold Donkovic - They see me Roldin'" var inget lyckat drag. Vi är även mycket besvikna på Landgren som inte ringde och väckte oss, men nu vet vi vad vi verkligen betyder.
För min del gick det bara utför därefter. Klev av på Lund C vid 08:40 och brakade helvetet loss. Det kändes som om det pågick ett andra världskrig i min mage och Tjeckoslovakien var mina tarmar. I panik ringde jag den f.d Frostaspelaren Johan Johansson som har magisterexamen i magknip, men fick inget svar. Om det beror på att han förbereder sig inför påsken genom att "Make some eastern rice" har jag ingen aning om.
Nu ligger jag i soffan och bedriver återhämtning. Till min stora glödje lyckades jag få tag på en riktig trolldryck som tydligen botar magknip på nolltid. Hoppas verkligen att detta fungerar så att man är fit for fight inför kvällens träning och morgondagens match.
Avslutningsvis vill vi tacka Jens Lindberg som visade sin uppskattning gällande bloggen i samband med vår träning i går. Alltid kul med lite positiv feddback :)
/ #8

Inbrott!!!!

Ja, ni läste rätt. Natten till idag har min trogne vapendragares, #27 Emil Morin, fiskebutik utsatts för inbrott. Dock verkar inte bovarna fått med sig mer än två fiskedrag av modellerna "Lill-zigge" och "Zigge". Självklart gjordes en intervju med Morin efter den tragiska händelsen:

Hur känns det att komma till jobbet en tisdagmorgon och upptäcka detta?
-
Det är självklart mycket tråkigt. Jag förstår inte hur man kan göra såhär, jag vill bara vara snäll och va vän med alla.

Hur tror du att händelseförloppet gick till?
- Ett fönster är krossat, så det är givet att de tog sig in den vägen, skönt att det bara var två drag som försvann.

Har du några misstankar mot någon gällande detta?
-
Mja, jag hittade en hammare på golvet innan för fönstret. Jag tänker då direkt på Halmstad Hammers som spelar i Sannarpshallen och tänker då lite på #10 Simon "Sannarp" Malm. Trotts att han är skadad brukar han hänga med på bortamatcherna, men han var inte med mot Kallinge/Rongedal i söndags, sedan brukar vi alltid träna på måndagarna, men just igår var träningen inställd...Bitarna börjar falla på plats om man säger så.

Är du besviken på någon?
-
Ja, jag är ganska besviken på Danne-heltid. Jag menar, han jobbar som väktare och nu när det går ett larm i vår butik som struntar man bara i det. Det känns inte speciellt snällt om du frågar mig.

Har ni fått ut något av ert försäkringsbolag?
-
Ja, vi har faktiskt nästan fått för mycket: En blå TPS-tröja, en gul hjälm, ett flak redbull, filmen Juniormassakern och ett paket smärtstillande.

Ses vi på träningen ikväll trotts dessa omständigheter?
- Ja, det gör vi. Vill inte svika min kedja eller missa frukosten hos Landgren imorgon.



(Om sanningen ska fram så gick det inte riktigt till så här. En ruta krossades och bovarna stack när de hörde larmet, men det hade helt enkelt varit en för tråkig historia.)

// #8 




Före detta Frostatränare till Ladan!

På lördag kommer ett bluesband vid namn "GeHöör" (mycket fyndigt) att gästa Luckys Lada! Om vi inte hade tagit emot Sölvesborg Stingers i ishallen på söndag hade vi självklart varit på plats och bevittnat detta live!
Men för alla er andra Höörsbor är detta ett ypperligt tillfälle att ha en magisk Höörshelg:

1. Inled lördagen med en stadig frukost på Boijertz.
2. Samla ihop ett gäng och kolla igenom Polisskolan 1-7 och ta några groggar.
3. Bege er ner till T9 och fortsätt leva livet.
4. Se till att va först i kön innan Ladan slår upp portarna.
5. Lev livet.
6. Hem och sov.
7. Ta en bakfyllepizza på Viking.
8. Glid ner till ishallen för att se Frosta besegra Sölvesborg.
9. Avrunda denna fantastiska helg med att ta igen de polisskolanfilmerna ni inte hann med.

