Bloggnatt!

Hej kära läsare!
NU har vi precis färdigställt en intervju med #21 i Kallinge/Rongedal, Robin "Dala" Dahlstedt. Nu är bollen på hans planhalva och det återstår att se om han passar tillbaka eller punkterar bollen.
Till alla er som undrar om #99 Trixie Milton slutat på bloggen, kan vi meddela att hon har tagit ett break från jobbet för att hålla koll på sin bästa hälft, #11 den lille vilde.
Vi har precis avklarat en vild träningen. Tyvärr var vi bara en målvakt, Jesper Henriksson, och då kan ni räkna ut att Johan "Mys" Malmgren var frånvarande. Anledningen till detta var premiärmatch på Malmgren Square Garden mellan Malmgren's North Balkongs All-Star - South Balkongs All-Stars.
En annan tråkig nyhet är att morgondagens match mot Sannarp (Mannarp) är inställd  p g a för få spelare från vår sida. Speciellt backsidan: (s)Märta skulle spela in Max Pain 3 och Patrik "Björne" Karlsson skulle provspela för rollen som Isbjörne i Isbjörnes Magasin! Vilket inte borde vara några problem för Karlsson då han är den i Norra Europa som ligger inne med mest vetskap om isbjörnar.
Vi hade även slut på bänkvärmare då #26 Samuelvik skulle på fäktningsturnering i Shanghai.
Imorgon är det, enligt rutin efter en natt på "kontoret", frukost hos vår arbetskollega och vår gud och tillika Frostalegend Johannes Landgren som redan nu börjat smsa oss och fråga när vi kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0