Julbordet 2011

Efter alla hot, telfonsamtal och mailbombningar om var blogginlägget om julbordet tagit vägen, så kan vi nu gladeligen meddela att vi nu lyckat göra inbrott på Sköna Hämnds redaktion och tagit tillbaka allt material.


Ett kännetecken på att #8 Zakarias Rosberg varit med på kuppen!

Dagen inleds med en sjövild fisketur för #27 Morin och #11 Landgren! Fisketuren kan sammanfattas som mer än lyckad då de båda kom hem överlevande. Mycket tack vare att Värnas yacht inte låg förankrad i sjön. Fisketävlingen slutade oavgjort efter en hård, men vänskaplig kamp! Det vill säga att båda fortfarande är näst bästa vänner. Här ska även tilläggas att en och en annan kaffegök hittades efter en lyckad fågelskådning.

Efter den vilda fisketuren samlades hela laget på casa de Landgren/Milton för att bättra på vildheten. Citatet "Fint folk kommer sent" bekräftades då Malmgren stövlade in fem minuter innan taxin avgick. Förutom att bättra på vildheten hann vi även med att provligga vårt sovrum då vi flyttar in hos Landgren på måndag, efter allt tjat från Trixie. Vi avrundade rundturen i vår nya lägenhet genom att pissa in revir då vi var tre på toaletten samtidigt. En besvikelse med toalettbesöket är att vi egentligen var fyra då Thomasson blev livrädd och stack i tangentens riktning när det började bli lite väl naket. Möjligheterna att vara fyra igen uppstod då Jesper Henriksson försökte ta tillfället i akt att få lite manlig närhet genom att försöka bryta upp dörren med #29 Bondessons 750 flex klubba. Tyvärr kämpade han förgäves.

När #19 Danne-Deltid och #11 Den lille vilde pratat klart om sina seriösa liv ute i köket kunde vi äntligen bege oss ner till Lucky Bowl. 
Vi hinner precis innanför saloonsdörrarna innan Landgren får sig en blåsning då han tagit med sig en öl av märket Roldlands Gold in. Det var startskottet (som inte avfyrades av Värna/Malm) till ett spårtåg av rang. Morin spär på ägarens hat genom att spilla ut en White Russian över blackjackbordet och vägrar erkänna det ("Det såg ut så när jag kom."). Efter detta kunde vi äntligen sätta oss till bords. Här ska vi berömma kvalitén på maten, mycket rekommenderat och vi kommer nog hit nästa år igen.....Om vi får. Det tråkigaste var att #26 Samevik fick lämna bordet redan innan maten serverats då de bara hade kolsyrat vatten och ej naturellt att servera. Problemet är att Samevik blir våldsam av Kolsyra, vilket han redan varnat oss för. En annan som också fick lämna bordet tidigt är #18 Pontus Hellberg då han glömt sina tofflor hemma. En besvikelse, då många hade han som favorit att däcka inne på ladan. Här kan vi även meddela att Pontus sitter i rullstol nu sedan alla i laget tagit fram motorsågen under måndagsträningen. 

Julbordet följdes upp med Bowling, där Morin med sina skor i storlek 50 blev vinnare med 0 poäng. Dock fick bowlingen avbrytas eftersom det låg för många White Russian på banorna. Efter bowlingen skulle vi bättra på vårt självförtroende med ytterliggare groggar, vilket resulterade i att #27 Morin fullbordade sitt Hat-Trixie genom att spilla ut sin tredje White Russian över kortläsarsystemet så det fallerade. Efter detta beslutar sig Morin för att ta Sameviks skor då han är helt säker på att det är hans. Som tur är har Samevik inte fått i sig någon kolsyra så Morin överlevde detta och efter lite förhandlande fick Samevik tillbaka sina skor. Med en välputtsad herrsko och en gympasko kunde Morin tillslut trilla in på Luckys Lada.


Många kanske tror att detta är ingången till Värnas hem, men detta rykte får vi tyvärr dementera då det är ingången till Lucky Bowl's toalett.

Väl inne på ladan samlades hela laget på ovanvåningen där #8 Zacke snabbt bytte om till födelsedagskostym. Någon som tog tillfället i akt här var vår kära kapten #17 Patrik "Björne" Karlsson som snabbt förde in en ny öppnad Heineken mellan #8 Zackes skinkor och gav sedan bort den förpestade ölen till stackars #16 Daniel Wendel som halsade denna utan problem. Spektaklet avslutas genom att #8 Zacke moonade DJ'n från en meters avstånd, innan han går ner och gör en breakdance av mycket hög klass.