Gällande GeHöör, tycker vi på bloggen att det är riktigt gött med liveband på Ladan. Inte för att vi har något emot DJ-Lennie, vi älskar Lennie. Men lite variation skadar aldrig. Artikeln om GeHöör hittar ni här:
http://www.skanskan.se/article/20111107/HOOR/711079779
Vi hoppas även att Ladans ägare har bättre koll på blues än vad tidigare arrangör haft:
– En arrangör sade strax före en spelning att "det är väl ni som ska spela jazz", "nej blues" svarade vi. "Det är nästan samma sak", svarade arrangören, berättar Mikael Johansson som en rolig anekdot.

Vi ska heller inte glömma att hylla sångaren i bandet, Janne Hellström, som är gammal Frostatränare. Vi hoppas nu att Janne är lika duktig på scen som han var i båset, och på isen för den delen. Vi har dock aldrig sett han spela, men eftersom hans tröja hänger i taket (#8) i ishallen så utgår vi ifrån att Janne har varit/är en riktig legend. I skrivandets stund kommer vi nu på att Zacke som i dagsläget bär #8 har väldigt stor press på sig att axla rollen som mini-Janne.
   Vi fick nyss reda på av vår ass.tränare "Biffen" att Janne spelade för Tyringe och var med och kvalade upp till Elitserien med dessa. Således kan vi nu bekräfta att Janne är en legend. Vi vet även att "Biffen" sitter inne på mer info gällande Janne, är ni intresserade av denna information så släng iväg ett mail till: blå_tps_trö[email protected].

Så nu har ni hela helgen planerad och har ni tid så får ni mer än gärna ta gitarristen Jan-Åke Klangs autograf till oss.

// #8 /#27


Snart smäller det!

Ja, ni läste rätt! Den 26:e November är det dags! Julbordet på Lucky Bowl! DJ Lennie vänder plattorna, Danne-deltid väljer plattorna, Danne-heltid myser och Jeppe Henriksson bråkar med vakterna. Vi känner redan nu att detta kommer bli en storslagen kväll. Dock inte i klass med lagfesten, men möjligtvis hälften så bra och det räcker gott och väl!

Vi har en hel del planering som släpar inför detta storslagna evenemang (engagemang?), således får det bli en natt i hallen ikväll för att slutföra planerna. Presenter skall utdelas, tal skall hållas, stroh 80 skall förtäras! Vi hoppas att kunna slutföra all planering ikväll för att därefter avnjuta en god frukost hemma hos familjen Milton/Landgren på morgonkvisten.

Vi skall försöka rapportera live från hallen ikväll, vilket innebär att ni redan nu kan börja ladda med kaffe/redbull för att hålla er vakna. Har ni slut på redbull är det bara att kontakta Puligt Nilsson så löser han detta åt er!

/ #8 /#27 

Röda kedjan släpper film!

Ja, ni hörde rätt! Röda kedjan vill verkligen inte vara sämre än Märta och satsar därför ännu större! Vi har inspirerats av #21 i Kallinge som är en förebild när det gäller filmbranschen. Vi hoppas att denna film inom snar framtid pryder alla bokhyllor i vårt avlånga land!



/ #8 /#27

Märta slår på stort!

Vi på bloggen är mycket nöjda med att vara först i Sverige med att rapportera att Frostas vilda back #9 Martin "Märta" (Smärta) Persson äntligen har fått sin tidning publicerad! Vi har försökt pressa (s)Märta på info gällande detta sedan hösten 97, men det är först nu han avslöjar sina hemliga planer. Det handlar om en tidning som går under namnet "Sköna Hämnd". I tidningen finns guldklimpar som: Märtas mannar, Värnas vapen, Malmgrens morötter och Biffens bänkvärmare. 

