Så är det...

Nu när frustrationen lagt sig valde jag att ta bort gårdagens inlägg trots credit från några stycken om att det var bra innehåll, men jag tycker att bloggen kan hålla bättre kvalitet än så. Det blev som det blev med trötthet blandat med hat och ren frustration..

Ingen frustration över förlusten, en sådan är bara att blicka förbi och ta nya tag. Precis som Frosta gjort dem andra 4 förlusterna, av deras 16 spelande matcher (!!). Och nya tag är vad Frosta kommer ta inför kvalet. Ska bli kul att se dem möta annat motstånd nu! Även om det lär vara tufft och hårt, så har dem iallafall tagit platsen som så många andra lag velat ha men inte lyckats spela sig till. Visserligen tack vare att Kallinge inte får kvala, men där hade kunnat vara ett annat lag på andra plats, men den knep ingen annan än Frosta. Så än en gång, bra jobbat!

Vi hann få en kommentar på gårdagens inlägg:
"Fan vad dåliga ni måste vara om ni får stryk av apor!"

Då vill jag bara tillägga (trots att vi inte skulle lägga energi på det) och säga att jag trodde Rongedal var smartare än så, för deras spel på isen har inte att göra med hur dem BETER sig. Allt handlade om deras beteende i båset, deras beteende under matchstopp, bland annat då när halva laget fullständigt fick blackout.

"Ge er inte på berg när det finns småsten" var en annan kommentar. Som min käre kollega sa; Därför det krävdes fyra Kallingespelare för att få ner en av våra??
Hehe, luktar det inte lite dubbelmoral... Eller?!

Nu skiter vi i detta helt och hållet och ser med glädje fram emot kvalmatcherna!
Jag, som mina kollegor, önskar resterande lag från Div. 3 lycka till i fortsättningen och tackar för denna säsongen.

/Trixie

Kommentarer
Postat av: Peter Magnusson

Ingen nyhet att Kallinge ligger och lipar och klagar på domaren. Riktiga fullblods idioter i hela laget. Lycka till i kvalet.

2012-02-24 @ 09:34:43
Postat av: Anonym

Nu är det kanske så att spelarna i Frostas dynglag inte heller är Guds bästa barn? Tyckte att dom hade fokus på helt fel saker redan från start med sena tacklingar, skitsnack och inte minst sviniga tacklingar bl a på Dala. Inte konstigt alls att ett par spelare i Kallinge får psykbryt när det finns idioter i Frosta som orkar lägga så mkt fokus på annat än att spela hockey. Hur mår Frostas back idag förresten? Efter åkturen med Dala som resulterade i det kanske mest förnedrande baklängesmålet i hockeyns historia! En sista undran bara, #5 i Frosta, är hans föräldrar syskon? För så dum i huvudet kan man inte vara med korrekta gener... Pz

2012-02-24 @ 12:19:34
Postat av: Kallinge/Rongedal

Fan grabbar, vi släpper detta nu. Visst, det var lite fult spel, men sånt händer. Innerst inne är vi ju vänner! Eller?



Lycka till i kvalet, vore tråkigt om ni gick upp, för det är så roligt att spela ishockeymatcher mot er :)

2012-02-24 @ 13:02:03
Postat av: Kallinge/Rongedal

palla whina på varandra, vi älskar varandra, och när hålls div 3 festen? bara kul att matchen blev som det blev. detta är ren humor! och ta inte bort hat-inläggen? vad hade dessa möten varit utan lite hets?

2012-02-24 @ 13:09:05
Postat av: #8

Precis, kan vi inte bara va vänner?

2012-02-24 @ 13:18:53
Postat av: Same

Kan du som inte vågade ange ett namn förklara för mig om det nu var en sådan ful tackling på Dala så att han skall ligga på isen i 7 minuter för att sedan spela 30 sekunder senare. Tacklingen måste ju tagit så satans hårt på Jesus så han dog och sedan återuppstod. Min enda förklaring.

Och vill ni kvala så ett tips som Frosta försökt visa er hela säsongen. Hade ni hetat Kallinge/Rongedal hade ni fått kvala uppåt

2012-02-24 @ 13:36:58
Postat av: Frasse

Kan hålla med om att matchen igår var bitvis ful från båda hållen. Klart det ska vara tufft spel men så länge det inte blir fult, samtidigt kan jag förstå frostaspelarna och deras frustration på Kallinge. Jag menar wow ni håller till i div 3 boys! ändå trodde många av Kallingespelarna att dom var superstjärnor ala Foppa, Sundin, Jagr mfl. Okej ert första lag spelar i 1an om jag inte misstar mig, men kom igen! Dom flesta av er lirar väll ändå för att hockey är roligt? Det är som att en div 7 spelare i fotboll skulle springa runt och tro att han är Zlatan eller Ronaldo.Så man borde ha lite mer respekt mot varandra och inte tro att man är Hockeyprimadonnor. Ha respekt för varandra! Ett tydligt exempel är när slagsmålet bröt ut, det är inte okej att fortsätta sitta och mata en liggande motståndare i ansiktet under ett slagsmål med en och en halv minut kvar av matchen. Jag tror inte att ni hade (vågat) bete er på samma sätt om ni hade kommit upp i ert förstalag och lirat där? Bara för att detta är 3an är det inte okej att bete sig hur som helst. Om ni tror och siktar på att bli framgångsrika hockeyspelare Kallinge så kan jag ge er ett råd att man måste ha huvet med sig ut på isen också. Och dessutom kunna använda det. Skyddar inte frosta med detta inlägget för det finns spelare som också borde använda huvet lite mer i det laget. Klart det ska vara trashtalk och tändning innan och under matcherna, bara skoj. Men det får inte gå över gränsen. Skrattretande att stå på läktaren igår som neutral åskådare och se många spelare bete sig som dom gjorde!

