Storseger mot Sannarp!!

För första gången i A-lagets historia blev det en tvåsiffrig seger. Detta var Biffen mycket noga med att påtala 4-5 gånger efter matchen, därför nämner jag det här också så han slipper hacka bloggen och skriva det.
Slutresultatet skrevs till 10-2 och de tio målen fördelades på tre målskyttar. Nu vet vi precis vad ni tänker: "Morin, Zacke, Same". Tyvärr har ni fel där då det var Puligt Nilsson, Pontus Hellberg och Char..Niklas Nilsson som hängde puckarna denna afton.
Således kan vi inte neka dessa tre vilda män till att vara med att dela på 15'000 isbjörnar tillsammans med #35 Johan Malmgren som gör en riktigt bra insats i målet samt #10 Simon Malm som skjuter ner en Sannarpsspelare:
Malmgren: 5000
Charl...Niklas: 1
Pontus: 1
Puligt: 1
Malm: 9997

Vi är rörande överens att Malm ska ha de flesta isbjörnarna efter hans insats idag. Börjar som Center och är svintaggad och gör det riktigt bra, men får gå ner på backen igen sedan #16 Daniel Wendel skadat sig. Detta gjorde #7 Oscar Winge i Sannarp så rädd att han stod över tredje perioden och tur var väl det, annars hade det förmodligen varit han som Malm bombat ner.

En annan glad nyhet är att ni imorgon ca 06:15 kommer kunna ta del av intervjun med Rold!
Malmgren är, med all rätt, nöjd över sin insats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0