Skön seger mot Glimma!

Det blev en härlig seger med 6-5 efter sudden hemma mot Glimma, som därmed fortfarande inte förlorat i ordinarie tid denna säsong.

Som vanligt så spelar #27 Emil Morin, #26 Alexander Samevik och #8 Zakarias "Gallerslaktaren" Rosberg ihop. Morin och Samevik är riktigt nervösa för att kliva in på isen när det är dags för uppvärmning. Detta är inte alls konstigt då #8 Z.Rosberg försökt mörda #26 A.Samevik på den förra matchvärmningen. Turligt nog klarade både Morin och Samevik uppvärmningen och kunde genomföra matchen utan skador. Det gjorde tyvärr inte Rosberg men de återkommer vi till senare.

De är inte bara Morin och Samevik som är nervösa när pucken släpps. Redan efter 5 minuter så ligger vi under med 0-3. Vi tar efter detta en time out och kommer så sakta tillbaka in i matchen. Innan perioden är slut har vi fått in 1-3 och är med i matchen igen.

I andra perioden drar vi på oss många utvisningar, men vi spelar riktigt bra i boxplay. Efter andra perioden är ställningen 2-4.

I tredje perioden gör Glimma (laget alltså inte Simon Malm) tidigt 2-5 och många i publiken tror att det är avgjort. Men vi har kommit tillbaka i många matcher och gör även så i denna. Vi får snabbt in 3-5 och jobbar sedan till oss 4-5 ungefär halvvägs in i tredje. Med ungefär 5 minuter kvar av matchen gör #21 Puligt Nilsson 5-5 och målgesten som följer efter detta mål kan bäst beskrivas med orden "Puligt deluxe". 5-5 står sig perioden ut.

I förlängning så är det åter #21 Puligt Nilsson som är igång och spelar fram # 56 Charlie.... Förlåt Niklas Nilsson som iskallt lägger in segerpucken mellan benen på Glimmas målvakt.

Riktigt härligt med en vinst, men säg den glädje som varar. Som jag tidigare skrev råkade min kedjekamrat #8 Zakarias Rosberg ut för en skada. Kan tyvärr inte berätta så mycket om detta, men de sista jag hörde var att han fick åka ambulans till akuten med riktigt allvarlig träsmak.
Krya på dig kompis!!!!!!

Kan säga att efter denna match är det alldeles för svårt att dela ut 15000 isbjörnar till bara en person, så därför delar jag upp dom.
-5000 isbjörnar går till #21 Puligt Nilsson som kanske gör den vildaste målgesten som skådats i ishallen (efter curlingen).
-5000 isbjörnar delas även ut till #56 Niklas Nilsson som fortsätter ösa in mål.
-3000 isbjörnar går till #7 Westdahl för sin föreläsning i omklädningsrummet efter matchen