Order från Rold!

"Klockan 07:20 sätter jag mig vid datorn och då skall där finnas ett inlägg!" Det var det sista man fick höra när man lämnade träningen igår. Det var ingen mer än vår vilda materialare Rolf "Rold" Persson som gjorde klart för mig vad som gällde!

Det är faktiskt i skrivandets stund som det slår oss att våra materialförvaltare för allt för lite uppmärksamhet här i bloggen. Det är trotts allt de som serverar oss spelare och ser till att utrustningen fungerar som den ska och att materialet vi behöver finns nära till hands. Vi har fört lite disskusioner med Rold gällande en intervju, men har inte fastställt något datum än, då båda parter är rörande överens om att det kommer att ta hela dagen. Troligtvis blir det på söndag, på McDonalds i Ronneby. Vi skall försöka spika ett datum på kvällens träning så att ni, våra trogna läsare, får lära känna våra kära materialförvaltare: Rolf "Rold" Persson och Benny "Benny" Edvinsson!

Glider lite ifrån ämnet och går in på gårdagens träning, där höjdpunkten ligger i röda femmans 1-0 seger mot den blåa femman! En annan rolig sak är att Linus Lundell var tillbaka efter några veckors uppehåll och vi hoppas verkligen att han är här för att stanna!

Avslutar inlägget med en liten hyllning till #35 Johan Malmgren, då han igår plockade fram sin palett och skapade ett konstverk av mycket hög klass. Anledningen till konstverkets uppkomst ligger väldigt mycket i att vi (Zacke och Morin) försökte driva lite med Malmgren på facebook, vilket väldigt snabbt straffade sig....


Det är ett par internskämt som ligger bakom bilden, men det huvudsakliga syftet med bilden är händelsen som inträffade i lördags, då Zacke försov sig och missade träningen...

// #27 /#8

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0