Vi vill göra er påminda om att det endast finns ett begränsat antal tidningar ute, då (s)Märta ej bestämt sig om detta är något han vill satsa på eller ej. 

För er som inte känner till Märta speciellt bra, kommer här en kortfattad presentation.

Namn: Martin "Märta" Persson
Favoritmat: Som son till Rold vågar Märta inte äta något annat än McDonalds
Favoritlåt: Jimmy eat world - Pain
Favoritbröd: Pain riche
Favoritpiller: Smärtstillande
Favoritsport: Pain-tball
Favoritprogramm på datorn: Pain-t


Vi har bläddrat igenom denna utgåva och kan rekommendera den starkt till alla där ute, oavsett ålder!

/ #8 /#27
  

Karlsson tystade nästan Kockumhallen!

Andra mötet med Kallinge/Rongedal inleds med en vild morgonträning. Daniel Wendel visar var skåpet ska stå och tvekar inte en sekund genom att larma iväg en puck på sigges skridskor. Bara det säger hur taggad han var inför matchen.
Efter lite intriger i röda femman, där Zacke blev utstött då han missade Hässleholmslivet i helgen, kunde de snabbt återförenas sedan denna utstötte man sänkt sin kedjekamrat #26 Alex Samevik under matchuppvärmingen. Detta gjordes mest för att markera för övriga kedjekamrater att stöta ut någon för att missa Hässleholmslivet är ett känsligt ämne, samt att de inte ska känna sig trygga för att #10 Simon "Sannarp" Malm var borta.

Kallinge går till pausvila med 1-0 och det var nästan bud på mer efter alla deras kontringar. Kallinge kan jämföras lite med Norge under fotbolls VM 98 då de enbart slog långbollar på Tor Andre Flo och blev utnämnda till VM's tråkigaste lag. Nu har inte Kallinge någon Tor Andre Flo. Det närmsta de kommer är #21 ,Robin Dahlstedt, som kör runt och tror att han är någon jävla gud på isen. Efter ca 15 minuters spel tröttnar Johan "Puligt mannar deluxe hoj" Nilsson på detta och sänker honom. Johan gör hela serien en tjänst och belönas med ett matchstraff, men är nöjd ändå. 


Det känns tryggt att ha publiken på vår sida gällande #21.


I andra perioden lyckas vi skrapa ihop ca 14 utvisningsminuter, inkl fyra återstående minuter från en femma från första perioden. Därför är det inte helt oväntat att perioden slutar 5-1 till Kallinges favör. 

I tredje perioden utökar Kallinge sin ledning till 6-1 och har sina tre pinnar säkrade....Eller? Givetvis inte, för nu skall det skrivas historia. Vi går in och visar att isbjörnarna, som regerade för 15'000 år sedan, fortfarande regerar och lyckas hämta upp underläget tll 6-6 och 6-7 var inte långt borta. Det var ett enormt tryck mot Kallinges mål under slutet av matchen och i förlängingen, men 6-6 står sig. Straffläggning väntar. Då hela röda kedjan (#8 #27 och #26) blev skadade under tredje perioden, träfrossa, fick de stå över straffläggningen. 

Tyvärr slutar straffläggningen med förlust, men efter att ha hämtat upp 1-6 till 6-6 kändes det ändå som en seger. Det var riktigt nära att vi tog två eller tre pinnar. Efter Karlssons straff, som är för vild för att beskrivas, trodde vi i båset att det nästan var klart. Morin hade precis plockat ut sista träflisan ur skinkan och var på väg ut på isen för att fira, men tyvärr. 

