Samevik i Transferkarusell

Det har ryktats ett tag nu om #26 Samuel Samevik varit på väg bort från Frosta HC till Surahammar. Vi på bloggen kan dock dementera detta då vi efter gårdagens träning fått information om att Samuel besitter en mycket ovanlig talang. Det var i samband med ett uppspel som Samuel brutalt fäktade ner en lagkamrat.
Då vi sett bioaffischer på den södra delen av Malmgrens balkong lade vi snabbt ihop ett och ett. Istället för att satsa vidare på sin framgångsrika hockeykarriär har Samuel nu valt att lägga hyllan på skridskorna och sikta mot Hollywood, hurvida han gör det tillsammans med #21 Robin "Dala" Dahlstedt, i Kallinge/Rongedal, eller ej har vi ingen aning om.
Bilden är tagen direkt från Biograf Malmgren Syd.

Premiären av filmen går av stapeln redan på fredag. Tyvärr verkar alla 27'390 platserna på salong Malmgren's Balkong Syd
vara uppbokade, även alla loger. För den som inte är så kräsen har ni fortfarande chansen att knipa en biljett till premiären som även visas på Salong Malmgren's Balkong Nordväst, en lite mindre biograf som endast tar 2000. Se vägbeskrivning till Salong Malmgren's Balkong Nordväst nedan:
In på gatan som vi har markerat med röda pilar. Fortsätt rakt fram ca 1,2 km, ta sedan den sjunde gatan på vänster sida. OBS! Tänk på att detta är det lilla torget så ni inte är på stortorget eller Malmgren Adolfs torg.

Vi ses på premiären!!

Kommentarer
Postat av: ....

Det heter Kallinge/RONNEBY och inte Rongedal. men vi föredrar att bara bli kallade "Kallinge", så ni kan glömma det där egentligen

2011-11-28 @ 19:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0