Landgren blir hockeyproffs på heltid!!

Denna nyhet har vi njutit av ett tag i väntan på bekräftelse från bl a NHL.com. Därför känns det nu riktigt skönt när vi har kött på benen och stolt kan meddela att den lille vilde från och med den 23:e Januari kommer lägga all sin tid på hockeyn då han blir vinterpermitterad. Landgren har redan ca 5-6 heltidsjobb nere i hallen: tränare, materialare, vaktmästare, isspecialist, klubbkontrollant mm.
Det tråkiga är bara att denna stora nyhet hamnar i skuggan av en annan nyhet. Det är Frostas f.d back Charlie Wernberg som till vardags spelar i Malmö Kryptonics. Givetvis är det kul när det går bra för andra, därför sätter vi till vår ödmjuka sida och publicerar nyheten om Challe här:


Stort grattis till Challe!

Nu ska dock inte Challe stjäla rampljuset från vår bästa vän Landgren, därför smackar vi upp lite kort fakta om Landgren nedan:

Namn: Johannes Landgren
Nummer: 11
Position: Vänsterforward
Speltyp: Grovjobbare/Retsticka
Placering i minttuligan: 2:a
Längd: 130 cm
Vildhet: 15000/15000
Specialfint: Taxabenet
Idol: Charlie Wernberg
Bästa vänner: Morin/Zacke
Personlig städerska: Trixie Milton
Äter helst: Manna(r) Frutti
Dricker helst: Fernet
Smultronställe: Malmgrens balkong syd (med utkik över havet)
Fritidsintresse: Fiska i sjön på Malmgrens balkong
Bästa minne: När han träffade oss för första gången (Morin/Zacke)
Värsta minne: När Challe lämnade Frosta

Om vi skulle beskriva Landgren med ett ord skulle vi utan tvekan välja ordet: Ödmjuk!
Landgren visade prov på stor ödmjukhet igår när han inför matchen mot Tågaborg lämnade över sin klubba till sina bästa vänner, signerad och klar!



Vi tog givetvis tillfället i akt och lade ut klubban på auktion. Dock kommer vi inte nöja oss med 1,3 miljoner utan siktar minst på det tredubbla. Skridskorna finns att spana in på Hockey hall of fames museum i Toronto och hjälmen hänger på Louvren till vänster om Mona-Lisa. Är ni intresserade av klubban så hör gärna av er via telefon, vi undviker helst mail då vi redan går igenom tusentals sådana varje dag.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0