Sigge var även nöjd med vår upphämtning, likaså materialaren Rold som redan kollat upp att donken i Karlshamn var det  närmsta alternativet. Där avrundades denna fantastiska dag med en "Happy Bänk" plusmeny, där #8 fick en filt, #26 en kaffekopp och #27 en tidning och vi är nu mer än redo inför hemmamatchen mot Glimma på torsdag. 



Karlssons målgest efter den fantastiska straffen!

Matchens lirare går givetvis till vår älskade #21 Puligt Nilsson! Efter den proppen är vi i juryn rörande överens om att priset skall gå till denna vilda man. Vi är även glada att kunna dela ut 15'000 isbjörnar igen, då vi hört att Karlssons infångade isbjörnar rymt från hans fångenskap.



/ #8 /#27

 


Inför Kallinge/Rongedal

Efter den tunga förlusten mot Åstorp i torsdags är det nu dags att ladda om inför det andra mötet med kallinge/rongedal. Förra mötet slutade med förlust 4-5, efter att ha tappat en 4-0 ledning. Och ja: Det var i den matchen som Samevik kastade klubban och sparkade på den. Vi får hoppas att någon kan hålla #18 Pontus Hellberg sysselsatt under den två timmar långa bussresan så att han är taggad när pucken släpps och stänker dit en eller två puckar.

Odds:

Landgren gör magplask över sargen när han ska byta:                          0.57 gånger pengarna
Samevik skäller ut biffen i båset:                                                           0.03
Biffen skäller tillbaka:                                                                            0.50
Morin är nykter:                                                                                     7700
Morin & Samevik lämnar båset 10 min innan matchen är slut:             0.004
Patrik Karlsson sänker ett akvarium:                                                      0.92
Rold bjuder på donken efter matchen:                                                    0.00001
Landgren lägger upp träningen:                                                              0.02


// #8 /#27

Tung förlust mot Åstorp!

Tyvärr blev det förlust med 4-1 mot Åstorp. Vi gör en dålig match och kan inte ta tillvara på våra chanser.
En riktigt tung förlust och de är inte många som kommer upp till normal nivå idag.

15 000 isbjörnar går idag till Landgren som lyckades med att göra ett magplask in på isen när han skulle byta.

Något som var extra tungt denna afton var att både #26 Alexander Samevik och #27 Emil Morin fick lämna i tredje perioden p.g.a träsmak i röven. Själv tror jag att jag kan va med och spela på Söndag, men Samevik ska undersökas imorgon och de såg inte bra ut när han lämna bänken.

// #27/ #8

Inför Åstorp - Frosta!

Sitter i #16 Daniel Wendels kök med en kopp hett kaffe och samtalar lite inför vad som komma skall. "Jag tror på seger" säger Daniel Wendel och drar handen sakta genom håret, fastnar i några tovor, men lyckas till slut befria handen.
Jag håller med min vilde vän. Vi är även rörande överens om att det är en otroligt viktigt match som stundar, en seger skulle innebära en tredjeplats i tabellen och förmodligen ett nytt smeknamn för Malm.

Oddsen uteblir idag då vi blev rånade i söndags....

Då både jag och Zakarias inte vill att våra kära läsare ska vara utan odds, så tog vi varsitt sms-lån.
Så här kommer lite odds:

Landgren stjäl en assist av en lagkompis då han inte kan göra några själv:               0,01 gånger pengarna
Zacke gör något med Morins utrustning när han packer ner den:                               0,22
Malm gör en vild målgest efter en assist:                                                                    0,72
Karlsson kommer 2 minuter innan match iklädd kostym:                                          1,10
Bussen kör fel och hamnar på Malmgrens balkong:                                                   0.86
Zacke får pucken ur zon:                                                                                            2500


// #8 /#27

Det vandrande smeknamnet

Vår älskade #10 Simon Malm har som bekant gått under benämningen "Glimma", sedan han levererat den sjukaste assisten i hockeyns historia mot dessa. Vi har nu beslurat att Malms smeknamn kommer baseras på vilket lag han senast gjorde assist mot. I söndags gjorde han som bekant assist mot Sannarp och bär därför smeknamnet "Sannarp" i nuläget. Därför gör vi en tävling av detta så ni, våra trogna läsare har chansen att vinna något riktigt spännande!

