Vit fredag!

En historisk fredag för Emil Morin har precis ägt rum. Han har inte haft en vit fredag sedan hösten -97, men igår tog han tag i sig själv och pressade sig igenom denna oerhört tuffa kväll! All heder åt honom!
En annan som också försökte ha en vit fredag igår var vår bäste vän #11 Johannes Landgren. Vi har inte fått bekräftat om han klarade detta eller ej. Vi misstänker tyvärr att han föll offer för flaskan ännu en gång då han inte haft en vit fre/lör på ungefär fyra år och vi ska inte tala om förra lördagen när han slirade runt på Rongedal Brunns julbord! Lite Conny Strömberg syndrom över det.
För er som inte känner till Conny Strömberg, är det en spelare i Örebro som har/hade problem med alkoholen. Vill ni bekanta er mer med Conny Strömberg gör ni det här:  http://svtplay.se/v/2361640/ishockey/conny_stromberg_hockeyallsvenskans_storsta_profil?sb,k103691,5,f,-1

Nu vill vi inte hylla Conny allt för mycket, men vi på redaktionen tycker att han ska ha all kredit då han satsade på sig själv som poängligavinnare förra säsongen och vann 60'000. Precis som #26 Alexander Samevik förra säsongen satsade pengar på att han skulle komma sist i Frostas poängliga och vann 75 kronor.


Nu är det bara till att ladda inför morgondagens match mot danska KSF! Vi återkommer med odds inför matchen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0