Vild seger i DIÖ!

Tre nya och väldigt viktiga poäng blev kvittot efter gårdagens 2-5 seger mot DIÖ! Ett resultat som DIÖ borde vara nöjda med då det var bud på mycket mer mål från vår sida. Många bra målchanser skapades, men ramträffar och flaxande målvaktsspel stoppade oss ett par gånger för mycket. Vi fick även ett mål bortdömt sedan #21 Puligt Nilsson varit vild i målområdet.
Puligt gjorde, tillsammans med #18 Pontus Hellberg, två mål vardera, enda skillnaden är att Pontus även fick med sig två gäddor och en mört hem efter gårdagens fisketur.

De 15'000 isbjörnarna tilldelas enligt följande:
14'999 till #21 Puligt Nilsson! Puligt spelade som om han skulle avrättas dagen efter. Riktigt mycket slit kombinerat med skapande av farliga målchanser och en oslagbar pottfrilla!
Den sista isbjörnen tilldelas #35 Johan Malmgren som står för ett par riktigt fina räddningar och var så när att få en assist och klättra ytterliggare i poängligan!

Nästa match är på söndag 17:00 (Sjutton: Rold Rold) hemma mot Malmö Kryptonics, vilket borde sluta i en 1-17 förlust då de har seriens, eller kanske landets bästa spelare: Charlie Wernberg! Ett tips är att va där i tid, helst lördag kväll, då vi misstänker att kön kommer sträcka sig ner till Preem nu när Challe kommer på besök.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0