Malm stal showen!

Redan när vi gick på bussen visste vi att Malm skulle ha en betydande roll för matchen. Det hela började med att han drar på sig sin kasettfreestyle och drar igång sin egna remix av "Jag ska köpa vingar för pengarna" - "Jag ska kötta Winge och ta pengarna". Efter att ha lyssnat på den under hela bussresan var det en taggad Malm som äntrade Sannarpshallen!

Vi ska heller inte glömma att #12 Ferrari gör en "mini-Karlsson" genom att komma 5 min innan nedsläpp, dock utan kostym. Ferrari kompenserar dock detta genom att göra två fina mål under matchen som till slut slutade 3-7 till vår favör och således slutför vi trilogin "Förnedringen i Sannarpshallen" som snart släpps i en butik nära dig. En limited edition av trilogin, där #26 Alexander Samevik spelar med röd hjälm i alla tre matcherna, är även på gång.


Matchens höjdpunkt är #10 Simon Malms målgest ("Assistgest") efter vårt 4-1 mål. Med detta blev Malm historisk då han blir den första spelaren i frosta att göra en så kallad "Assistgest", efter att han spelat fram till 4-1 målet.
När vi ändå är inne på assiter skall vi inte glömma #23 Marcus Lindh's assist till #56 Niklas "mini-challe" Nilsson's mål. Lindh kommer i ett 2 mot 1 läge och avlossar ett riktigt höstlöv (som ändå håller bättre kvalité än Zackes skott...och Landgrens för den delen) som tar i sargen bakom målet och studsar fram på målvaktens benskydd och lägger sig på mållinjen, mini-challe är inte sen på att vispa in pucken och ta åt sig äran.


Matchens lirare idag går faktiskt till ovan nämnda man, Marcus Lindh. Med en sådan assist och ett mål i tredje perioden som håller mycket hög klass ser vi ingen annan som kan konkurrera med denna man. Dock har Karlsson varit i farten igen och gör det omöjligt för oss att dela ut 15'000 isbjörnar då ytterligare 44 stycken föll offer för hans spjut i helgen. Därför får Lindh en natt på Ishotellet i Jukkasjärvi och en sprillans ny Rolls Rold.


Summa summarum: En bra match, tre poäng, Rold låter oss äta på donken, Landgren slipper åka ambulans från donken, Malm är sjövild, Zacke blir sågad, Samuel är på gott humör och Niklas gör mål på backhand...


Nästa match är på Torsdag borta mot Åstorp som idag besegrade Kallinge/Rongedal med 6-0, således väntar en tuff match!


Läpp Läpp
// #8 / #27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0