Före detta Frostatränare till Ladan!

På lördag kommer ett bluesband vid namn "GeHöör" (mycket fyndigt) att gästa Luckys Lada! Om vi inte hade tagit emot Sölvesborg Stingers i ishallen på söndag hade vi självklart varit på plats och bevittnat detta live!
Men för alla er andra Höörsbor är detta ett ypperligt tillfälle att ha en magisk Höörshelg:

1. Inled lördagen med en stadig frukost på Boijertz.
2. Samla ihop ett gäng och kolla igenom Polisskolan 1-7 och ta några groggar.
3. Bege er ner till T9 och fortsätt leva livet.
4. Se till att va först i kön innan Ladan slår upp portarna.
5. Lev livet.
6. Hem och sov.
7. Ta en bakfyllepizza på Viking.
8. Glid ner till ishallen för att se Frosta besegra Sölvesborg.
9. Avrunda denna fantastiska helg med att ta igen de polisskolanfilmerna ni inte hann med.

Gällande GeHöör, tycker vi på bloggen att det är riktigt gött med liveband på Ladan. Inte för att vi har något emot DJ-Lennie, vi älskar Lennie. Men lite variation skadar aldrig. Artikeln om GeHöör hittar ni här:
http://www.skanskan.se/article/20111107/HOOR/711079779
Vi hoppas även att Ladans ägare har bättre koll på blues än vad tidigare arrangör haft:
– En arrangör sade strax före en spelning att "det är väl ni som ska spela jazz", "nej blues" svarade vi. "Det är nästan samma sak", svarade arrangören, berättar Mikael Johansson som en rolig anekdot.

Vi ska heller inte glömma att hylla sångaren i bandet, Janne Hellström, som är gammal Frostatränare. Vi hoppas nu att Janne är lika duktig på scen som han var i båset, och på isen för den delen. Vi har dock aldrig sett han spela, men eftersom hans tröja hänger i taket (#8) i ishallen så utgår vi ifrån att Janne har varit/är en riktig legend. I skrivandets stund kommer vi nu på att Zacke som i dagsläget bär #8 har väldigt stor press på sig att axla rollen som mini-Janne.
   Vi fick nyss reda på av vår ass.tränare "Biffen" att Janne spelade för Tyringe och var med och kvalade upp till Elitserien med dessa. Således kan vi nu bekräfta att Janne är en legend. Vi vet även att "Biffen" sitter inne på mer info gällande Janne, är ni intresserade av denna information så släng iväg ett mail till: blå_tps_trö[email protected].

Så nu har ni hela helgen planerad och har ni tid så får ni mer än gärna ta gitarristen Jan-Åke Klangs autograf till oss.

// #8 /#27


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0