Seger mot Tågaborg!

Först och främst vill vi be om ursäkt för vi inte varit aktiva under helgen. Vi hoppas att ni, våra trogna läsare, har överseende med detta! Vi har även spikat en bloggnatt i ishallen på tisdag där vi ska försöka få till en intervju med Kallinge/Rongedals #21 Robin Dahlstedt!

Nu till matchen: Det känns riktigt gott att inleda fortsättningsserien med en seger. Dessvärre blev starten på matchen en mardröm. Precis innan nedsläpp går #56 Char... Niklas "Bossy" Nilssons skena skönder och han tvingas trycka ner sinna stackars fötter i #21 Puligt Nilssons gamla skridskor, inte nog med detta så tar Tågaborg ledningen efter redan 15 sekunder! Charl..Niklas visar dock att man verkligen bara lever en gång genom att gå in och sätta två kassar.
Matchen var en, resultatmässigt, jämn historia fram till tredje perioden då vi stänger matchen genom att utöka vår ledning från 3-4 till 3-9 som blev slutresultatet!

Ett mer utförligt referat finns som vanligt på vår hemsida.

De 15'000 isbjörnarna fördelas enligt följande:

#7 Johan Westdahl - 10'000
Röda kedjan - 5000

Johan "föreläsaren" Westdahl går in och spelar forward med #18 Lillen och #11 Landgren och gör detta mycket bra. Westdahl står även för matchens (Säsongens?) passning då han från egen zon föreläser i väg en riktigt fin passning som frispelar den lille vilde som var ett par cm från att hänga pucken. Westdahl tar därefter saken i egna händer och förvaltar ett friläge på bästa sätt, fint framsnubblad av #27 Morin. Leendet efter målet går heller inte av för hackor!


#7 Lasse Westdahl!

Vi skänker även en tanke till #10 Simon Malm som fick åka och sy hakan sedan han fått en klubba i ansiktet. Vi hoppas att Malm överlever, tränar imorgon och bidrar med sitt fina spel och sin nöjdhet! Malm gjorde även ett mål under matchen, vilket är lite tråkigt då vi enbart ser att Malm gör assister.

Nästa match är på torsdag 19:00 (Nitton: Rold Rold) borta mot Sannarp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0