Förlust hemma mot Lund med 3-4

Tyvärr blev de en tung förlust hemma mot Lund idag med 3-4. Stor del i förlusten ligger i att vi var lite folk och drar på oss alldeles för många utvisningar (#8).
Samtliga tre mål för Frosta gjordes av #18 Pontus "Mr Hattrick" Hellberg. Denna man gör nu även mål på friläge så man kan ju undra hur säsongen ska sluta för denna man.

Minttuligan slutade som väntat med vinst för #27 Emil Morin (+ 3p), #11 Johannes Landgren var dock inte långt efter med sina 2p. Däremot blev #8 Zakarias Rosberg brutalt sist med sina -6p efter att dragit på sig flera onödiga utvisningar. Därmed sluta de hela med att Zacke får bjuda Morin på en Minttu.

Av ödmjukhet och för att det inte ska bli allt för enformigt utser vi inte oss själva till matchens lirare. Idag går priset på 15'000 isbjörnar till ingen mindre än Daniel Wendel, då han gjort matchens snyggaste mål. Perfekt parkerad framför mål styr han in ett mycket välriktat slagskott. Sedan att det är eget mål han styr in pucken i spelar mindre roll! Men ett stort grattis till Daniel, det kommer en igloo på posten!

Till alla er som fullkomligt mailbombat oss och undrat vem "nyförvärvet" är så kan jag tyvärr meddela att det blivit lite strul med pappersarbetet, men vi hoppas självklart få det klart så snabbt som möjligt.
Kan säga så mycket som att det är en av Skånes mest talangfulla bloggare.


//#27 / #8

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahahaha

2011-10-07 @ 09:56:22
Postat av: #27

Prata med posten precis Wendel och dom sa att igloon blev aningen för stor för att få ner i postlådan, men du kan hämta ut den på närmaste utlämningsställe. Hör av dig om de skulle va några fraktskador eller dylikt.

2011-10-07 @ 11:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0