Tråkiga nyheter

Det var innan matchen igår som Sigge släppte en av de två tråkiga nyheterna. Westdahl tar semester. Detta tycker vi är riktigt tråkigt då Westdahl är en vilde som alltid livar upp stämningen i omklädningsrummet med sina föreläsningar. Vi på redaktionen satte oss ner och funderade ett tag och lade snabbt ihop ett och ett. Både Westdahl och Danne-Deltid har varit borta under hela veckan, här skall vi också tillägga att vi även saknar Danne-Deltid oerhört mycket.
Slutsatsen vi drog kan ni utläsa från bilden nedan:

Säkra källor har sett dessa två herrar på flygplatsen tillsammans, vi hoppas dock att detta inte stämmer och båda är tillbaka på morgondagens träning.


Den andra tråkiga nyheten gäller vår älskade Johan "puligt mannar deluxe" Nilsson som enligt rykten är på väg bort. Enligt eliteprospects.com är det ett klubbbyte till Mannar, Sri Lanka som ligger runt hörnet.

 
Efter matchen igår är det ingen skräll att många klubbar vill ha denna vassa målskytt till sitt lag. Vi hoppas därför att Puligt tänker över sitt beslut noga innan han skriver under några papper!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0