Bakom varje framgångsrik bror finns en framgånsrik syster

Vid det här laget borde även alla utomstående läsare känna till legenden #21 Johan "Puligt" Nilsson. En finlirare med känsla som öser in poäng för Frosta.
Idag kommer jag dock åsidosätta Puligts talanger och dela med mig av en tre dagar gammal artikell som jag upptäckte igår kväll. En artikell om MIF Redhawks damlag där Puligts syster, Jessica Nilsson, spelar.

För er som ännu inte läst artikelln hittar ni den här: http://www.skanskan.se/article/20111203/SPORT/712029752/1007/-/ishockey

Jessicas poängskörd är minst sagt imponerande. På 23 matcher har hon svarat för 116(!) poäng. Jag säger det igen, 116 poäng. (http://www.laget.se/REDHAWKSDAM/28691-truppen-do-1-item-709798.html). Detta innebär att Puligt har 96 poäng kvar innan han är uppe på sin systers makalösa poängskörd. Detta är något som tagit mycket hårt på Puligt då han alltid varit den i familjen som stått för flest poäng.

Jag ringde upp Puligt igår kväll för att få en kommentar gällande detta. Puligt meddelade att han skulle ringa upp så fort han hittat ut från Usports i Malmö, men han har fortfarande inte ringt upp än.

Därför beskriver jag en vanlig dag i Jessicas och Puligts liv med denna film: http://www.youtube.com/watch?v=xMSHf79zlUk Där Ryan Getzlaf är Jessica och Bobby Ryan är Puligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0