Den lille vilde (Landgren) hade förmodligen fått i sig för mycket Fernet då han sökte lika mycket bråk inne på Ladan som han gör ute på isen och #35 Johan "mys" Malmgren var inte långt därefter.   


Malmgren på sitt mysigaste humör.

Allt eftersom timmarna gick och dansgolvet blev halare och halare efter alla groggar som gick till, spillo begav sig var och en på sitt håll. Landgren fick uppleva sitt livs biltur, kvittot på detta blev en välformad calzone precis utanför bildörren efter avslutad färd. Malmgren beslutade sig för att ha en V.I.P efterfest, således var bara #56 Charl...Niklas Nilsson inbjuden och även en före detta spelares syster, eftersom vi andra bara stod på listan till listan gav vi upp efter att ha köat i flera timmar. Alla utom en tapper krigare!! Emil Morin som enligt säkra källor försökte ta sig in på Malmgrens balkong via bakvägen. Ryktet som Morin snappat upp i kön (som sträckte sig till Hardy's rondellen) var att ingången vid Snogeröd stod obevakad då Malm redan åkt hem. Sagt och gjort, Morin påbörjade en otrolig vandring mot Snogeröd (1,3 mil) där han, genomblöt och nedkyld, bittert fick erfara att detta rykte enbart var ett rykte. Morin gör det enda rätta och ringer #99 Trixie Milton som sätter sig i bilen och plockar en besviken Morin vid kvart i fem på morgonen. En trött och kall Morin kryper sedan ner mellan Trixie och Landgren i sängen för att bli ompysslad och få lite värme.

En annan vild övernattning gjordes av #20 Jesper Henriksson som checkade in på Grand Saab 95 på morgonkvisten. Jesper fick för sig att bekanta sig lite extra med Höör då han upptäcker ett olåst garage, glider in och hittar en Saab 95. Jesper fingrar på dörrhandtaget och upptäcker att bilen är olåst och dessutom ser mycket inbjudande ut som sovplats. Sagt och gjort, Jesper övernattar i bilen och glider in på Preem vid tio snåret, köper en påse Ahlgrens Bilar och avslutar sin promenad ut till Sätofta därefter. 


Jeppe är nöjd med natten i "husbilen".

Avslutningsvis vill vi dela ut utmärkelser i form av 15'000 fernet till de som spelat bäst under julbordet:
Benny - 5000
Morin - 2995
Zacke - 3000
Landgren - 2999
Jeppe - 1001
Trixie - 5 (I present av Morin)

Någon som heller inte går lottlös är #18 Pontus Hellberg som belönas med 15'000 par tofflor i storlek 50 så han kan ha dem livet ut! Vi hoppas att han bättrar sig till nästa lagfest.


"Va gööö han?!" Tänkte antagligen vår assisterande tränare "Biffen" många gånger under lördagskvällen.

Dagen efter blev en riktig mysdag med familjen Landgren/Milton. Dagen inleds med lite gott snack blandat med en del ångest där man var orolig över hur mycket pengar man spenderat. Här ger vi beröm till Jesper Henriksson som är man nog att kolla sitt konto för att sedan konstatera att han spenderade 2400kr under kvällen.
Efter det goda snacket beger vi oss hem till #35 Mysgren via den Norra ingången. Det är en lyrisk Malmgren som ligger i soffan iklädd sin käraste ägodel, morgonrocken (äkta Gant). Malmgren visar även att det har varit en efterfest med mycket hög standard då det bara står tomma Krokodilöl på soffbordet. Efter den korta, men ack så trevliga vistelsen, beger vi oss vidare till pizzeria Viking för att fylla magarna med det som kom upp under gårdagen. En mycket utsökt måltid följs upp med mer bakishäng hemma hos Landgren, där Trixie tjatade in #8 Zacke och #27 Morin till sovrummet för extra mycket mys som egentligen inte behövdes då Morin var varmare än någonsin efter att ha snott ett par otroligt varma lacosteskor uppe hos Malmgren lite tidigare. Men vem kan tacka nej till Landgren i bar överkropp? Vad som hände därefter lämnar vi åt er fantasi (Det är precis det du tror Jens Lindberg).



 // #8 /#27


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0