Inför Sölvesborg

Då vi slog Glimma i torsdagens match är det nu Sölvesborg som toppar tabellen. Sist vi möttes slutade det med en 4-2 förlust sedan vi släppt in tre mål på två minuter i inledningen av den andra perioden. Lite som mot Glimma i torsdags när vi släppte in tre mål på fem minuter. Imorgon gäller det att lira hela matchen och inte ha några svackor för det straffar sig direkt mot ett lag som Sölvesborg.

Vi hoppas att ni lever Höörslivet enligt vår beskrivning för några inlägg sedan och är på plats 17:00 imorgon när pucken släpps.

Odds:
Zacke missar matchen då han är kvar på akuten:                                          1.01 gånger pengarna
Jeppe Lundell missar matchen då han opererar Zacke:                                 0.92
Puligt Nilsson slår till med en ännu vildare målgest:                                    0.21
Alla i laget är bakfulla då det är polisskolan på tv idag:                            0.0001

Nu ska jag bege mig ner till Puligt Nilsson för att hjälpa honom välja ut några målgester inför matchen: