Måndagsmys hos Landgren!!

Med inandlad frukost styr vi bilen mot familjen Milton/Landgren. Med skyhöga förväntningar och stor glädje i kroppen promenerar vi mot Landgrens dörr. När vi plingar på hör vi Landgrens små taxaben närma sig. En lyrisk Landgren öppnar dörren med välkomstfrasten: "Hej mina bästa vänner", samtidigt hörs ett lätt morrande från sovrummet. Landgren häller upp tre koppar rykande hett kaffe och ser på sin micro med stora hundögon och minns alla goda stunder de fhaft.
Eftersom Morin och Zacke saknade sin näst bästa vän Trixie Milton så gör de, med livet som insats, flera försök att få upp henne ur sängen, men utan att lyckas. Inte ens när vi lockar med en påse Rold Gold kliver hon upp.
Vi frågar Landgren om han anser att Trixie sover bort sitt liv. Landgren avvaktar lite och frågar om han kan svara på denna fråga vid ett senare tillfälle, vilket vi godkänner eftersom vi är bästa vänner. Landgren bekräftar även vår betydelse när han svarar "frukost med Morin och Zacke" på frågan: "Romantisk middag med Trixie eller frukost med Morin och Zacke?". Svaret är ingen skräll för oss, men vi är riktigt imponerade över hur han vågar svara på frågan när Trixie sover med kökskniven under kudden.
Med en god frukost i magen ser vi vår vilda vän vandra bort mot horisonten i sina arbetskläder. Vi vinkar åt honom med våra näsdukar och ögonen fyllda med tårar.
En av våra många härliga fisketurer i somras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0