Jesper Henriksson till landslaget!

Jag citerar vår lagkapten, Patrik "Björne" Karlsson: "Grabbar nu står vi inför den tuffaste matchen i serien, Sölvesborg borta"...och som så många gånger förr hade vår bästa vän rätt. Matchen slutade dessvärre med en 4-2 förlust, efter att ha släppt in 3 mål på 1,45 i inledningen av den andra perioden var det en rejäl uppförsbacke för oss därefter. Trotts bländande målvaktsspel från Jesper Henriksson lyckades vi inte få in de två puckarna till som behövdes, men chanserna fanns där.
Simon Malm tog klivet upp från backplats och gick in som center mellan Pontus "PG" Hellberg och Johan "Puligt mannar deluxe" Nilsson och gjorde detta mycket bra. Om det beror på utskällningen han gav Puligt innan matchen har vi ingen aning om. Även #16 Daniel Wendel gjorde en bra match med sin 2399kr's klubba. Men vi i juryn (#8 / #27) har bestämt oss för att utse #26 Alexander Samevik till matchens lirarare som fick för sig att han ledde hela division 3's skytteliga och firade detta genom att spela med en röd hjälm.

Ett mer utförligt referat hittar ni som vanligt på vår hemsida.

Nästa match är på söndag, borta mot Sannarp! Hurvida Sameviks självförtroende håller i sig och den röda hjälmen lever kvar återstår att se...




#8 / #27


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0