Morin och Zacke lever Landgrenlivet!

Det var i under lördagsmorgonen som Zacke blev kontaktad av ass.tränaren "Biffen" gällande frukost på konditori Boijertz. Zacke glider givetvis dit för att få lite nöjdhet av sina lagkamrater. Vad han inte visste var att han skulle bli ägare till en unik etagévåning i centrala Höör.
Då Landgren och hans näst bästa hälft, Trixie Milton, skulle bege sig till Ronneby Brunn (Rongedal Brunn) för julbord och spa, menade dem att de skulle bli ytterst besvikna om inte vi (Zacke och Morin) bodde i deras lägenhet under lördagskvällen. Efter lite funderande kände vi att det inte var rätt att bara ta över någon annans lägenhet sådär, men vad ska man göra när de kastar lägenhetsnyckeln efter en. Det blev således en vild lördagsnatt i Familjen Landgren/Miltons lägenhet.


En vild lördagsnatt som sagt. Nu har vi verkligen förstått hur viktigt det är att ha en brandman i laget. Vi tackar Danne-Deltid för hjälpen.

Vi trivdes faktiskt så bra i lägenheten att vi nu beslutat oss för att flytta in, mycket tack vare tjat från den lille vilde och #99 Trixie. Detta betyder nu att vi måste lämna vår lägenhet på Malmgrens Balkong Syd. Är det någon som behöver en 4:a på 103 m2 i Höör är det bara att höra av er. Lägenheten ligger i utkanten av Malmgrens balkong och det tar ca 25 min med bil till centrum. Först till kvarn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0