Vi ber om ursäkt...

...för vår inaktivitet! Även om detta är vårt jobb, har vi lite sidoarbeten vi även utför. Morin håller på med fiskeaffärer på hög nivå och Zacke jobbar på att vinna tillbaka Malmgrens vänskap. Zacke var riktigt nära idag efter träningen då han medvetet förlorade mot Malmgren i skitgubbe. Dessvärre synade Malmgren bluffen och deras vänskap känns svår att rädda.

Lagets pappa, Jesper Lundell, hade tagit sig ledigt från sin pappaledighet idag och var nere i hallen för att köra ett pass med sina underhuggare. Han var på mycket gott humör när han satt och skämtade om att han var riktigt taggad på att "knäcka några klubbor" (som han så fint uttryckte det) under träningen. Sagt och gjort, under slutet av träningen kör Zacke oskyldigt vid sargen och Jesper kör fram och frågar om han får "testa" hans klubba. Snäll som Zacke är lämnar han över klubban till Jesper som försvinner från isen för att sedan komma tillbaka med klubban i två delar. "Det är sånt som händer" var hans svar...Tur för Zacke var att det egentligen inte var hans klubba, utan Puligts som fortfarande är helt ovetande om händelsen då han har fullt upp med planeringen av "Restaurang Deluxe".


Efter tränigen utsåg även målvakten Jesper Henriksson lagets sämsta skytt. Tydligen har Landgren trillat ner i botten som Zacke försvarat i ca två säsonger nu. Landgren ville inte kommentera händelsen.


Lite roliga nyheter från serien är att det danska laget "KSF" blivit uppmärksammade i skånskan. KSF spelar i den andra gruppen och har förlorat sina tre inledande matcher med: 17-1, 11-1 och 27-1, men är lika glada ändå.
Den intressanta läsningen hittar ni här: http://www.skanskan.se/article/20111024/SPORT/710249688/1162/-
/glada-danskar-i-skansk-serie
/ #8 /#27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0