http://erdetfredag.dk/

Bästa dagen i veckan är här! Fredag! Match i vanlig ordning på söndag, sista hemmamatchen innan juluppehållet och det är KSF från Köpenhamn som står för motståndet. Köpenhamn som inte har vunnit någon match denna säsongen och släppt in minst sex mål per match. Vilket gör Malmgrens citat "full fokus" oerhört viktigt på söndag. Inget underskattande!

Passar även på att ge min inneboende vapendragare, Morin, beröm för sin oerhört vilda träning igår. Puligt och Bossy måste var riktigt nöjda med hans insats! Då ska vi även tillägga att det är riktigt svårt att tilfredställa Puligt och Bossy på isen, utan för isen är en annan historia!

Sedan har vi i laget planerat att ta över Ringsjöhöjden! Har ni hus på ringsjöhöjden som ni vill bli av med, tveka inte med att höra av er till oss då vi hade tänkt att samla hela laget där ute för att senare döpa om det till Frostahöjden!


Denna bild är tagen i Morins debutmatch med Bossy och Puligt som verkligen ändrat uppfattning om Morin sedan gårdagens träning! Stort grattis Morin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0