Vilket smeknamn kommer Simon Malm bära när grundserien är färdigspelad?

Simon "Kallinge" Malm
Simon "Glimma" Malm
Simon "Stinger" Malm
Simon "Sannarp" Malm
Simon "Grizzly" Malm

Vinnaren belönas med en middag hemma i Patrik Karlssons Igloo. Där det kommer bjudas på smörslungad isbjörn, med ett glas vin som lagrats i över 15'000 år! Samt en förhandsvisning av filmen 15,000 B.C!

Släng iväg en kommentar med er gissning så hoppas vi att vi har en vinnare när serien är över den 25:e november!




// #8 /#27

Inte en sekund för tidigt!

Då har han äntligen uppmärksammats! Höörs frontfigur, DJ LENNIE! Man kan verkligen säga att skånskan levererar vilda artiklar, först en om hockeylaget KSF och nu en om DJ Lennie och hans vapendragare!

Så greppa en kopp rykande hett kaffe och glid ner i er öronlappsfåtölj och njut:
http://www.skanskan.se/article/20111102/HOOR/711029987/1020/-/de-fixar-festen-for-hoors-18-aringar

// #8 / #27

Order från Rold!

"Klockan 07:20 sätter jag mig vid datorn och då skall där finnas ett inlägg!" Det var det sista man fick höra när man lämnade träningen igår. Det var ingen mer än vår vilda materialare Rolf "Rold" Persson som gjorde klart för mig vad som gällde!

Det är faktiskt i skrivandets stund som det slår oss att våra materialförvaltare för allt för lite uppmärksamhet här i bloggen. Det är trotts allt de som serverar oss spelare och ser till att utrustningen fungerar som den ska och att materialet vi behöver finns nära till hands. Vi har fört lite disskusioner med Rold gällande en intervju, men har inte fastställt något datum än, då båda parter är rörande överens om att det kommer att ta hela dagen. Troligtvis blir det på söndag, på McDonalds i Ronneby. Vi skall försöka spika ett datum på kvällens träning så att ni, våra trogna läsare, får lära känna våra kära materialförvaltare: Rolf "Rold" Persson och Benny "Benny" Edvinsson!

Glider lite ifrån ämnet och går in på gårdagens träning, där höjdpunkten ligger i röda femmans 1-0 seger mot den blåa femman! En annan rolig sak är att Linus Lundell var tillbaka efter några veckors uppehåll och vi hoppas verkligen att han är här för att stanna!

Avslutar inlägget med en liten hyllning till #35 Johan Malmgren, då han igår plockade fram sin palett och skapade ett konstverk av mycket hög klass. Anledningen till konstverkets uppkomst ligger väldigt mycket i att vi (Zacke och Morin) försökte driva lite med Malmgren på facebook, vilket väldigt snabbt straffade sig....


Det är ett par internskämt som ligger bakom bilden, men det huvudsakliga syftet med bilden är händelsen som inträffade i lördags, då Zacke försov sig och missade träningen...

// #27 /#8

"Niorna sviker aldrig"

HEEEEEEEEEEEEEJ!

Efter att ha varit lediga under gårdagen är vi nu riktigt taggade inför kvällens träningspass och framförallt den viktiga matchen på torsdag, borta mot Åstorp!

Gårdagens höjdpunkten inträffade ca 17:00 när Zacke mottager ett sms av vår kära burväktare, Jesper Henriksson. "Har en timme över, sugen på att få pisk i NHL?". Två matcher senare är det omöjligt att få kontakt med Jesper. Således firades segrarna och ledigheten med polisskolan 6 och 4-5 groggar!

// #8 /#27

RSS 2.0