Förlust med uddamålet mot Glimma

Det blev förlust med 3-2 i säsongens andra seriematch. Vi inleder ganska svagt, men efter de första tio minuterna vaknar vi till och gör faktiskt en bra match! Riktigt synd att vi inte kunde hålla vår 1-2 ledning, som vi hade inför tredje perioden, matchen ut.
Vi vill inte gnälla på domaren, men efter en incident som inträffade under matchen, där #21 Puligt Nilsson nickar fram pucken till #56 Niklas Nilsson som sedan hänger dit pucken som hade inneburit 1-3. Domaren är stensäker på att man inte får nicka fram pucken till sin medspelare och dömer bort målet och meddelar till och med Puligt att de kan kolla i regelboken tillsammans efter matchen. Dessvärre visade sig att domaren hade fel och målet skulle alltså godkänts, han erkände även att han hade dåligt samvete över att han berövat oss på ett mål. Nog om detta, vi kunde avgjort matchen på egen hand, men det är bara så tråkigt när sånt här händer.
Matchens lirarare idag är ett mycket lätt val: #20 Jesper Henriksson som gjorde en riktigt bra match och höll oss kvar i matchen med många spektakulära räddningar. Även #56 Niklas Nilsson ska ha beröm efter sina två mål, då det första var en bra kämparinsats när han vinner pucken vid kamp mot Glimmas back på egen blå och trampar upp och hänger den.
Ceremonin till Simon Malm's ära uteblev då vi anlände för sent. Med sig hem fick han dock en plakett med texten: "Årets hemvändare" och såvitt vi vet är nog Malm fortfarande kvar i Trollarinken och skriver autografer.
Nästa match är på söndag borta mot Sölvesborg IK 17:00!