2012-02-24 @ 14:36:53
Postat av: Emelie

till " han utan namn"

ingen är bättre än någon annan dem spela like fult ett tag. Men vissa av Kallinges spelare var ju bara patetiska, och det visa dem verkligen när Dom på en liggande motståndare fortsätter mata med slag i ansiktet, och Kallinges psykbryt kan du inte skylla på den " fula tacklingen som frosta gjorde" Han i kallinge var ju inne och spela någon minut senare så så ful kan den inte ha varit. Så det kan verkligen inte vara anledningen till deras "psykbryt"" ..

2012-02-24 @ 15:50:10
Postat av: #27

Inget snack om att Kallinge gjort en bra säsong och förtjänar att kvala. Kan ju inte annat än att säga att Dala gjorde en bra match igår, synd att han inte kan hålla sig till att "bara" spela hockey på isen.

Kan dock tycka att det är löjligt att gnälla om att ni inte får kvala, detta borde ju klubben tagit reda på innan serien starta.

Tycker också att en div 3 fest hade varit på sin plats.

2012-02-24 @ 15:56:51
Postat av: #8

You said it sister! Pax för att sitta mellan miletti och andersén!

2012-02-24 @ 16:06:09
Postat av: Sajjmenn AkA "han utan namn"

Självklart var det lika illa på båda håll! Nån slog på en liggande frosta spelare, någon fortsatte mata slag på en kallingespelare utan hjälm, och visst var det en rolig match. säger bara att tex tacklingen på dala kunde tagit jävligt mkt värre! nu kapar vi skitsnacket! Haha #8, vill du att jag skaffar hårförlångning innan festen??? Ps. jag dricker inte fernet, okej om jag är med på festen ändå? ds.

2012-02-24 @ 16:14:24
Postat av: #8

Sajjmenn: hahahahaha vi lär dig dricka fernet, annars är det nog en omöjlighet med division 3 fest. Går det bra att Winge och Gath också kommer på festen? Vi har även bjudit kryppans anderberg och sannarps kleveros, men de "skakar galler" och ingen har råd att lösa ut dem =(

2012-02-24 @ 16:21:00
Postat av: Sajjmenn

sweet! tror du verkligen att winge lämnar stureplan för en div3-fest? tveksamt... Vart håller vi festen? Mötas på halva vägen, vad sägs om Eko-hallens parkering?

2012-02-24 @ 16:54:40
Postat av: Trixie

Till anonym:

Det har väl aldrig påståtts i bloggen att Frosta är Guds barn? Där är många som är lika goda, oavsett lag. Och en match ska vara livad. Men det finns en gräns där uppförandet får en annan betydelse och den överskred Kallinge.



Ingen kommer någonstans med att kommentera, vi alla har olika åsikter (även om Rongedals folk verkar ensamma om sina.) Detta är vår blogg, våra åsikter och tankar. Och för det mesta våra interna skämt. Tål man inte dem bör man inte läsa den, för det är ingen tvingad till!



Tack å hej

2012-02-24 @ 16:56:38
Postat av: #76

Jag är lätt med på festen! Förresten jävligt urballad skrivning här på "kommentarerna". Hoppas Hermansson kommer på festen :)

2012-02-24 @ 17:03:34
Postat av: #8

Eko-hallens parkering låter guld! Nu har bi två veckor på er att lära er dricka fernet och hata det, sen är det dags att kasta handskarna i luften och leva livet!

2012-02-24 @ 17:23:31
Postat av: Trixie

Morin! Jag hämtar dig. Så du kan också vara med på festen, eller rättare sagt, komma hem från den!

2012-02-24 @ 17:38:09
Postat av: #27

Hahahahah! Tack Trixie! Du är verkligen en riktig vän! :D

2012-02-24 @ 18:00:05
Postat av: #35

DF (Dala-fritt) på min balkong i sommar?

2012-02-24 @ 18:08:21
Postat av: #8

#35 You Said it sister!



Ni hörde #35, se till att boka flyg till Malmgrens balkong i sommar, vi kan hämta er på flygplatsen!

2012-02-24 @ 18:21:39
Postat av: Linda Friberg

Trixie tyckte inte du skulle ta bort inlägget , var den bästa morgonläsning jag gjort på länge hahahhah . Den förgyllde min dag och stämde till punkt och prickar.

Linda på gräddhyllan

2012-02-24 @ 19:50:07
Postat av: kallanche!

skriv hur det urballade hat-inlägget var direkt efter matchen. ingen i krif-2 som blir ledsen på riktigt. och dala-fritt? vad skulle krif-2 vara utan sin profil?

2012-02-25 @ 13:13:51
Postat av: # 88

word! igen dala = inget krif 2!

2012-02-25 @ 19:18:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0